blue avalanche написа:Къде щяхме да сме с Мъри днес са само спекулации. Никой не може да каже...
Ако трябва да сме честни, Стоилов хич не беше склонен да използва юноши. Освен, ако не му се налагаше...
Ами, къде можеше... вижда се работата му в Казахстан. С един нищо и никакъв отбор, тази седмица е на прага да ги закара на плейоф за влизане в групите на ШЛ за поредна година. За малките не съм съгласен съвсем. Най-забавно ми беше как, ако си спомняш, след като "Левски" показа на цялата А група, че може с малките също да се постигне нещо при правилна работа, всички почнаха да говорят за "налагане на младите". Беше много модерно.  

Ама си оставаха само на приказки. А и аз не говоря само за малки юноши. Подозирам, че Дани в момента се пробва да направи нещо по рецептата на Мъри, но забравя две неща. Първото е Мъри. Второто е, че за да наложи Домо, Копи и Живко, той пробва в реални мачове много, над 30 сигурно, юноши и то давайки им реален шанс, а не три минути в края на решени мачове. И още нещо забравя Дани: себе си. Именно доверието към хора, забравени за голям футбол, като него и Йово и Станислав Ангелов беше ключа към онази рецепта: млади българи, двама-трима качествени легионери и опитни бг футболисти.