Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cheradonna

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Cheradonna » 30 юли 2017 00:01

maxi1914 написа:
Cheradonna написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:
maxi1914 написа:А Инджов и Милко какви бяха ? И сега ги няма в ЦСКА-СОФИЯ нали ? Те не подготвиха почвата . Интересно Паслар сега защо го няма на хоризонта след добре свършената работа ?

Инджов е акционер в ЦСКА.Паслар не знам къде е.Но пак избяга от въпроса,как ГГ е фалирал ЦСКА без да е застанал с името си в клуба и как за същото той няма да плати 8 000 000 щото не е застанал с името си в търга?Ей на тоз въпрос искам да ми отговориш?Как за едното е виновен,а за другото няма нищо общо?Как ги прави тези неща?

Че кой е казал нещо такова ??! ГГ стои и зад двете далавери, това всеки го е писал. То затова и не фигурира с името си, защото иде реч за мръсни схеми, нечисти.

Отде си сигурен,че стои бе,докажи си твърденията.Питам те пак как някой нямащ нищо общо според тебе с ЦСКА го е фалирал,нали така твърдиш?!Значи може според тебе ти да си отвориш фирмичка,да развиваш бизнес и да дойде филанкишията и да обяви фалит на твойта фирмица без да е никакъв?
Евала фокусници....

Ами не излезе ли ГГ и не казали , че са се разбрали с Инджов ? Не последвали след това фалит на ЦСКА ? Инджов и ГГ все още ли са заедно? Защо гришата отговаря на въпрос за преименуването на ФК Лупи след действия на Паслар ? Значи излизат и казват , че са заедно но ти твърдиш , че нямат нищо общо ?

Аз нищо не твърдя някои хора тук твърдят,че той нямал общо с ЦСКА,но в същото време го бил фалирал,ама как стават тия работи бе макси?
Това хубаво,но по отношение на търга мнението им на същите много различно бе,нямало да плати щото нямал общо с ЦСКА и ред анималс,ама не можем ви хвана спатиите бре!
Последна промяна от Cheradonna на 30 юли 2017 00:02, променено общо 1 път.
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2017 00:01

BRF написа:Кажи какво ще направиш ако се платят 8 милиона?

Ще призная, че не съм бил прав, писах го вече. Но ми е смешно да го повтарям, като е ясно, че никога това няма да стане.

2 години само ми повтаряте - ще се плати, ще се плати, ще се плати ..... как не се осъзнахте за толкова време, че ви лъжат, ум не ми го побира.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2017 00:03

Mitata написа:
GOLEADOR написа:Пич,аз казах ли ти,че ще увъртат и няма да получиш отговор.При двуличниците е така,друго не очаквай.

На първо място са анти-ЦСКА. Двуличието е между другото.

Не сме анти-ЦСКА, защото вие не сте ЦСКА, а сте Литекс.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 30 юли 2017 00:04

Mitata написа:
icko65 написа:Ма то не е лъжа..Вие сте си Литекс.Май вие паднахте по-ниско и от тях че им ходите на мачовете и ги аплодирате..

Привърженик на отбора на мафията се опитва да ни дава наклон на фенството.

Съгласно каноните на УЕФА ЦСКА-София е нов клуб.

До преди няколко месеца ревахте че УЕФА не ви ебе..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2017 00:04

1982 написа:
BRF написа:Кажи какво ще направиш ако се платят 8 милиона?

Ще призная, че не съм бил прав, писах го вече. Но ми е смешно да го повтарям, като е ясно, че никога това няма да стане.

2 години само ми повтаряте - ще се плати, ще се плати, ще се плати ..... как не се осъзнахте за толкова време, че ви лъжат, ум не ми го побира.

Аз не повтарям,че се платят,даже по-скоро мисля,че няма!Питам те ако се плати,ти ще приемеш ли този клуб за ЦСКА?Това е важния въпрос,а не в какво си бил прав!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юли 2017 00:04

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Абсолютно не съм съгласен с мнението ти.Протестите срещу Титан бяха в цяла България,та ние ги копахме на "Армията" тези тарикати.Луда работа.Това са епични протести,шествието и боя с полицията след мача с Рапид,абе цесекарите знаят за какво говоря.
Относно ОСК Левски и припознаването на БК и ВК Левски за наследници на историята на клуба.Ами спектакъла който организирахте за мача с ЦСКА по волейбол е показателен.ШОУ,програма,мач между легендите на двата отбора.Толкова за припознаването и историята ВК и БК Левски и тяхното членство в ОСК Левски.Плащането на 8 000 000 е за всичките активи на ПФК ЦСКА.Това е важното.

Шоуто си е щоу, а реалностите-реалности. Аз бих отишъл на мач на тези отбори, но те не са онзи Левски. Не са и наследник на онзи Левски.
Осемте милиона са блъф, и това е ясно дори и за котките в Литекс Тауър до КАТ.

Това си е твое мнение.
Ако не плати ще си плати.Смятам,че проблеми с парите няма да има.Щото след това идват проблеми с феновете.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2017 00:04

sin4ec написа: Тези "събития" на никой не накривиха капата. Както и чаршафа " Парите са за вас-ЦСКА за нас! " за Божков. Въздух под налягане. .

Лека корекция - това беше към Илия Павлов .... на един мач на Васил Левски срещу Локо София, зимата на 1998-а или 1999-а беше.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 30 юли 2017 00:05

Cheradonna написа:
maxi1914 написа:
Cheradonna написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:
maxi1914 написа:А Инджов и Милко какви бяха ? И сега ги няма в ЦСКА-СОФИЯ нали ? Те не подготвиха почвата . Интересно Паслар сега защо го няма на хоризонта след добре свършената работа ?

Инджов е акционер в ЦСКА.Паслар не знам къде е.Но пак избяга от въпроса,как ГГ е фалирал ЦСКА без да е застанал с името си в клуба и как за същото той няма да плати 8 000 000 щото не е застанал с името си в търга?Ей на тоз въпрос искам да ми отговориш?Как за едното е виновен,а за другото няма нищо общо?Как ги прави тези неща?

Че кой е казал нещо такова ??! ГГ стои и зад двете далавери, това всеки го е писал. То затова и не фигурира с името си, защото иде реч за мръсни схеми, нечисти.

Отде си сигурен,че стои бе,докажи си твърденията.Питам те пак как някой нямащ нищо общо според тебе с ЦСКА го е фалирал,нали така твърдиш?!Значи може според тебе ти да си отвориш фирмичка,да развиваш бизнес и да дойде филанкишията и да обяви фалит на твойта фирмица без да е никакъв?
Евала фокусници....

Ами не излезе ли ГГ и не казали , че са се разбрали с Инджов ? Не последвали след това фалит на ЦСКА ? Инджов и ГГ все още ли са заедно? Защо гришата отговаря на въпрос за преименуването на ФК Лупи след действия на Паслар ? Значи излизат и казват , че са заедно но ти твърдиш , че нямат нищо общо ?

Аз нищо не твърдя някои хора тук твърдят,че той нямал общо с ЦСКА,но в същото време го бил фалирал,ама как стават тия работи бе макси?
Това хубаво,но по отношение на търга мнението им на същите много различно бе,нямало да плати щото нямал общо с ЦСКА и ред анималс,ама не можем ви хвана спатиите бре!

Да ти го нарисувам ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 30 юли 2017 00:05

1982 написа:
Cheradonna написа:
1982 написа:Ами много просто - и търгът, и фалитът са далавери, затова и ГГ не участва никъде в тях. То не е трудно да се досетиш защо се крие и не желае по документи да има нещо общо с тези схеми.

Значи признаваш съвсем официално,че Ганчев не е виновен за фалита,така ли да те разбирам?

Точно обратното - и с фалита, и с търга има много общо. И зад двете далавери стои той, затова и не участва никъде официално, ГГ не обича да го има на документи в лайната.

Често казано обърках се от твърденията ти вече.А ако на търга беше участвала фирма ГГ вместо фирма РА щеше ли да плати сумата?
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 юли 2017 00:05

BRF написа:Ще ти напиша и на теб-наведена глава сабя не я сече!Продължавайте в същия дух!
п.п.Феновете и гласоподавателите имат думата винаги!

Вие не сте направили нищо, за да изправите глава, та да натяквате някому каквото и да било. Освен това нямате потенциал. Феновете нямат никаква дума, защото нямат с какво да я подплатят.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”