Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот BRF » 29 юли 2017 23:33

Кашчей написа:
BRF написа:
Най-малкото го пише ИСТИНСКИ фен,който е бил на почти всички стадиони в България!Фен който е бил на мачове срещу Ливърпул,Хамбург,Леверкузен,Атлетико,Сервет,Нюкясъл,Блекбърн............................,а не форумна мишка като тебе,която дори не е отишла на мача с Иртиш защото е имала друга работа :lol: !
п.п.Това е ЦСКА от София,отбора на цяла България!

Да се беше научил и как се пускат клипове от Ви бокса ли, верни фене на Ловешкия ЦСКА?!
МЮ кога са играли с Иртиш, че съм го пропуснал това? Както и кога Литекс е играл с изброените от теб отбори?

Това с ви бокса беше грешка при цитирането ама не ми се занимава!Кажи си ,че си фен на МЮ и нищо русенско не те интересува и толкова!С въпросните отбори игра ЦСКА и аз бях там!Аз съм от ЦСКА,глупако!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 юли 2017 23:34

icko65 написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:Всяко действие си има противодействие.ПФК ЦСКА отива в други ръце - оставка на ГГ.ПФК ЦСКА се завръща на "Армията" - ставате по-тихи и от рибки.То е ясно.
П.П.
Петко,ти се прави,че не знаеш какво ще последва ако ГГ не плати и продължавай да пишеш оригинални постове!

Каква оставка на ГГ, това е неговият селски клуб, не твоят, ти не може да му казваш да се махне от клуба си.

Това е ЦСКА,моят клуб!Щом е член на армейското семейство мога да му искам оставката ако сгафи!Селски клубове са останалите,ние сме ЦСКА.За това и ще се боря за клуба си до последно!

Моя клуб не е селски..Но твоя от 2 години е пълна селения..

Твоят селски клуб не вълнува никого.Ходи прави ми=ми на ТИМ и им викай "Драго ръководство" докато протестираш.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 юли 2017 23:35

GOLEADOR написа:
blue avalanche написа:
GOLEADOR написа:Това е ЦСКА,моят клуб!Щом е член на армейското семейство мога да му искам оставката ако сгафи!Селски клубове са останалите,ние сме ЦСКА.За това и ще се боря за клуба си до последно!

Как ще искаш оставка на СОБСТВЕНИК, бе алоооо...??? Той да не е назначен? Или избран?
И полека с БоК Ганчев, да не ви пусне и на вас кепенците. Като на Литекс.

Трудно ви е да ме разберете,но така се постъпва със собствениците на ЦСКА ако излъжат червената общност.Спомни си протестите в цяла България против Титан,та те бяха преди 7 години.Или протеста срещу Томов и то точно на мача ни срещу вас.100-йчо ви би с 2 : 0.Това чака и сегашния собственик на ЦСКА ако сгреши!

Трудно ми е да разбера как се иска ОСТАВКА на СОБСТВЕНИК. Може ли пак да обясниш???
Можеш ли да поискаш ОСТАВКА на СОБСТВЕНИК на апартамент? А ОСТАВКА на СОБСТВЕНИК на лек автомобил? :o

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юли 2017 23:38

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:
Най-малкото го пише ИСТИНСКИ фен,който е бил на почти всички стадиони в България!Фен който е бил на мачове срещу Ливърпул,Хамбург,Леверкузен,Атлетико,Сервет,Нюкясъл,Блекбърн............................,а не форумна мишка като тебе,която дори не е отишла на мача с Иртиш защото е имала друга работа :lol: !
п.п.Това е ЦСКА от София,отбора на цяла България!

Да се беше научил и как се пускат клипове от Ви бокса ли, верни фене на Ловешкия ЦСКА?!
МЮ кога са играли с Иртиш, че съм го пропуснал това? Както и кога Литекс е играл с изброените от теб отбори?

Това с ви бокса беше грешка при цитирането ама не ми се занимава!Кажи си ,че си фен на МЮ и нищо русенско не те интересува и толкова!С въпросните отбори игра ЦСКА и аз бях там!Аз съм от ЦСКА,глупако!

Да, игра ЦСКА. Ти сега си вече фен на "ЦСКА-София", а това е новото име на Литекс, който не е играл никога с тези отбори.
Иначе си толкова умен (понеже аз съм прост), та изобщо не разбра закачката с МЮ и Иртиш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 29 юли 2017 23:39

1982 написа:
GOLEADOR написа:
maxi1914 написа:А Инджов и Милко какви бяха ? И сега ги няма в ЦСКА-СОФИЯ нали ? Те не подготвиха почвата . Интересно Паслар сега защо го няма на хоризонта след добре свършената работа ?

Инджов е акционер в ЦСКА.Паслар не знам къде е.Но пак избяга от въпроса,как ГГ е фалирал ЦСКА без да е застанал с името си в клуба и как за същото той няма да плати 8 000 000 щото не е застанал с името си в търга?Ей на тоз въпрос искам да ми отговориш?Как за едното е виновен,а за другото няма нищо общо?Как ги прави тези неща?

Че кой е казал нещо такова ??! ГГ стои и зад двете далавери, това всеки го е писал. То затова и не фигурира с името си, защото иде реч за мръсни схеми, нечисти.

