Абе от Топузаков и Митов на Грант си е все едно да си работил за 500лв. и да спечелиш 200 000 хил от лотарията. Чисто може да не ти оправят всичките проблеми, но ако си изиграеш правилно нещата, може и да сполучиш. Няма място за хули по негов адрес, че не ставал, че кариерата му връви на долу и тн. На Митов и Топузаков кариерите даже не могат да отлепят от дъното...
Иначе, лично за мен, по-добър вариант би бил някой италианец, както се пише за някакъв, водил Лацио, защото те са по-емоционални и вдъхновяващи. Мисля, че ще му е по-лесно да се приспособи в България и ще достигне по-лесно до футболистите. А и са известни със своята дисциплина.
Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
То хубаво, Грант, ама хитлеровата младеж да не го съблече? Виждам го Грант как се изнася най-късно април, когато ония жалкари пак поздравят фюрера. Гъз глава затрива
110 години любов!
В Левски за пореден път са неадекватни. Митов трябваше да бъде уволнен най-късно след мача с Верея, не да го оставиш да окендза подготовката и селекцията, да започне новия сезон и чак тогава да го смениш ........ сега в движения новият треньор трябва да прави чудеса. Същата работа беше и при предния му престой, едно към едно, направи и тогава лятната селекция и подготовка, осра се срещу Иртиш и чак тогава го уволниха. Йоканович трудно можеше да направи нещо, след като не е водил подготовката и селекцията.
Зимата с Топузаков - същата грешка, абе виждаш, че е некадърен, как ще го оставиш да проведе подготовката за пролетния сезон ??! После го уволниха в движение ......
Зимата с Топузаков - същата грешка, абе виждаш, че е некадърен, как ще го оставиш да проведе подготовката за пролетния сезон ??! После го уволниха в движение ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Kris_men2000
stoyankd написа:Преди малко, в предаването " Спортна треска" съобщиха, че Аврам Грант е в България. Каква ли може да е причината?
На гости на Кокала.Ще го води на почивка ма море а след това и на кални бани в Хисаря.Може и да му хареса в България и ту ко виж е докарал и Абрамович на гости в ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
groti написа:То хубаво, Грант, ама хитлеровата младеж да не го съблече? Виждам го Грант как се изнася най-късно април, когато ония жалкари пак поздравят фюрера. Гъз глава затрива
Същото си мислех и аз

Kris_men2000 написа:stoyankd написа:Преди малко, в предаването " Спортна треска" съобщиха, че Аврам Грант е в България. Каква ли може да е причината?
На гости на Кокала.Ще го води на почивка ма море а след това и на кални бани в Хисаря.Може и да му хареса в България и ту ко виж е докарал и Абрамович на гости в ЛЕВСКИ.
И аз така си представях посещението, но чаках потвърждение от втори източник. Само за калните бани в Хисар те моля за пояснение-за какво помагат.
stoyankd написа:Kris_men2000 написа:stoyankd написа:Преди малко, в предаването " Спортна треска" съобщиха, че Аврам Грант е в България. Каква ли може да е причината?
И аз така си представях посещението, но чаках потвърждение от втори източник. Само за калните бани в Хисар те моля за пояснение-за какво помагат.
За ревматизма помагат и за болки в ставите
ЕМИЛ написа:stoyankd написа:Kris_men2000 написа:stoyankd написа:Преди малко, в предаването " Спортна треска" съобщиха, че Аврам Грант е в България. Каква ли може да е причината?
За ревматизма помагат и за болки в ставите
С калните бани е известен друг български курорт. Морски. И в Хисаря ли има? Доколкото съм запознат в Хисаря се лекуват други заболявания.
P.S. Според популярен бисер калните бани помагат на човек да свиква със земята.

В сравнение с неадекватното човече което в момента ни е треньор и Аврам Грант и Делио Роси са направо професори
Но най ме кефи как продължаваме с претенциите ..... Пичове до преди 2 месеца не можехме да бием Верея, сега се цупим на чужденци за треньори ( хора печелили трофеи) ....

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
tatusindo написа:В сравнение с неадекватното човече което в момента ни е треньор и Аврам Грант и Делио Роси са направо професориНо най ме кефи как продължаваме с претенциите ..... Пичове до преди 2 месеца не можехме да бием Верея, сега се цупим на чужденци за треньори ( хора печелили трофеи) ....
Да те допълня .Не само чужденци ,но и известни за широката общественост имена .Сега стреляме в тъмното ,дано финансово издържим този отбор с този треньор ,защото възвръщаемост няма как да има догодина ,ще трябват 2 сезона поне и на третия да сме на +.