Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

yavorescu
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот yavorescu » 28 юли 2017 01:02

Just1948 написа:Тогава как според Бекалката през 1999г. е "прехвърлило" членството си в БФС.Ако беше прехвърлило активите,щеше да прехвърли и пасивите.Как така след това някои хора губят дела срещу ПФК ЦСКА АД,защото то НЕ Е ПРАВОПРИЕМНИК на ФК ЦСКА.

Защото тия дела са търговски дела и няма пълна приемственост между ЮЛНЦ и АД, по смисъла на Търговския закон. Тогава се подписваха едни документи, че се прехвърлят всички права и задължения, но явно Черепа е намерил вратичка, която да използва. Надали е било трудно.

Пред БФС и УЕФА приемствеността е пълна, защото това са промени, наложени от местното законодателство и би било абсурдно всички професионални клубове да се считат за нови само защото е трябвало буквално да се спази закона. Подобно нещо е станало и през 1945-48, когато са създадени всички български клубове начисто и на практика нямат никаква юридическа връзка със своите предшественици. Това съвсем не означава, че няма по-стари клубове от 1999 или 1945.

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 28 юли 2017 01:03

Бекалка,изчакай да се платят активите.Не ми обяснявай как УЕФА не се интересува от това.Декларирано е в писмо,което съм видял.
Ти па,ако щеш ми вярвай. :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юли 2017 01:05

GOLEADOR написа:
1982 написа:Голеадоре, ти наистина ли си мислиш, че УЕФА се е ровичкала в документите на Дунав от 2010-ата година ??? Само това ми кажи, за да видя дали си наистина толкова наивен ....

Аз не мога да кажа нищо по въпроса,факт е обаче двойния стандарт към членовете на организацията.Докъде са стигали проверките на УЕФА като са канили 2010 за жребия от ЕКТ,те да кажат.

Няма двоен стандарт, пука й на УЕФА и за Дунав, и за вас, ще седне УЕФА да дели Дунав и ЦСКА-София, те затова живеят. :lol: :lol: :lol: :lol:

И 100 пъти ти казах, че този сайт няма никаква тежест. Това е просто информативен сайт, без никаква юридическа стойност. Вие тук го цитирате, все едно е Библията .... неведнъж съм ви показвал разминавания между сайта и становища на УЕФА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 28 юли 2017 01:06

yavorescu написа:
Just1948 написа:Тогава как според Бекалката през 1999г. е "прехвърлило" членството си в БФС.Ако беше прехвърлило активите,щеше да прехвърли и пасивите.Как така след това някои хора губят дела срещу ПФК ЦСКА АД,защото то НЕ Е ПРАВОПРИЕМНИК на ФК ЦСКА.

Защото тия дела са търговски дела и няма пълна приемственост между ЮЛНЦ и АД, по смисъла на Търговския закон. Тогава се подписваха едни документи, че се прехвърлят всички права и задължения, но явно Черепа е намерил вратичка, която да използва. Надали е било трудно.

Пред БФС и УЕФА приемствеността е пълна, защото това са промени, наложени от местното законодателство и би било абсурдно всички професионални клубове да се считат за нови само защото е трябвало буквално да се спази закона. Подобно нещо е станало и през 1945-48, когато са създадени всички български клубове начисто и на практика нямат никаква юридическа връзка със своите предшественици. Това съвсем не означава, че няма по-стари клубове от 1999 или 1945.

Не е вратичка,брат.
Щом няма прехвърляни пасиви,значи няма и прехвърляни активи.
Просто УЕФА новите дружества си ги е признала за съответните клубове.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 юли 2017 01:07

Just1948 написа:Бекалка,изчакай да се платят активите.Не ми обяснявай как УЕФА не се интересува от това.Декларирано е в писмо,което съм видял.

Платят ли се милионите въобще не ме интересува УЕФА.След като прилагат двоен стандарт спрямо нас и Дунав,какво им пречи да продължат в същия дух?Така за Фиорентина ще може,а за ЦСКА история няма да има.Дежавю!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юли 2017 01:08

GOLEADOR написа:
1982 написа:Ами плащането обикновено се одобрява от съд, а не от каквото ти скимне - пример е случаят Берое. Там съдът одобри кои дългове да се платят и кои не от новото дружество.

То и с ЦСКА е същото.Съда определи 1 600 000 за активите на ЦСКА,не аз!

Нищо подобно, това е търг за разпродажба на имуществото на закрито дружество и няма нищо общо с цитираните ситуации, при които има прехвърляне на дългове.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 юли 2017 01:10

1982 написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:Голеадоре, ти наистина ли си мислиш, че УЕФА се е ровичкала в документите на Дунав от 2010-ата година ??? Само това ми кажи, за да видя дали си наистина толкова наивен ....

Аз не мога да кажа нищо по въпроса,факт е обаче двойния стандарт към членовете на организацията.Докъде са стигали проверките на УЕФА като са канили 2010 за жребия от ЕКТ,те да кажат.

Няма двоен стандарт, пука й на УЕФА и за Дунав, и за вас, ще седне УЕФА да дели Дунав и ЦСКА-София, те затова живеят. :lol: :lol: :lol: :lol:

И 100 пъти ти казах, че този сайт няма никаква тежест. Това е просто информативен сайт, без никаква юридическа стойност. Вие тук го цитирате, все едно е Библията .... неведнъж съм ви показвал разминавания между сайта и становища на УЕФА.

Е,като стана ясно,че УЕФА са двуличници изведнъж сайта им няма значение.ОК,приемам тезата ти,но платят ли се 8 000 000 за ЦСКА не искам да чувам разни оправдания и шикалкавения от рода "Как ГГ се прецака за картинка","Парите са на Енимълс" и все от тоя род извъртания.ОК?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юли 2017 01:11

Just1948 написа:Бекалка,изчакай да се платят активите.Не ми обяснявай как УЕФА не се интересува от това.Декларирано е в писмо,което съм видял.

Нищо такова не е декларирано от УЕФА.

Иначе ще има да си почакаш да се платят тези над 8 милиона ....

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 юли 2017 01:11

1982 написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:Ами плащането обикновено се одобрява от съд, а не от каквото ти скимне - пример е случаят Берое. Там съдът одобри кои дългове да се платят и кои не от новото дружество.

То и с ЦСКА е същото.Съда определи 1 600 000 за активите на ЦСКА,не аз!

Нищо подобно, това е търг за разпродажба на имуществото на закрито дружество и няма нищо общо с цитираните ситуации, при които има прехвърляне на дългове.

Тук парите от търга директно отиват за покриване на дълговете на ЦСКА.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юли 2017 01:13

Хайде, сега и Фиорентина намеси ...... с тях пък хептен нямате нищо общо, как ти идват на ум подобни нелепи сравнения, нямам идея. Като вашия случай няма в световната история, 120 клуба си смениха имената и се преместиха, създаваха се "нови първенства", пренаписваха се наредби, важащи с месеци назад ...... уникално !!!!!

Върни се в “ЦСКА”