Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот petko.h.markov » 29 юли 2017 23:28

BRF написа:
petko.h.markov написа:
BRF написа:
petko.h.markov написа:"ГГ плати ли ви искам тихи в този форум,като минавате от тук да не се чувате".
"Връщане назад няма, особено ако ГГ плати 8-те милиона!"
"И ако тази фирма плати 8 милиона по някакъв начин!"
Три различни мнения ,които показват колко са "сигурни",че ще има плащане!
Няма да питам, те какво ще правят,ако няма плащане.Нищо!

Кажи какво ще стане ако има плащане?Ти тих ли ще бъдеш?

Нищо няма да стане.Сега шумен ли съм?

Не те разбрах!За тебе явно няма значение тези пари и повода им за плащане!Но да знаеш,че не си оригинален,даже напротив!

1.Нищо няма да стане,дори и да плати.Нищо няма да се промени.
2.За мен тези пари нямат никакво значение.Щяха да струват нещо миналото лято,сега е късно
3Нямам претенции за нищо,в нечии очи.Не ме интересува.Просто не съм шумен,виж ми броя на мненията за 8г.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юли 2017 23:28

BRF написа:
Най-малкото го пише ИСТИНСКИ фен,който е бил на почти всички стадиони в България!Фен който е бил на мачове срещу Ливърпул,Хамбург,Леверкузен,Атлетико,Сервет,Нюкясъл,Блекбърн............................,а не форумна мишка като тебе,която дори не е отишла на мача с Иртиш защото е имала друга работа :lol: !
п.п.Това е ЦСКА от София,отбора на цяла България!

Да се беше научил и как се пускат клипове от Ви бокса ли, верни фене на Ловешкия ЦСКА?!
МЮ кога са играли с Иртиш, че съм го пропуснал това? Както и кога Литекс е играл с изброените от теб отбори?
Последна промяна от Кашчей на 29 юли 2017 23:30, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 29 юли 2017 23:28

maxi1914 написа:
GOLEADOR написа:
Cheradonna написа:
1982 написа:
BRF написа:Тъй ли!Аааааа добре!Бате,копаеш дъното в злобата си!

Не знам за каква злоба ми пишеш, факт е, че ГГ не фигурира никъде в търга, нито негова фирма, там са платените от Анималс. С куха фирма, създадена дни преди първия търг.

Ма по твойта извратена логика нали Ганчев беше фалирал ЦСКА е как го направи без да се води никакъв в ЦСКА?
Или викаш за фалита е виновен без да се води,ама за търга без да фигурира никъде не участва,тъй ли?
Нещо ти е объркана тезата бре,що тъй?

+1
Хубав въпрос,нека да отговори.Аз обаче не се надявамМоже пък да се извърти нещо или ще се скрие докато се забрави въпроса.Да видим....

Може ли аз . Първо тогава все още имаше Литекс и не може да е собственик на 2 отбора . 2ро Махнаха Сашко защото отказваше да подаде документи за бърз фалит . Назначиха Паслар и той свърши черната работа . Или ще кажеш , че Паслар няма общо с ГГ ?

Да та питам и тебе фигурира ли нейде Ганчев и при двата случая?Значи има общо с Паслар,а няма с ред анималс?Сами се оплитате в безсилието си...
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юли 2017 23:29

GOLEADOR написа:
maxi1914 написа:А Инджов и Милко какви бяха ? И сега ги няма в ЦСКА-СОФИЯ нали ? Те не подготвиха почвата . Интересно Паслар сега защо го няма на хоризонта след добре свършената работа ?

Инджов е акционер в ЦСКА.Паслар не знам къде е.Но пак избяга от въпроса,как ГГ е фалирал ЦСКА без да е застанал с името си в клуба и как за същото той няма да плати 8 000 000 щото не е застанал с името си в търга?Ей на тоз въпрос искам да ми отговориш?Как за едното е виновен,а за другото няма нищо общо?Как ги прави тези неща?

Че кой е казал нещо такова ??! ГГ стои и зад двете далавери, това всеки го е писал. То затова и не фигурира с името си, защото иде реч за мръсни схеми, нечисти.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 29 юли 2017 23:30

1982 написа:
Cheradonna написа:
1982 написа:
BRF написа:Тъй ли!Аааааа добре!Бате,копаеш дъното в злобата си!

Не знам за каква злоба ми пишеш, факт е, че ГГ не фигурира никъде в търга, нито негова фирма, там са платените от Анималс. С куха фирма, създадена дни преди първия търг.

Ма по твойта извратена логика нали Ганчев беше фалирал ЦСКА е как го направи без да се води никакъв в ЦСКА?
Или викаш за фалита е виновен без да се води,ама за търга без да фигурира никъде не участва,тъй ли?
Нещо ти е объркана тезата бре,що тъй?

Ами много просто - и търгът, и фалитът са далавери, затова и ГГ не участва никъде в тях. То не е трудно да се досетиш защо се крие и не желае по документи да има нещо общо с тези схеми.

