Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот BRF » 30 юли 2017 00:12

1982 написа:
BRF написа:
1982 написа:
BRF написа:Кажи какво ще направиш ако се платят 8 милиона?

Ще призная, че не съм бил прав, писах го вече. Но ми е смешно да го повтарям, като е ясно, че никога това няма да стане.

2 години само ми повтаряте - ще се плати, ще се плати, ще се плати ..... как не се осъзнахте за толкова време, че ви лъжат, ум не ми го побира.

Аз не повтарям,че се платят,даже по-скоро мисля,че няма!Питам те ако се плати,ти ще приемеш ли този клуб за ЦСКА?Това е важния въпрос,а не в какво си бил прав!

Няма как да приема пребоядисания Литекс за ЦСКА, каквото ще да стане. Това мисля ясно съм го заявил отдавна. Бях готов на вариант Фиорентина/Рейнджърс/Локо София ..... но не и тези мръсни схеми, в които даже гнусният Бойко играе активна роля.

ОК,това си е твое право!Просто исках да ти знам мнението!От тук нататък няма какво да си кажа с теб и като за последно ти казвам-респект за мнението ти,уважавам го!Жив и здрав!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2017 00:12

sin4ec написа:
1982 написа:
sin4ec написа: Тези "събития" на никой не накривиха капата. Както и чаршафа " Парите са за вас-ЦСКА за нас! " за Божков. Въздух под налягане. .

Лека корекция - това беше към Илия Павлов .... на един мач на Васил Левски срещу Локо София, зимата на 1998-а или 1999-а беше.

Сигурно е така, но аз този плакат съм го виждал на Армията по времето на Божков. Тогава все още ходех там... ;)

Не знам, аз за Божков нямам спомен, но за Павлов бях личен участник в събитията и помня този мач като бял ден и днес. Бяхме шепа хора, кучи студ, сняг ..... бихме 2:0, май беше след като паднахме на Овча Купел от вас с 2:3.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юли 2017 00:14

Аз не мога да разбера защо още се води този спор за търга.Има два варианта,да се плати и повече плюене по ЦСКА да няма , и ГГ да се отметни и ПФК ЦСКА да отиде в чужди ръце.При плащане хейтърите замлъкват (те за това и дума не дават да се обели,че плащане ще има),при втория ГГ го чакат протести и раздяла с "Българска армия".Толкова е просто,че се чудя защо изписахме толкова страници по въпроса!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 юли 2017 00:18

BRF написа:С любовта си бе почти краваец!Футбола е любов,а не пари!Ние се борихме срещу неправдите в ЦСКА!Колкото и да си заравяте главите в пясъците,още в началото на управлението на титан им се скочи!томов буквално с бой го изгонихме,а втория път със заплаха,имаше акции и при Божков,даже се принуди да затвори Г,както и при мултигруп!Като твърдиш,че ги знаеш нещата и познаваш хората,едва ли ти е нужно а ти пращам линкове!Много добре знаеш какво направихме през всичките тези години за да го има ЦСКА и какво не сте направили вие!

Нещо си нервничек, но нейсе. Глупости не ми се слушат, но все пак ако в София е имало реален натиск на фенове срещу собственик, това е мачът със Сиони. Така се прави и всичко изброено от теб бледнее.
А вие на никой не сте скочили и няма да скочите. Хеле сегашното ви еветчийство е връх в това изкуство по нашите ширини.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 юли 2017 00:20

1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:
GOLEADOR написа:Пич,аз казах ли ти,че ще увъртат и няма да получиш отговор.При двуличниците е така,друго не очаквай.

На първо място са анти-ЦСКА. Двуличието е между другото.

Не сме анти-ЦСКА, защото вие не сте ЦСКА, а сте Литекс.

Долнопробна лъжа! ЦСКА-София сме!

Нали преди малко цитира УЕФА, според която не сте ЦСКА ??! ......

На първо време е нужно да се акцентира върху това, че не сме Литекс. Колкото и да повтаряте тази лъжа, няма да стане истина. Клубът си има име, използвайте го. Ако ни наричате Литекс, редно е модераторите да вземат адекватно отношение.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2017 00:21

sin4ec написа:
BRF написа:С любовта си бе почти краваец!Футбола е любов,а не пари!Ние се борихме срещу неправдите в ЦСКА!Колкото и да си заравяте главите в пясъците,още в началото на управлението на титан им се скочи!томов буквално с бой го изгонихме,а втория път със заплаха,имаше акции и при Божков,даже се принуди да затвори Г,както и при мултигруп!Като твърдиш,че ги знаеш нещата и познаваш хората,едва ли ти е нужно а ти пращам линкове!Много добре знаеш какво направихме през всичките тези години за да го има ЦСКА и какво не сте направили вие!

