blue avalanche написа:Дека е треньорот, бре момци???![]()
Както пише в ГОНГ: "Все по-близо до "Левски".
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:Дека е треньорот, бре момци???![]()
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
metodito написа:А така... Нямало атака срещу "Левски", нали? А междувременно се вижда и нагледно - от колегата от задните страници - какво се цели с подобни неща: "Ау, Херо, предател. Мастия. У,а..." Оффффф... Първо, Херо да няма някакъв вечен договор с "Левски", като тея незаконните, де понякога се опитват да пробутат - еди-колко си години след това не можеш да, примерно, да водиш друг клуб в България.
Не го разбираме ние българите това животинче футболчето, както би казал бат' ви Сандьо... Няма се оправим в някои отношения. Никога!нт с
Не ми се мисли какво щеше да стане, ако имахме Грант. Мани-мани.
По отношение на избора за треньор... Първо и НАЙ-ВАЖНО: имаме тренор, който не му е подарена дипломата. Идва от призната дестинация и е чужденец. И ВТОРО, не е Жадно, Сухо, гладно, Мозъкопръскащо, кокалесто, Виливилесто или принадлежащ към мъпетите. Така че, защо тоя, а не оня.... пфффф... НЕ Е НЯКОЙ, "млад и обещаващ неграмотник".
Иначе, погледнато в по-тесен поглед... Компромисите винаги са били лош избор - ако е вярно, че условията на Грант са били много високи. С компромиси сме на това дередже. Бе дай сега временно да видим как ще се справи. А айде по-после.... Поправете ме, ако греша, но Тунде не беше първи избор, на времето, нали. Ако си спомням Стойчо искаше някакъв друг. Може и да бъркам. Та така с компромисите. Ако правиш нещо, прави го като хората или въобще не се захващай! Това, както казах е на второ място. ВАЖНОТО е, че не е, знаете (погледни по-горе).
Освен това, Роси ще внесе неща, които са непознати тук - убеден съм. Отборът е нов. Ако един млад отбор тръгне с един такъв специалист, а после му го сменят с друг специалист (ако е жадното, гладното, всичко отива в кофата), поне равен на качествата му (които не ги знам, но не е много "трофеест"), самия отбор ъпгрейдва. Така мисля. Дано.
И дано изхвърлят Буки!
Кашчей написа:
Има ли вече официално обявяване на нов треньор в "Левски"? Питам, защото пишеш "имаме треньор, на който (когото е правилното)не му е подарена дипломата", а дори и в ГОНГ няма жълта лента с ексклузивна новина до преди минута.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта