Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 02 авг 2017 13:19

Роси и Борето са взривоопасна комбинация. Не се знае в кой момент ще се пребият взаимно. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 авг 2017 13:20

koisa написа:Роси и Борето са взривоопасна комбинация. Не се знае в кой момент ще се пребият взаимно. :lol:

Роси да взима Гатузо за помощник треньор :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 02 авг 2017 13:23

koisa написа:Роси и Борето са взривоопасна комбинация. Не се знае в кой момент ще се пребият взаимно. :lol:

Не го виждам Борето в Левски. Имам чувството, че и той е пътник. Прескочиха го, в интервюто, което даде беше доста кисел и сопнат.
110 години любов!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 авг 2017 13:27

groti написа:

Не го виждам Борето в Левски. Имам чувството, че и той е пътник. Прескочиха го, в интервюто, което даде беше доста кисел и сопнат.

И аз имам такова чувство, ама нали Русев му връчи някакви акции. Май няма къде да бяга... :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 02 авг 2017 13:29

Както му ги връчи, така и ще си ги получи обратно :) Или просто ще го направят някакъв почетен акционер или нещо такова.
110 години любов!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 авг 2017 13:31

То нищо не му пречи, да си държи акциите. Всеки акционер ли трябва да е на пост в клуба?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 авг 2017 13:33

Боримиров ако се цупи заради Митов, за мен той не е профисионалист. А като не се държи като такъв, нормално е да го пренебрегват при избор на треньор. Ако са го пренебрегнали, значи е пътник като Митов, защото няма да може да работи с новия треньор и постава под риск всичко, което се прави. Когато става въпрос за Левски, няма място за емоции или този е мой приятел, а другия не. Левски не е Боримирови и не е семейна фирма.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 авг 2017 13:40

mikata написа:В анкетата гласувах за Делио Роси.
Авраам Грант и Кокала много ще пият :idea:

Повече от Ники Жадното ли ?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 02 авг 2017 13:45

В медиите витаят слухове, че Тити Папазов е спомогнал за идването (евентуалното) на Роси. Интересно - вчера се появиха спекулации, че Тити ще дърпа конците в Левски. А, Роси бил поискал още няколко играча, които сам да избере. При всички положения следващите дни ще са интересни. Време е и клубът да освободи Митов
110 години любов!

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 02 авг 2017 13:48

Който и да ни е треньор,развитието на клуба зависи и от нас феновете.Ако след първите 1-2 загуби се започнат викове оставка и маймунски скандирания към футболистите,къде отиваме пак-при селянията.И 3-мата спрягани тренори и тримата са европейци,нека веднъж и ние покажем европейски манталитет.Да,има дерби с тирето,има мач с кренвиршите,където ние винаги сме показвали,че сме номер 1 и пак ще го показваме.Нека веднъж покажем търпение,нека оставим новия наставник да работи,защото който и да е той не знае какво е дербито с тирето,той не знае колко мразим Лудогорец,затова нека просто дадем време.САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”