sin4ec написа:Голеадоре, да разбирам ли, че щом БК и ВК на сините, не знам как се казват, щом са член на ОСК Левски са наследници на предните отбори?
Това е несериозно.
А при вашия ФК е още по-несериозно. Все пак нашите волейболисти не докараха Марек( Дупница) на Герена и не го прекръстиха на ВК Левски-София. Това са нови клубове.
Голямата ви глупост беше с Литекс. Трябваше да си тръгнете от нулата и вече да сте в Б група, създават ППЛ, получавате покана и готово. Но не-вървяхте на Микренския по акъла и ви се подиграват всички-и УЕФА, и КАС, и БФС, и феновете на другите отбори, че и част от вашите фенове.
А вие ми развивате нефелни теории за ОСК, подсмърчате и се чудите как да замажете простотиите на Стоилас, Пламен Марков и Писмото, абе жалка картинка. Първия мач Славия ви викаха КЗЛитекс, днес в Пловдив ще е същото. И с основание-щом шефовете ви казват, че сте Литекс, какво очаквате?
Това за Левски волей какво има да го коментирам?Вашите легенди загряха публиката преди мача с ЦСКА,вие го обявихте за вечно дерби и коментарите по ТВ бяха за епични двубои на двата отбора за титли и купи в България.Никой нищо не споменаваше,че сте нов отбор или как като такъв играете в суперлигата.Отделно акциите които феновете предприеха за подпомагане на тези клубове (ВК и БК Левски) с дейното участие на футболния клуб.Отделно не видях феновете на Левски да скачат срещу своите заради парите на ГГ които дава на Левски,но това е тема на друг разговор.Относно членството на ВК и БК в ОСК Левски какво да го коментирам,то дава легитимация на тези клубове,че са част от Левски.
За едно обаче си прав,глупостта на нашите управници да излъжат УЕФА , че сме Литекс е покъртителна.Който се чувства от Литекс да си хваща багажа и да заминава към Ловеч,Литекс са си там.Такова безобразие трудно се чисти,само плащането на тези вече прословути 8 000 000 лева може да го изтрие.Така се слага и край на всички мантри и подмятания,както и на тази чутовна глупост с лъжата към УЕФА.
И още нещо,това с ОСК съм го казал още след прекратяване на дейността на ПФк ЦСКА.Ако 1948 бе станал член на ОСК ЦСКА в какво щяхте да ме обвинявате?Пък и най-важното,няма как да кажеш на отбор член на дадено семейство , че не е от него.
П.П.
Сега за нападките от другите отбори.Винаги ще е така,те са малки,ние големи и няма да ни простят това.Виж как никой не се закача с Дунав.Кой го интересува това отборче - никой.ЦСКА е друга бира.За това и доносите в УЕФА се пишат срещу нас,а историята на Дунав и Етър може да видиш непокътната в сайта на европейската централа.