JackPackage написа:delqnski47 написа:Ако вземете Неймар ви признавам.
Дихонов, гледай си вашата кочинка, вие кой взехте, че съм пропуснал?
Нашите имена са по скромни,признавам.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
JackPackage написа:delqnski47 написа:Ако вземете Неймар ви признавам.
Кашчей написа:delqnski47 написа:zap_lv написа:sin4ec написа:delqnski47 написа:Ако вземете Неймар ви признавам.
Бе споменаха нещо, че некъв мангасар кацнал в София с полет от Дубай и го завели с джипа до хотела на паветата, ама не знам...
Първо са го повозили в багажника и са му показали чистия въздух на Витоша .![]()
![]()
Показали сте му какво ще му се случи,ако не играе добре.Добра тактика.
Възприели са я от вас.
Кашчей написа:А как стават тези бързи назначения в Европа?
yavorescu написа:Ако не се лъжа, в Англия може служител да съди работодателя за неправомерно уволнение, ако успее да докаже, че работодателя е търсил активно или е интервюирал друг служител на неговата позиция, преди да му бъде представено уведомлението за прекратяване на договора.
delqnski47 написа:JackPackage написа:delqnski47 написа:Ако вземете Неймар ви признавам.
Нашите имена са по скромни,признавам.Но както казват мъдрите хора - "Скромността краси човека".
groti написа:delqnski47 написа:JackPackage написа:delqnski47 написа:Ако вземете Неймар ви признавам.
Нашите имена са по скромни,признавам.Но както казват мъдрите хора - "Скромността краси човека".
Бая скромност ви трябва за да покриете уродливостта на това кръвосмешение
yavorescu написа:Кашчей написа:А как стават тези бързи назначения в Европа?
Почти всички клубове имат списък с кандидати, преди да уволнят даден треньор. Това е нормално. Замисляш ли се да разкараш някой, нормално е да помислиш и с кой ще го замениш. Читавите клубове започват преговори едва след като приключат взаимоотношенията си с треньора (не е задължително да стане с уволнение или разтрогване на договора, има и т.нар. "garden leave"). Със сигурност някои клубове водят предварителни преговори (изслушвания, интервюта, представяне на визия -- както искаш го наречи) още докато стария треньор е на работа. Но при всички случаи това се прави тайно -- а се прави тайно, точно защото е неетично. Не си спомням да съм чувал официални лица на клуба да са хващани от медиите на явни преговори с треньори, докато клуба все още има треньор с действащ договор и дори не е уведомен, че предстои да бъде освободен. Ако не се лъжа, в Англия може служител да съди работодателя за неправомерно уволнение, ако успее да докаже, че работодателя е търсил активно или е интервюирал друг служител на неговата позиция, преди да му бъде представено уведомлението за прекратяване на договора.
Изключения има, когато договорът на треньора изтича и се обявява предварително следващия, който ще заеме поста. Така направиха Байерн и някои други клубове. Това е съвсем друг случай и при него не са нарушени никакви етични норми.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта