Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Всекидневната около Левски
Като го гледах Борето какъв е кисел, май и на него му рязват крилцата? Явно са го изолирали напълно от преговорите за нов наставник. Само да няма реваншизъм ако остане. Т.е. да не започне да прави мръсно на новия треньор - "аз за тоя не съм гласувал"
110 години любов!
- metodito
- Контакти:
groti написа:Като го гледах Борето какъв е кисел, май и на него му рязват крилцата? Явно са го изолирали напълно от преговорите за нов наставник. Само да няма реваншизъм ако остане. Т.е. да не започне да прави мръсно на новия треньор - "аз за тоя не съм гласувал"
Като Пелето с Люпко и като Иво с Ники Костов. Боримиров с Елин. "Новата" власт, както постъпи със Стойчо. Да, не е да не сме го виждали...
Последна промяна от metodito на 02 авг 2017 13:00, променено общо 2 пъти.
В магазина няма фланелки на Обертан, Гомес, Рошу, а има такива на .... Краев.
Е как да се продават фланелки ?! Кой ще си купува ?! Никакъв маркетинг....

Боримиров държи на Митов, очевидно са го прескочили при взимането на решение за нов треньор и сега се цупи.
П.С. Според медийния парцал Топ$порт на 100% треньор на Левски ще бъде Делио Роси.
П.С. Според медийния парцал Топ$порт на 100% треньор на Левски ще бъде Делио Роси.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
На този имейл c.walchev@levski.bg може да пишете за проблеми с онлайн магазина и фен артикули.
Отговаря на писмата!
Отговаря на писмата!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
koisa написа:Боримиров държи на Митов, очевидно са го прескочили при взимането на решение за нов треньор и сега се цупи.
Цупи се и заради Д.Иванова (ако наистина е говорила пред израелски медии). Абсолютно недопустимо изказване от нейна страна. Аз все пак се съмнявах да го е казала, но пък Боримиров е прекалено ядосан....

TodorT написа:koisa написа:Боримиров държи на Митов, очевидно са го прескочили при взимането на решение за нов треньор и сега се цупи.
Цупи се и заради Д.Иванова (ако наистина е говорила пред израелски медии). Абсолютно недопустимо изказване от нейна страна. Аз все пак се съмнявах да го е казала, но пък Боримиров е прекалено ядосан....
Не ми се вярва да е говорила пред израелските медии.

R.I.P.
В анкетата гласувах за Делио Роси.
Авраам Грант и Кокала много ще пият
Авраам Грант и Кокала много ще пият

България има природни богатства,
И как да си купя повече артикули, като няма къде да ги нося? Искате някой да ме пребие ли или децата ми да ги мисля? Сега разбирате ли колко са вредни Б и Г?
metodito написа:groti написа:Като го гледах Борето какъв е кисел, май и на него му рязват крилцата? Явно са го изолирали напълно от преговорите за нов наставник. Само да няма реваншизъм ако остане. Т.е. да не започне да прави мръсно на новия треньор - "аз за тоя не съм гласувал"
Като Пелето с Люпко и като Иво с Ники Костов. Боримиров с Елин. "Новата" власт, както постъпи със Стойчо. Да, не е да не сме го виждали...
Точно...с оглед на националността на Грант и това, че Борето може да не е част от Левски или да прави мръсно чрез друсалките италианецът е по-добър вариант. Ще видим..докато не го представят всичко е спекулация. До вчера някои колеги получаваха аритмия от огромната заплата на иначе сигурния за нов треньор Грант, днес твърдят Роси, утре като нищото ще е французинът

110 години любов!