Значи признаваш съвсем официално,че Ганчев не е виновен за фалита,така ли да те разбирам?
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 юли 2017 23:30

1982 написа:
BRF написа:
1982 написа:
BRF написа:Кажи какво ще направиш ако има плащане?

Все едно да ме питаш какво ще направя, ако слънцето не изгрее утре ..... няма как да ти отговоря на нещо невъзможно.

Ей Богу, от 2 години ми обяснявате как ще се плати ..... още ли не осъзнахте за тези цели 2 години, че нарочно се протаква всичко и никога нищо няма да се плати ?!

Бъди мъж бе!Не бягай по тъча!Кажи какво ще направиш ако се случи невъзможното?Все едно те питат какво ще си купиш ако спечелиш 3 милиона от лотарията?

Нека плати, ще видиш какво ще направя ....... най-нормалното нещо на света. Но, уви, това е утопия.

:lol: Бате олекваш!Поне в моите очи,което едва ли значи много за теб!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 юли 2017 23:30

GOLEADOR написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:Всяко действие си има противодействие.ПФК ЦСКА отива в други ръце - оставка на ГГ.ПФК ЦСКА се завръща на "Армията" - ставате по-тихи и от рибки.То е ясно.
П.П.
Петко,ти се прави,че не знаеш какво ще последва ако ГГ не плати и продължавай да пишеш оригинални постове!

Каква оставка на ГГ, това е неговият селски клуб, не твоят, ти не може да му казваш да се махне от клуба си.

Това е ЦСКА,моят клуб!Щом е член на армейското семейство мога да му искам оставката ако сгафи!Селски клубове са останалите,ние сме ЦСКА.За това и ще се боря за клуба си до последно!

Моя клуб не е селски..Но твоя от 2 години е пълна селения..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 юли 2017 23:31

Голеадоре, нещо се опитваш като Атлас( или Тантал в някои версии) да крепиш небето...
Но то се е срутило. Това как сте се борили с титаните-някъде другаде. 100 човека ядоха бой, другите се криеха и подкрепяха по форумите именно титаните, венцеславеха адвокатите им и простотиите им...
Това дали припознавате ЦСКА-София си е ваш проблем и ваше решение. Никой не ви се бърка. Но към днешна дата между този клуб и ЦСКА връзката е равна на нула. По всички параграфи.
Подкрепяйте си отбора, но не разправяйте небивалици за 32-а титла. И ОСК Левски развива баскет и волейбол, но никой от тези отбори няма претенции за историята.
Плащането на 8-те милиона също не означава нищо в този аспект. По тази логика и 50 лева да платиш за активите, и наследяваш...ама наследяваш да не кажа точно какво! ;)
Уж раазправяте как да си подредите къщичката, а нищо не правите в това отношение. Вместо туй се чудите как да замажете екскрементите, които именно ръководството на клуба ви сътворява в изобилие.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 юли 2017 23:31

petko.h.markov написа:
BRF написа:
petko.h.markov написа:
BRF написа:
petko.h.markov написа:"ГГ плати ли ви искам тихи в този форум,като минавате от тук да не се чувате".
"Връщане назад няма, особено ако ГГ плати 8-те милиона!"
"И ако тази фирма плати 8 милиона по някакъв начин!"
Три различни мнения ,които показват колко са "сигурни",че ще има плащане!
Няма да питам, те какво ще правят,ако няма плащане.Нищо!

Кажи какво ще стане ако има плащане?Ти тих ли ще бъдеш?

Нищо няма да стане.Сега шумен ли съм?

Не те разбрах!За тебе явно няма значение тези пари и повода им за плащане!Но да знаеш,че не си оригинален,даже напротив!

1.Нищо няма да стане,дори и да плати.Нищо няма да се промени.
2.За мен тези пари нямат никакво значение.Щяха да струват нещо миналото лято,сега е късно
3Нямам претенции за нищо,в нечии очи.Не ме интересува.Просто не съм шумен,виж ми броя на мненията за 8г.

Достойно мнение!Уважавам го!Респект за теб от мен!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 юли 2017 23:31

blue avalanche написа:
GOLEADOR написа:Това е ЦСКА,моят клуб!Щом е член на армейското семейство мога да му искам оставката ако сгафи!Селски клубове са останалите,ние сме ЦСКА.За това и ще се боря за клуба си до последно!

Как ще искаш оставка на СОБСТВЕНИК, бе алоооо...??? Той да не е назначен? Или избран?
И полека с БоК Ганчев, да не ви пусне и на вас кепенците. Като на Литекс.

Трудно ви е да ме разберете,но така се постъпва със собствениците на ЦСКА ако излъжат червената общност.Спомни си протестите в цяла България против Титан,та те бяха преди 7 години.Или протеста срещу Томов и то точно на мача ни срещу вас.100-йчо ви би с 2 : 0.Това чака и сегашния собственик на ЦСКА ако сгреши!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”