Отде си сигурен,че стои бе,докажи си твърденията.Питам те пак как някой нямащ нищо общо според тебе с ЦСКА го е фалирал,нали така твърдиш?!Значи може според тебе ти да си отвориш фирмичка,да развиваш бизнес и да дойде филанкишията и да обяви фалит на твойта фирмица без да е никакъв?
Евала фокусници....
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 юли 2017 23:40

blue avalanche написа:Васил Божков е на такова ниво в живота, че може да идва и да си отива откъдето си иска! А ти пред него си такова мишле, че не можеш да си представиш...
Като оня журналист, дето се насра от страх, че нарекъл Божков "Череп". ТИ, специално, ако сега видиш Божков или Павлов пред себе си, ще се наакаш от страх...

Павлов няма как да го видя!Иначе си написал такива простотии,че отново ще кажа за такива като тебе-наведена глава сабя не я сече!Нямаш представа какво съм правил и срещу какво съм се изправял за България!Ако повече хора имаха моите мисли и моите желания за по-добър живот на хората в България щяхме да сме го постигнали!Не да ме плашиш с някакви мутри!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 юли 2017 23:43

sin4ec написа:Голеадоре, нещо се опитваш като Атлас( или Тантал в някои версии) да крепиш небето...
Но то се е срутило. Това как сте се борили с титаните-някъде другаде. 100 човека ядоха бой, другите се криеха и подкрепяха по форумите именно титаните, венцеславеха адвокатите им и простотиите им...
Това дали припознавате ЦСКА-София си е ваш проблем и ваше решение. Никой не ви се бърка. Но към днешна дата между този клуб и ЦСКА връзката е равна на нула. По всички параграфи.
Подкрепяйте си отбора, но не разправяйте небивалици за 32-а титла. И ОСК Левски развива баскет и волейбол, но никой от тези отбори няма претенции за историята.
Плащането на 8-те милиона също не означава нищо в този аспект. По тази логика и 50 лева да платиш за активите, и наследяваш...ама наследяваш да не кажа точно какво! ;)
Уж раазправяте как да си подредите къщичката, а нищо не правите в това отношение. Вместо туй се чудите как да замажете екскрементите, които именно ръководството на клуба ви сътворява в изобилие.

Абсолютно не съм съгласен с мнението ти.Протестите срещу Титан бяха в цяла България,та ние ги копахме на "Армията" тези тарикати.Луда работа.Това са епични протести,шествието и боя с полицията след мача с Рапид,абе цесекарите знаят за какво говоря.
Относно ОСК Левски и припознаването на БК и ВК Левски за наследници на историята на клуба.Ами спектакъла който организирахте за мача с ЦСКА по волейбол е показателен.ШОУ,програма,мач между легендите на двата отбора.Толкова за припознаването и историята ВК и БК Левски и тяхното членство в ОСК Левски.Плащането на 8 000 000 е за всичките активи на ПФК ЦСКА.Това е важното.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 29 юли 2017 23:45

Cheradonna написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:
maxi1914 написа:А Инджов и Милко какви бяха ? И сега ги няма в ЦСКА-СОФИЯ нали ? Те не подготвиха почвата . Интересно Паслар сега защо го няма на хоризонта след добре свършената работа ?

Инджов е акционер в ЦСКА.Паслар не знам къде е.Но пак избяга от въпроса,как ГГ е фалирал ЦСКА без да е застанал с името си в клуба и как за същото той няма да плати 8 000 000 щото не е застанал с името си в търга?Ей на тоз въпрос искам да ми отговориш?Как за едното е виновен,а за другото няма нищо общо?Как ги прави тези неща?

Че кой е казал нещо такова ??! ГГ стои и зад двете далавери, това всеки го е писал. То затова и не фигурира с името си, защото иде реч за мръсни схеми, нечисти.

Отде си сигурен,че стои бе,докажи си твърденията.Питам те пак как някой нямащ нищо общо според тебе с ЦСКА го е фалирал,нали така твърдиш?!Значи може според тебе ти да си отвориш фирмичка,да развиваш бизнес и да дойде филанкишията и да обяви фалит на твойта фирмица без да е никакъв?
Евала фокусници....

Ами не излезе ли ГГ и не казали , че са се разбрали с Инджов ? Не последвали след това фалит на ЦСКА ? Инджов и ГГ все още ли са заедно? Защо гришата отговаря на въпрос за преименуването на ФК Лупи след действия на Паслар ? Значи излизат и казват , че са заедно но ти твърдиш , че нямат нищо общо ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 юли 2017 23:46

maxi1914 написа:
GOLEADOR написа:

За фалита вече ти обясних . Ако утре ми платиш лизинга на апартамента ми пак си остава на мое име не на твое .Същото е и с емблемата тя става на Животните а те нямат общо нито с ГГ нито с ЦСКА тире София . Ходи докажи в УЕФА или където и да било , че ГГ е платил или ти си ми платил лизинга .
ПП Защо ОСК не се самосезира и не разкара ЦСКАтире София при признанието, че сте Литекс ?

Какъв лизинг,ако съда продава апартамента ти и аз го купя си е мой!
Лизинг вика...
Относно лъжата ,че сме Литекс,това е голям срам.Нямам думи,за едно участие в ЕКТ да паднеш толкова ниско.Който е допуснал тази грешка да си носи наказанието.Ако са адвокатите (както се твърди) ,да се махат от делата на ЦСКА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юли 2017 23:49

Cheradonna написа:
1982 написа:Ами много просто - и търгът, и фалитът са далавери, затова и ГГ не участва никъде в тях. То не е трудно да се досетиш защо се крие и не желае по документи да има нещо общо с тези схеми.

Значи признаваш съвсем официално,че Ганчев не е виновен за фалита,така ли да те разбирам?

Точно обратното - и с фалита, и с търга има много общо. И зад двете далавери стои той, затова и не участва никъде официално, ГГ не обича да го има на документи в лайната.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”