Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 03 авг 2017 19:09

Кашчей написа:Голеадор ще пише до ОСК ЦСКА и ще ги изключат , та да видят те тогава как се гази мъШка дума :mrgreen:

То това ОСК, освен Голеадора, никой друг не го бръсне за нищо, даже самите те не си придават такова значение.

Аз го призовах, щом толкова си вярва в съдбоносното значение на това ОСК, да пише на КАС и УЕФА, че са му членове, сигурен съм, че ще преобърне представите им. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 авг 2017 19:13

Mitata написа: Но като гледам колко е "добронамерена" властта към ЦСКА, нищо чудно да се окаже, че и Панчарево е забранена зона за строеж на стадион!

Как не те е срам да се оплакваш от властта ??! Знаеш ли кой нареди на мишоците от БФС да си погазят всички закони и правилници, за да ви набутат служебно в А група ??! Помниш ли на 2 пъти на кого публично благодари Гриша Ганчев за това ??! Ако не беше властта да си затвори очите за огромния дълг на ЦСКА към НАП и да благослови врътката ви с Литекс, днес щеше да ходиш на мачове по така омразните ви села .....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 авг 2017 19:17

Mitata написа:Анти-цесекарите са на първа линия, няма лабаво при тях, готови са 24 от 24 часа да ни убеждават в тяхното.

Реалността е такава, че за почти всички армейци ЦСКА-София е наследникът на ЦСКА, с други думи не сме само тия десетина редовни участници в подфорума, които мислим така. Вярно, за УЕФА сме нов клуб, но това това не ни пречи да имаме ЦСКА-София за нашия си ЦСКА, този, който знаем от детството.

Ситуацията с 8-те милиона е доста комплицирана, защото ако забранят строителство на нов стадион в Борисовата градина, то концесията може и да отпадне като вариант, освен ако ГГ не реши да строи стадион в Панчарево. Но като гледам колко е "добронамерена" властта към ЦСКА, нищо чудно да се окаже, че и Панчарево е забранена зона за строеж на стадион!
Общо взето държавата изнудва ЦСКА по всички възможни и невъзможни начини, няма да се изненадам, ако забранят с декрет ЦСКА.

Ти си един истински щастлив човек!Най-вероятно в мислите си се мислиш дори за гении,това никой не може да ти го отнеме.Освен това веднага намери връзката между 8млн.лв и строителството на стадион.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 авг 2017 19:22

1982 написа:
Кашчей написа:Голеадор ще пише до ОСК ЦСКА и ще ги изключат , та да видят те тогава как се гази мъШка дума :mrgreen:

То това ОСК, освен Голеадора, никой друг не го бръсне за нищо, даже самите те не си придават такова значение.

Аз го призовах, щом толкова си вярва в съдбоносното значение на това ОСК, да пише на КАС и УЕФА, че са му членове, сигурен съм, че ще преобърне представите им. Изображение

Аз съм ясен,ясни сте и вие,както и защо се плашите от ОСК.Ясни сте и защо ме пращате към КАС,УЕФА и мълчите за Народното събрание,сякаш не сме парламентарна република,а КАС или на УЕФА.Но всичко това става без значение в момента на финализиране на сделката за а-е на ЦСКА!До тогава може да пишете каквито си щете щуротии,на никой не пречите.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 авг 2017 19:26

Mitata написа:Анти-цесекарите са на първа линия, няма лабаво при тях, готови са 24 от 24 часа да ни убеждават в тяхното.

Реалността е такава, че за почти всички армейци ЦСКА-София е наследникът на ЦСКА, с други думи не сме само тия десетина редовни участници в подфорума, които мислим така. Вярно, за УЕФА сме нов клуб, но това това не ни пречи да имаме ЦСКА-София за нашия си ЦСКА, този, който знаем от детството.

Ситуацията с 8-те милиона е доста комплицирана, защото ако забранят строителство на нов стадион в Борисовата градина, то концесията може и да отпадне като вариант, освен ако ГГ не реши да строи стадион в Панчарево. Но като гледам колко е "добронамерена" властта към ЦСКА, нищо чудно да се окаже, че и Панчарево е забранена зона за строеж на стадион!
Общо взето държавата изнудва ЦСКА по всички възможни и невъзможни начини, няма да се изненадам, ако забранят с декрет ЦСКА.

Ти стана ли фен на преименуваният "Литекс", Митата? Да, или не? Фен ли си им, кажи! Ако отговорът ти е "да", за какъв цесекар се бараш, че и за антицесекари пишеш, фене на Ганчев и "ЦСКА-София"?!
Ако не си им фен, защо толкова яростно ги защитаваш-парички ли ти дават, Митата?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 авг 2017 19:27

И защо да ме е страх от ОСК, би ли ми обяснил, че нещо не схващам.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 авг 2017 19:30

1982 написа:И защо да ме е страх от ОСК, би ли ми обяснил, че нещо не схващам.

Бе как ще схванеш,то е толкова трудно за разбиране.Приеми тогава,че ОСК определя кой към кое семейство е и точка. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 авг 2017 19:31

Клуб, който е променил абсолютно всички отличителни белези, вече не е същият клуб! Това и от УЕФА го казаха. Кой разбрал, разбрал, кой не е, остава със злобата. Само ЦСКА!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 авг 2017 19:33

GOLEADOR написа:
1982 написа:

Аз съм ясен,ясни сте и вие,както и защо се плашите от ОСК.Ясни сте и защо ме пращате към КАС,УЕФА и мълчите за Народното събрание,сякаш не сме парламентарна република,а КАС или на УЕФА.Но всичко това става без значение в момента на финализиране на сделката за а-е на ЦСКА!До тогава може да пишете каквито си щете щуротии,на никой не пречите.

Голеадор, ти Народното събрание за пример за честност и почтеност ли ще ми го даваш?! Вярно е, че и там има честни почтени хора (аз познавам един, който работи там), но те са на щат към институцията, а не са депутати. Колко пъти да ти се каже, че плащане от страна на "животните" не прави ЦСКА-София наследник на ЦСКА. Това е толкова просто, че и дете от деЦката градина ще го разбере след толкова обяснения, но ти.....
И понеже си много силен в примерите: БК ЦСКА член ли е на ОСК ЦСКА и измама ли е той, след като с години не съществуваше. А хокейният?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 авг 2017 19:35

Mitata написа:Клуб, който е променил абсолютно всички отличителни белези, вече не е същият клуб! Това и от УЕФА го казаха. Кой разбрал, разбрал, кой не е, остава със злобата. Само ЦСКА!

Не е същият, ама не е и друг, съществувал до преди година :twisted: :mrgreen:
Бе, като не е същият, що пишете, че всъщност сте "Литекс", като вече не сте, ама не сте и ЦСКА, обаче и нов клуб не сте-е, какво сте тогава?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”