Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivan56 » 27 юли 2017 15:14

Заклет Левскар написа:От написаното става ясно, че е въпрос на време, ГА да последва Дърпатов и Милко TV и да напусне потъващия кораб на ГГ.
Мчи то, няма да остане никой.

Няма такъв вариант, ГА е известен лизач на всяка власт на Армията 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 юли 2017 15:14

Марков и други идиотии наговори в това интервю, особено в частта с търга. :lol:
Изображение

ludnicaaa

Мнениеот ludnicaaa » 27 юли 2017 15:22

Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 27 юли 2017 15:23

Заклет Левскар написа:От написаното става ясно, че е въпрос на време, ГА да последва Дърпатов и Милко TV и да напусне потъващия кораб на ГГ.
Мчи то, няма да остане никой.

Верно ли? :lol: Къде стана ясно? ;)
[offtopic]Въпросът отпада,.. причините са очаквано обясними.[/offtopic]
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2017 15:41

PFC Litex написа:Марков и други идиотии наговори в това интервю, особено в частта с търга. :lol:

Не му е за първи път. Миналата година, докато ЦСКА беше още жив клуб, обясняваше как във В група дъщерното дружество ФК ЦСКА било сключило договори с футболистите и ги отдали под наем на ПФК ЦСКА АД.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 юли 2017 15:53

Някой гледа ли интервюто с Марков или тук се коментира само тиражирана от Гонг лъжлива манипулация ? Много ви е паднало нивото , не че някога е било високо .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2017 15:58

Old_death написа:Някой гледа ли интервюто с Марков или тук се коментира само тиражирана от Гонг лъжлива манипулация ? Много ви е паднало нивото , не че някога е било високо .

Когато ГОНГ пишат ЦСКА, вместо ЦСКА-София, също ли манипулират? Когато наричат феновете на пребоядисания "Литекс" "армейци", също ли лъжат?

ПП- Относно подписа ти: В Русе дочакаха смъртта на ЦСКА, а дали ще има погребение.....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 юли 2017 16:13

Old_death написа:Някой гледа ли интервюто с Марков или тук се коментира само тиражирана от Гонг лъжлива манипулация ? Много ви е паднало нивото , не че някога е било високо .

Аз го изгледах дори два пъти, кое от това, което споделям в двете си мнения по темата е манипулация и лъжа?
Вашите направо ви ср@ха на животите, от всеки ъгъл управляващите ЦСКА-София ви казват, че сте Литекс.
Ето аз твърдя, че ЦСКА-София е НОВ отбор нямащ нищо общо с ЦСКА, с Литекс, с Чавдар, но моето мнение ли е по-меродавно от това на Марков, на Стоилов, на Попов и т.н.?
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юли 2017 16:22

PFC Litex написа:

Аз го изгледах дори два пъти, кое от това, което споделям в двете си мнения по темата е манипулация и лъжа?
Вашите направо ви ср@ха на животите, от всеки ъгъл управляващите ЦСКА-София ви казват, че сте Литекс.
Ето аз твърдя, че ЦСКА-София е НОВ отбор нямащ нищо общо с ЦСКА, с Литекс, с Чавдар, но моето мнение ли е по-меродавно от това на Марков, на Стоилов, на Попов и т.н.?

Меродавно е на УЕФА,защото фактически от цялата процедура се изгуби участие в турнирите :!: Другото са си вече приемания на всеки отделен индивид.
Принципно не е много правилно да вкарвате думи на Марков в устата,защото той,а и шефовете имат друго предвид,а вие изменята тяхната позиция във вашата.Да,може да ти е нелогична тяхната позиция,но това което казваш е твоя позиция,а не тяхна.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2017 16:26

Не съм гледал интервюто,но ако наистина от ръководството са написали в молбата,че сме Литекс е скандално.Да лъжеш УЕФА само заради едно участие в ЕКТ е долно,а за нас и обидно!Който го е направил да си понесе наказанието.Ако има някой който да се чувства от Литекс - да си хваща багажа и на бегом в Ловеч.Те са си там,да им се радва.Ние сме ЦСКА,точка.Относно двойния стандарт на УЕФА,ОК,пишат се доноси срещу нас,но да признаеш историята на Дунав,а нашата - не???Двуличници,само това мога да кажа!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”