Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 28 юли 2017 19:58

1982 написа:
delqnski47 написа:
1982 написа:Нещата са "относителни" само в кочината Булгаристан, където законите служат за тоалетна хартия. Тук наистина може днес да си Литекс, утре ЦСКА, а вдругиден Байерн Мюнхен. Абсолютна мутренска джунгла, неслучайно начело на "държавата" е "бивша" мутра .....

Тва си е в твоята глава.Но дет се вика - всеки с мнението си.

Не е в моята глава, в Италия, примерно, няма как да фалираш нарочно Милан, да докараш Лацио и да му смениш името, твърдейки че това си е истинският Милан.

Подобна простотия, олигофрения и селяния е възможна само в кочини, като Булгаристан. Даже "ново първенство" се съчини, за да се прескочи наказанието на Литекс.

В Милан и Лацио никой не трупа дългове по начина, по който бяха натрупани дълговете в ЦСКА - коварен и престъпен. Срещу ЦСКА бяха извършени низ от умишлени престъпления, включително от държавата, с идеята да бъдем унищожени, да ни няма, затова нямам никакви скрупули.
Друг ЦСКА няма да припознавам. Като мен са повечето армейци. Само ЦСКА-София!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юли 2017 20:03

Mitata написа:
1982 написа:Не е в моята глава, в Италия, примерно, няма как да фалираш нарочно Милан, да докараш Лацио и да му смениш името, твърдейки че това си е истинският Милан.

Подобна простотия, олигофрения и селяния е възможна само в кочини, като Булгаристан. Даже "ново първенство" се съчини, за да се прескочи наказанието на Литекс.

В Милан и Лацио никой не трупа дългове по начина, по който бяха натрупани дълговете в ЦСКА - коварен и престъпен. Срещу ЦСКА бяха извършени низ от умишлени престъпления, включително от държавата, с идеята да бъдем унищожени, да ни няма, затова нямам никакви скрупули.
Друг ЦСКА няма да припознавам. Като мен са повечето армейци. Само ЦСКА-София!

Що, на Милан стотиците милиони евра дългове как са натрупани ??! Половин футболна Европа е в дългове, на ЦСКА даже бяха нищожни, в сравнение с тези на Звезда, примерно. Но Звезда се договориха, къде плащат, къде се разбраха да им се намалят и така ..... сега най-вероятно ще играят плей-оф за влизане в групите на Лига Европа. Вие, понеже сте големи тарикати, дълго ще гледате Европа по ТВ-то ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 28 юли 2017 20:05

sin4ec написа:
tochavos написа:
Тука съм съгласен с теб - важното е не че ви бием, а че ви бием с много, и че финиширахме преди вас в класирането.

Все пак е добре да не забравяте, че тази пролет между Левски и вашите имаше не два, а три мача.

Вече съм забравил, но щом ми напомняш сигурно сме паднали. Така е в спорта - не можеш да биеш всеки път. Въпроса е да печелиш повече и в мачовете от значение - като тези в края на сезона. А, да - и да играеш със сърце.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 юли 2017 20:06

Mitata написа:Друг ЦСКА няма да припознавам. Като мен са повечето армейци. Само ЦСКА-София!

Ще припознаеш, и още как! Като ви нареди ГГ, и Родопа( Смолян) ще припознаеш...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юли 2017 20:07

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Фирмата, клуб, дружество Литекс не стана, а си смени името, и не ЦСКА, а ЦСКА-София, по ред причини, които този път и БФС не посмя да наруши! По същите причини ще си носите тирето още 4 години.

Както искаш си го върти и разбирай.Ето,пише си го в ТР.Станало ли е?Станало е.Макс 2 години и след това всичко си идва както си е било.3 години обаче трябва да минат с цел финансов феърплей,морал...ето там секретаря го беше писал на УЕФА.Ако се плати и емблемата - екстра.

Я сподели какво пише в ТР точно, че нещо забравям, а ще ми е интересно точно ти да ми го припомниш! Обаче много държа да споделиш с всички нас и това, което е вписано като актуален учредителен акт, както и датата на този акт, не на вписването, а на съставяне на протокола. Стиска ли ти?! Особено, при положение, че лицензът на Литекс за миналият шампионат официално е издаден на 01. 06. 2016, а процедурата по изкупуването му започна след 02.06.2016.
Ще те помоля, ако нямаш какво сериозно да кажеш, просто да замълчиш, а не да се правиш на оригинален, като китайски "Ролекс" направен в Тян-шан!

Значи фирмата/клуба/дружеството Литекс 1999 е вече фирмата/клуба/дружеството ЦСКА-София 1999 заедно с онова на Чавдар 1999.Така стоят нещата.Цитирам това,което ми давате като линк.Нищо повече.Развива се футболна дейност.Който иска да гледа.Който не иска - да не гледа.Нещата са елементарни като цяло.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юли 2017 20:09

Кашчей написа:
Че техните футболисти играят така от доста време и не само срещу ментето. Вие затова ли не биете Лудогорец, за да ви се затвърди самочувствието, че сте ЦСКА, защото Литекс си ги побийваше понякога :twisted: :mrgreen:

Само без "ментета".Тука водим цивилизован разговор,а във форума има хора с различни възгледи все пак.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 28 юли 2017 20:10

sin4ec написа:
tochavos написа:Както кажеш, нека да сме Литекс - готвиш ли се за поредната 3ойка?

Аз не бих залагал особено много на това.

и аз не бих залагал.....може и повече да е...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 юли 2017 20:13

soulfly1948 написа:
sin4ec написа:
tochavos написа:Както кажеш, нека да сме Литекс - готвиш ли се за поредната 3ойка?

Видяхме ви със Славия и резервите на Разград. Потресаващо.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 28 юли 2017 20:13

1982 написа:Що, на Милан стотиците милиони евра дългове как са натрупани ??! Половин футболна Европа е в дългове, на ЦСКА даже бяха нищожни, в сравнение с тези на Звезда, примерно. Но Звезда се договориха, къде плащат, къде се разбраха да им се намалят и така ..... сега най-вероятно ще играят плей-оф за влизане в групите на Лига Европа. Вие, понеже сте големи тарикати, дълго ще гледате Европа по ТВ-то ...

Надали в Милан са гонили футболисти на поразия без да са оформени документите на същите, след което са поледват десетки дела срещу клуба, естествено загубени от него.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 28 юли 2017 20:15

sin4ec написа:
soulfly1948 написа:
sin4ec написа:

Видяхме ви със Славия и резервите на Разград. Потресаващо.

доста по-трагични сте от тях....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Върни се в “ЦСКА”