Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 29 юли 2017 23:03

Cheradonna написа:
1982 написа:
BRF написа:Тъй ли!Аааааа добре!Бате,копаеш дъното в злобата си!

Не знам за каква злоба ми пишеш, факт е, че ГГ не фигурира никъде в търга, нито негова фирма, там са платените от Анималс. С куха фирма, създадена дни преди първия търг.

Ма по твойта извратена логика нали Ганчев беше фалирал ЦСКА е как го направи без да се води никакъв в ЦСКА?
Или викаш за фалита е виновен без да се води,ама за търга без да фигурира никъде не участва,тъй ли?
Нещо ти е объркана тезата бре,що тъй?

+1
Хубав въпрос,нека да отговори.Аз обаче не се надявамМоже пък да се извърти нещо или ще се скрие докато се забрави въпроса.Да видим....
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 юли 2017 23:03

GOLEADOR написа:Всяко действие си има противодействие.ПФК ЦСКА отива в други ръце - оставка на ГГ.

Каква оставка на Ганчев, бе??? Той да не е назначен в ЦСКА? Или е избран??
От нерви - чак ставаш смешен. Все едно да искат оставката на Абрамович... :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юли 2017 23:03

GOLEADOR написа:Всяко действие си има противодействие.ПФК ЦСКА отива в други ръце - оставка на ГГ.ПФК ЦСКА се завръща на "Армията" - ставате по-тихи и от рибки.То е ясно.
П.П.
Петко,ти се прави,че не знаеш какво ще последва ако ГГ не плати и продължавай да пишеш оригинални постове!

Каква оставка на ГГ, това е неговият селски клуб, не твоят, ти не може да му казваш да се махне от клуба си.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 29 юли 2017 23:05

GOLEADOR написа:
maxi1914 написа:
GOLEADOR написа:Ето какво поиска ГГ от армейците и го получи!
"Армейци,

Утре в гр.Кърджали ще се проведе търгът за активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност). ОСК ЦСКА счита, че емблемата по право принадлежи на армейската общост и на никой друг. Всякакви опити за домогвания от страна на външни фактори към нещо, което е изконно наше, не могат и няма да бъдат допуснати. Такива опити за посегателство нямат нищо общо с честта и морала. Те са далеч от армейските ценности, които всички ние изповядваме. Трябва да се знае, че ЦСКА не е само футбол!
Членовете на ОСК ЦСКА развиват близо 20 вида спорт и ние няма да приемем натрапници в нашия армейски дом! Червената общност е направила своя избор и ОСК ЦСКА застава зад него."

САМО ЦСКА!

Председателски съвет на ОСК ЦСКА

Това е много хубаво . И понеже следя само от 6 месеца ще ми припомниш ли кога животните са приети в ОСК ?

Кой поиска тази подкрепа?Животните или ГГ?Сега отричай до гроб,че е ГГ иначе как ще твърдиш,че ГГ няма нищо общо с търга?Или върни няколко страници по-назад и си спомни как ти обяснявах,че ГГ е поискал подкрепа от армейците и я е получил.Но ти въпреки това продължавай да се правиш,че не си разбрал и ГГ няма нищо общо с търга.Успех.

Ми то и друг да беше спечелил търга ти пак можеш да твърдиш, че ГГ иска подкрепа и , че ще плаща . Или твърдиш , че ГГ ще плати и с папките в Нион да убеждава как сте Литекс но все пак си плащате дълговете на ЦСКА с поставена фирма и ще показва преводи и касови бележки ? За миналата година сте минус 8 млн не вярвам да се изръси с още толкова . Но да кажем , че си прав . Защо ГГ не излезе със своя фирма ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 юли 2017 23:05

1982 написа:
GOLEADOR написа:Ето какво поиска ГГ от армейците и го получи!
"Армейци,

Утре в гр.Кърджали ще се проведе търгът за активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност). ОСК ЦСКА счита, че емблемата по право принадлежи на армейската общост и на никой друг. Всякакви опити за домогвания от страна на външни фактори към нещо, което е изконно наше, не могат и няма да бъдат допуснати. Такива опити за посегателство нямат нищо общо с честта и морала. Те са далеч от армейските ценности, които всички ние изповядваме. Трябва да се знае, че ЦСКА не е само футбол!
Членовете на ОСК ЦСКА развиват близо 20 вида спорт и ние няма да приемем натрапници в нашия армейски дом! Червената общност е направила своя избор и ОСК ЦСКА застава зад него."

САМО ЦСКА!

Председателски съвет на ОСК ЦСКА

Муахахаха, говори се за чест и морал ...... вие сериозно ли използвате тези думи, с които нямате и грам общо ??!

ОСК ЦСКА нещо ти бърка тактиката?Сега се опитай да омаловажиш организажията,Беладона така правеше като не му изнасяше нещо.
П.П.
И отговори на Cheradonna,плийз.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юли 2017 23:05

Cheradonna написа:
1982 написа:
BRF написа:Тъй ли!Аааааа добре!Бате,копаеш дъното в злобата си!

Не знам за каква злоба ми пишеш, факт е, че ГГ не фигурира никъде в търга, нито негова фирма, там са платените от Анималс. С куха фирма, създадена дни преди първия търг.

Ма по твойта извратена логика нали Ганчев беше фалирал ЦСКА е как го направи без да се води никакъв в ЦСКА?
Или викаш за фалита е виновен без да се води,ама за търга без да фигурира никъде не участва,тъй ли?
Нещо ти е объркана тезата бре,що тъй?

Ами много просто - и търгът, и фалитът са далавери, затова и ГГ не участва никъде в тях. То не е трудно да се досетиш защо се крие и не желае по документи да има нещо общо с тези схеми.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 юли 2017 23:07

Най-големият плюс на ЦСКА е огромната фенска маса. Неслучайно анти-ЦСКА средите вячески опитват да ни разединят. Със сигурност, обединени около ЦСКА-София, тя може да бъде съхранена.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юли 2017 23:08

GOLEADOR написа:ОСК ЦСКА нещо ти бърка тактиката?Сега се опитай да омаловажиш организажията,Беладона така правеше като не му изнасяше нещо.
П.П.
И отговори на Cheradonna,плийз.

Това ОСК ЦСКА само теб те вълнува, не знам защо постоянно ми го намесваш, боли ме патката, че Литекс станал член на ОСК ЦСКА, ако искат и на ОСК Байерн да станат членове, какво ме вълнува ?!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 юли 2017 23:09

maxi1914 написа:Ми то и друг да беше спечелил търга ти пак можеш да твърдиш, че ГГ иска подкрепа и , че ще плаща . Или твърдиш , че ГГ ще плати и с папките в Нион да убеждава как сте Литекс но все пак си плащате дълговете на ЦСКА с поставена фирма и ще показва преводи и касови бележки ? За миналата година сте минус 8 млн не вярвам да се изръси с още толкова . Но да кажем , че си прав . Защо ГГ не излезе със своя фирма ?

Вече се разбрахме по въпроса,ГГ е фалирал ЦСКА без да се води собственик на отбора и няма да плати 8 000 000 защото не щото не е излезнал с името си в търга.
Логиката ви е желязна и няма пробиване. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 юли 2017 23:09

Mitata написа:Най-големият плюс на ЦСКА е огромната фенска маса. Неслучайно анти-ЦСКА средите вячески опитват да ни разединят. Със сигурност, обединени около ЦСКА-София, тя може да бъде съхранена.

"Огромна", "огромна"...колко да е "огромна"??? Като 5-6 хиляди на стадиона??? :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”