terans написа:Ми да ни бяхте били с честна игра не със съдии и поръчки по тоя начин няма да стигнете далечGOLEADOR написа:Копаете дъното.Мислех,че само мангасарите от крайния квартал са толкова зле,ама вие сте същите гнусари.Как пък нямаше един от вашите с чест,да дойде да ни поздрави.Загубата също е част от играта.С много ви бихме,но такава е ситуацията.Чета ви коментарите и погнусата ми от вас е пълна,не съм очаквал да паднете толкова ниско.Явно читавите фенове на Ботев са напуснали форума на Гонг.
Как пък си изкриви душата да го напишеш този пост?Ей за това говоря,че хората с чест от Ботев вече са напуснали този форум.Те щяха да дойдат да ни поздравят.Загубата си е загуба,приемаш я,поздравяваш противника и продължаваш напред.Каранга ви разби тотално,сам ви вкара 5 гола , съдията му отмени 2,а ти ми говориш разни простотии за чернодрешкото.Ако си на 13 години извинявай,нормално е да ми отговаряш по този начин и аз оттеглям думите си,но ако не си пубер,просто се засрами,ела в нашия форум и ни поздрави като голям човек за днешната ни победа.