maxi1914 написа:Cheradonna написа:1982 написа:GOLEADOR написа:maxi1914 написа:А Инджов и Милко какви бяха ? И сега ги няма в ЦСКА-СОФИЯ нали ? Те не подготвиха почвата . Интересно Паслар сега защо го няма на хоризонта след добре свършената работа ?
Инджов е акционер в ЦСКА.Паслар не знам къде е.Но пак избяга от въпроса,как ГГ е фалирал ЦСКА без да е застанал с името си в клуба и как за същото той няма да плати 8 000 000 щото не е застанал с името си в търга?Ей на тоз въпрос искам да ми отговориш?Как за едното е виновен,а за другото няма нищо общо?Как ги прави тези неща?
Че кой е казал нещо такова ??! ГГ стои и зад двете далавери, това всеки го е писал. То затова и не фигурира с името си, защото иде реч за мръсни схеми, нечисти.
Отде си сигурен,че стои бе,докажи си твърденията.Питам те пак как някой нямащ нищо общо според тебе с ЦСКА го е фалирал,нали така твърдиш?!Значи може според тебе ти да си отвориш фирмичка,да развиваш бизнес и да дойде филанкишията и да обяви фалит на твойта фирмица без да е никакъв?
Евала фокусници....
Ами не излезе ли ГГ и не казали , че са се разбрали с Инджов ? Не последвали след това фалит на ЦСКА ? Инджов и ГГ все още ли са заедно? Защо гришата отговаря на въпрос за преименуването на ФК Лупи след действия на Паслар ? Значи излизат и казват , че са заедно но ти твърдиш , че нямат нищо общо ?
Аз нищо не твърдя някои хора тук твърдят,че той нямал общо с ЦСКА,но в същото време го бил фалирал,ама как стават тия работи бе макси?
Това хубаво,но по отношение на търга мнението им на същите много различно бе,нямало да плати щото нямал общо с ЦСКА и ред анималс,ама не можем ви хвана спатиите бре!