Нещо си нервничек, но нейсе. Глупости не ми се слушат, но все пак ако в София е имало реален натиск на фенове срещу собственик, това е мачът със Сиони. Така се прави и всичко изброено от теб бледнее.
А вие на никой не сте скочили и няма да скочите. Хеле сегашното ви еветчийство е връх в това изкуство по нашите ширини.

Мислих те за по-сериозен човек,честно!Това със Сиони знаеш ли за какво беше?За да се махне някой или да пари?Според мен нямаш място в този форум и трябва да се съсредоточиш във вашия!

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 30 юли 2017 00:21

maxi1914 написа:
Cheradonna написа:
maxi1914 написа:
Cheradonna написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:Инджов е акционер в ЦСКА.Паслар не знам къде е.Но пак избяга от въпроса,как ГГ е фалирал ЦСКА без да е застанал с името си в клуба и как за същото той няма да плати 8 000 000 щото не е застанал с името си в търга?Ей на тоз въпрос искам да ми отговориш?Как за едното е виновен,а за другото няма нищо общо?Как ги прави тези неща?

Че кой е казал нещо такова ??! ГГ стои и зад двете далавери, това всеки го е писал. То затова и не фигурира с името си, защото иде реч за мръсни схеми, нечисти.

Отде си сигурен,че стои бе,докажи си твърденията.Питам те пак как някой нямащ нищо общо според тебе с ЦСКА го е фалирал,нали така твърдиш?!Значи може според тебе ти да си отвориш фирмичка,да развиваш бизнес и да дойде филанкишията и да обяви фалит на твойта фирмица без да е никакъв?
Евала фокусници....

Ами не излезе ли ГГ и не казали , че са се разбрали с Инджов ? Не последвали след това фалит на ЦСКА ? Инджов и ГГ все още ли са заедно? Защо гришата отговаря на въпрос за преименуването на ФК Лупи след действия на Паслар ? Значи излизат и казват , че са заедно но ти твърдиш , че нямат нищо общо ?

Аз нищо не твърдя някои хора тук твърдят,че той нямал общо с ЦСКА,но в същото време го бил фалирал,ама как стават тия работи бе макси?
Това хубаво,но по отношение на търга мнението им на същите много различно бе,нямало да плати щото нямал общо с ЦСКА и ред анималс,ама не можем ви хвана спатиите бре!

Да ти го нарисувам ?

Давай,нарисувай го иначе се оплиташ в глупостите си,там поне с рисунката може и да ти се получи..
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 юли 2017 00:22

GOLEADOR написа:Аз не мога да разбера защо още се води този спор за търга.Има два варианта,да се плати и повече плюене по ЦСКА да няма , и ГГ да се отметни и ПФК ЦСКА да отиде в чужди ръце.При плащане хейтърите замлъкват (те за това и дума не дават да се обели,че плащане ще има),при втория ГГ го чакат протести и раздяла с "Българска армия".Толкова е просто,че се чудя защо изписахме толкова страници по въпроса!

Протести срещу ГГ? Ма верно ли?
Глупости. Той миналата седмица регистрира две нови емблеми( с минимални разлики от оригинала) , дали е случайно?
С или без тези 8 милиона няма как да наследите ЦСКА. А заявленията ви в момента са нож с две остриета, знаете защо.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 30 юли 2017 00:24

Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:
GOLEADOR написа:Пич,аз казах ли ти,че ще увъртат и няма да получиш отговор.При двуличниците е така,друго не очаквай.

На първо място са анти-ЦСКА. Двуличието е между другото.

Не сме анти-ЦСКА, защото вие не сте ЦСКА, а сте Литекс.

Долнопробна лъжа! ЦСКА-София сме!

Нали преди малко цитира УЕФА, според която не сте ЦСКА ??! ......

На първо време е нужно да се акцентира върху това, че не сме Литекс. Колкото и да повтаряте тази лъжа, няма да стане истина. Клубът си има име, използвайте го. Ако ни наричате Литекс, редно е модераторите да вземат адекватно отношение.

С 2 ръце съм за модераторите да си свършат работата . Все пак ръководството призна , че сте Литекс в Европа .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2017 00:25

Mitata написа:На първо време е нужно да се акцентира върху това, че не сме Литекс. Колкото и да повтаряте тази лъжа, няма да стане истина. Клубът си има име, използвайте го. Ако ни наричате Литекс, редно е модераторите да вземат адекватно отношение.

Ама, Мите, няма полу-бременна жена ...... не може да ми акцентираш само върху половината от мнението на УЕФА, или ще го взимаме в предвид цялото, или въобще няма да важи. За тях не сте Литекс, но не сте и ЦСКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”