Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот groti » 01 авг 2017 12:17

olfix написа:Няма нито един нормален довод в полза на Грант,ако се съревновава с италианеца.Грант би бил непоносимо и безмислено скъп лукс,който няма да даде нищо за развитието на отбора.След като ще се дават такива пари и ресурси-да се преговаря с Мъри и това е.

Мъри си има отбор, който надали ще го пусне току така. Доста ще трябва да се охарчим за него, пък и ония глупци още му дължат пари и извинения.
110 години любов!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 авг 2017 14:16

За мача с Верея няма да има нов треньор :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 01 авг 2017 14:24

mikata написа:За мача с Верея няма да има нов треньор :oops:

Значи Илиян ще може да ни открадне нещо... Да се смее ли, да плаче ли човек...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 авг 2017 14:30

Bobby1177 написа:

Значи Илиян ще може да ни открадне нещо... Да се смее ли, да плаче ли човек...

Футболистите ще се напънат за пред новия треньор и ще бием .Споко

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 авг 2017 14:33

Че то и сега нямахте ! :mrgreen: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 авг 2017 14:35

Кокала след като взе пари от микренския за финала за купата дали ще го искат за помощник :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 авг 2017 14:37

olfix написа:Няма нито един нормален довод в полза на Грант,ако се съревновава с италианеца.Грант би бил непоносимо и безмислено скъп лукс,който няма да даде нищо за развитието на отбора.След като ще се дават такива пари и ресурси-да се преговаря с Мъри и това е.

Съгласен съм за Грант, в сравнение с италианеца (или французина), но при всички положения е по-добре, от който и да е БГ треньор. Вкл. и Мъри. Няма какво да го коментираме това. Човека е имал пълноправен достъп до едно от най-силните първенства и е водил един от най-силните отбори. Айде стига с Мъри, все едно е месия и ще дойде да ни оправи, като царя. Мъри и Левски не вървят ръце за ръце. Мъри, ако иска да се развива, трябва да ходи към централна Европа или пък Русия за няколко години, където ще разполага с големи финанси и тогава към Европа. Не виждам какво ще прави в Левски, с несигурно бъдеще.
Като гледам последните ходове на Спас, не съм сигурен, че иска и Наско да връща. Сираков може да е на ти с нещата, за нашите стандарти, но отвът границите ни, особено около централна и западна Европа има много по-кадърни хора, към които Финягата може да се ориентира.
Пак казвам и се повтарям - поведението на Спас е като на парен човек. Бяга всячески от схемите, въртяни на гърба на Левски в последните близо 10 години. Не знам дали иска да връща стари курви за санирания си бардак.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 авг 2017 14:39

mikata написа:Кокала след като взе пари от микренския за финала за купата дали ще го искат за помощник :?:

Ще го искат за да може да не се дават пари за преводач , а ще му се удържат от на Кокала подкупа който взе тогава .

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 01 авг 2017 14:45

Serafim написа:

Съгласен съм за Грант, в сравнение с италианеца (или французина), но при всички положения е по-добре, от който и да е БГ треньор. Вкл. и Мъри. ...
Пак казвам и се повтарям - поведението на Спас е като на парен човек. Бяга всячески от схемите, въртяни на гърба на Левски в последните близо 10 години. Не знам дали иска да връща стари курви за санирания си бардак.

Много ми допадна горното и се надявам да е така. За да отделя толкова време от отпускарския период, да се среща с такива хора, значи или му е просветнало, или е намерил добри съветници. А такива не може да има измежду Наско, Мъри, Кокала и т.н.

Допускам, че след като Дани Боримиров е с поне 10% акции и името на Кокала се върти, вероятно поне един от съветниците на собственика е именно Дани Боримиров. Той първи изрази и съмнения относно Митов след мача с Локо Пд. Аз бих се доверил на Дани Боримиров, защото е много футболен човек и въпреки нашенската си кръв, сякаш винаги се е опитвал да прави добро за клуба - системата за наблюдение движението на играчите на Герена, приятелския мач с Вердер при Овчата глава, предишният тандем с Кокала и последната засега титла тогава, дори конфликта му с Тара, сегашните му ходове с новия план и нова селекция и др.

Колкото за треньора, аз бих гласувал за французина, но да видим...

Само Левски

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 авг 2017 14:49

Верно ли заплатата ще му е 25 хил. евро :o :arrow: Много ми се струва за Левски, но ако са решили да го правят трябваше преди мачовете срещу Сутиеска
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”