Лудогорец - Апоел Беер Шева | 3:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Апоел Беер Шева 02.08.2017 |
Успех на Лудогорец и на Ботев!!!2:0
0-2.Със тези няколко фигуранта във отбора толкова.Късмет за лига Европа.
- Udoji90
- Контакти:
Според мен Лудогорец ще спечелят реванша, но не с достатъчен резултат за продължаване. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Pragmatichen
Прогнозата ми е 2:0 и продължения или 1:1 и отпадане.
Мисля си, че тази година Лудогорец ще играе в групите на ЛЕ, смятам, че ще преминат плейофа там.
Това всъщност е и турнирът, в който могат да натрупат точки и да се надяват на евентуално продължаване напред.
Иначе тайничко се надявам на някое ново 4:1, но ...ще видим

Мисля си, че тази година Лудогорец ще играе в групите на ЛЕ, смятам, че ще преминат плейофа там.
Това всъщност е и турнирът, в който могат да натрупат точки и да се надяват на евентуално продължаване напред.
Иначе тайничко се надявам на някое ново 4:1, но ...ще видим

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
Pragmatichen написа:Прогнозата ми е 2:0 и продължения или 1:1 и отпадане.
Иначе тайничко се надявам на някое ново 4:1, но ...ще видим![]()
И аз нямам нищо против да играем в групите на ЛЕ, най-малкото за да не играем евромачове вече в София, но дано премине след отпадане в плейофа за ШЛ!
Аз съм от Микре Юнайтед
- Pragmatichen
mozart написа:Pragmatichen написа:Прогнозата ми е 2:0 и продължения или 1:1 и отпадане.
Иначе тайничко се надявам на някое ново 4:1, но ...ще видим![]()
И аз нямам нищо против да играем в групите на ЛЕ, най-малкото за да не играем евромачове вече в София, но дано премине след отпадане в плейофа за ШЛ!
То, ако се стигне до плейоф за ШЛ и отпадане там, после групите на ЛЕ са гарантирани, нали?
Но пък подобно отпадане на крачка от рая ще е доста болезнено..
Мисля, че сега ако има отпадане(дано да няма), после при плейоф за ЛЕ, Лудогорец може да се класира за групите на ЛЕ.
Освен, разбира се, ако не се падне някой супер коварен съперник.
Истината е, че утре мачът е всичко или нищо, това е...

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
Кешеру в групата ли е?