BRF написа:Кашчей написа:BRF написа:Поредните кашчееви глупости!
След събитията от последните 10 години и нещата случили се преди 1 година станаха някакви разделения.Огромната част от червената общност прие наречения клуб ЦСКА-София за продължител на идеята ЦСКА и приеха този клуб за ЦСКА!Малка част от червените фенове приеха ЦСКА1948 за продължител на тази идея!И доста по-голяма част от 1948 приеха,че ЦСКА го няма и вече не приемат никой за ЦСКА!Всеки си е хванал неговия път!Другите сте шибани хейтъри и това е!В момента играят хегемона от делиормана и пловдивското недоразумение!Събота,идеално време и 500 човека на стадиона

!От трибуна моци се чува:велбъжд,локо,ювеее .....................................цигани от Пловдив

!
Идеята ЦСКА май е титли, купи ЕКТ, и нищо друго? А, и мошеничества, за да се постигнат!
Прекалено много злоба има в дребното ти жалко същество за да разбереш нещата!Ти си малко човече,ти не разбираш любов,приятелство и отдаденост!Ти разбираш от Членове в двата вида и от алинеи

!
Мдаа..аз съм малък, а вие сте големи, особено тези, които предадохте ЦСКА, само заради тези неща, които съм изброил по-горе! Чест, вярност-нищо от това не притежавате, абсолютно нищо! Притежавате слагачество, въртене на опашка пред силния, който ви обещае много. Заради тези обещания и се радвахте на простотиите на Паслар, инспирирани от Ганчев. Седнал фен на Литекс, под новото му име, да ми говори за чест към ЦСКА-ай стига с тия високопарни слова-всички ви видяхме колко струвате!
Прочети първото изречение от подписа ми, то не е свързано лично с теб, но обяснява много неща от последните две години при вас..а кои сте вие, решаваме ние!