Заклет Левскар написа:От написаното става ясно, че е въпрос на време, ГА да последва Дърпатов и Милко TV и да напусне потъващия кораб на ГГ.
Мчи то, няма да остане никой.
Няма такъв вариант, ГА е известен лизач на всяка власт на Армията

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Заклет Левскар написа:От написаното става ясно, че е въпрос на време, ГА да последва Дърпатов и Милко TV и да напусне потъващия кораб на ГГ.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
PFC Litex написа:Марков и други идиотии наговори в това интервю, особено в частта с търга.
Old_death написа:Някой гледа ли интервюто с Марков или тук се коментира само тиражирана от Гонг лъжлива манипулация ? Много ви е паднало нивото , не че някога е било високо .
Old_death написа:Някой гледа ли интервюто с Марков или тук се коментира само тиражирана от Гонг лъжлива манипулация ? Много ви е паднало нивото , не че някога е било високо .
PFC Litex написа:Old_death написа:Някой гледа ли интервюто с Марков или тук се коментира само тиражирана от Гонг лъжлива манипулация ? Много ви е паднало нивото , не че някога е било високо .
Аз го изгледах дори два пъти, кое от това, което споделям в двете си мнения по темата е манипулация и лъжа?
Вашите направо ви ср@ха на животите, от всеки ъгъл управляващите ЦСКА-София ви казват, че сте Литекс.
Ето аз твърдя, че ЦСКА-София е НОВ отбор нямащ нищо общо с ЦСКА, с Литекс, с Чавдар, но моето мнение ли е по-меродавно от това на Марков, на Стоилов, на Попов и т.н.?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта