Кашчей написа:GOLEADOR написа:1982 написа:Кашчей написа:Голеадор ще пише до ОСК ЦСКА и ще ги изключат , та да видят те тогава как се гази мъШка дума

То това ОСК, освен Голеадора, никой друг не го бръсне за нищо, даже самите те не си придават такова значение.
Аз го призовах, щом толкова си вярва в съдбоносното значение на това ОСК, да пише на КАС и УЕФА, че са му членове, сигурен съм, че ще преобърне представите им.

Аз съм ясен,ясни сте и вие,както и защо се плашите от ОСК.Ясни сте и защо ме пращате към КАС,УЕФА и мълчите за Народното събрание,сякаш не сме парламентарна република,а КАС или на УЕФА.Но всичко това става без значение в момента на финализиране на сделката за а-е на ЦСКА!До тогава може да пишете каквито си щете щуротии,на никой не пречите.
Голеадор, ти Народното събрание за пример за честност и почтеност ли ще ми го даваш?! Вярно е, че и там има честни почтени хора (аз познавам един, който работи там), но те са на щат към институцията, а не са депутати. Колко пъти да ти се каже, че плащане от страна на "животните" не прави ЦСКА-София наследник на ЦСКА. Това е толкова просто, че и дете от деЦката градина ще го разбере след толкова обяснения, но ти.....
И понеже си много силен в примерите: БК ЦСКА член ли е на ОСК ЦСКА и измама ли е той, след като с години не съществуваше. А хокейният?!
Ха ха ха,ама не ти пречеше да ми напишеш,че 2010 "са платили нещо там" от дълговете на Дунав (което е абсолютна лъжа) и за това са наследили Дунав.
Както и да е,виждам,че за теб НС е корумпирано,а УЕФА каква е?И какво общо има корупцията в НС с ОСК,това пък съвсем не го разбирам.Аз вече казах,членството в ОСК определя кой клуб развива даден спорт в ЦСКА (за ОСК ЦСКА става въпрос).То определя и наследствеността.Иначе за закупуване на а-е на ЦСКА,след купуването няма да можеш да кажеш,че ЦСКА няма нищо общо с ЦСКА.Е , може да увърташ,че ПФК е купен от Енимълс,но всички ще знаят,че увърташ от безсилие.Просто ще си търсиш някакво оправдание да плюнеш срещу ЦСКА,колкото и невзрачно и смешно да е то.Плати ли ГГ 8 000 000 за активите,ви искам тихи.И никаква плюнчица по ЦСКА ,ей!!!