Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 26 юли 2017 22:15

Mitata написа:Толкова години ЦСКА имаше огромни финансови проблеми. Но никой от вас, сега плачещите, не излезе да помогне с някое милионче. За сметка на това сега плюете ли плюете. Плюйте, за това ви бива.

За кое ЦСКА ми пишеш, нали сами пишете на УЕФА, че вие не сте ЦСКА, а Литекс ?!?! ...... последно кои сте, разберете се там, шефове, фенове и всякакви такива далавераджии, че станахте за смях и на калинките ....
Последна промяна от 1982 на 26 юли 2017 22:16, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юли 2017 22:16

1982 написа:Пиши си, пиши, няма лошо, факт е, че вашето ръководство е писало на УЕФА, че сте Литекс. :lol: :lol: :lol: И Пацо Марков го потвърди днес ...... няма такъв позор, няма такъв срам, на нас обяснявате, че сте ЦСКА и нямате нищо общо с Литекс, а на УЕФА викате "не, ние сме си Литекс, нямаме нищо общо с ЦСКА". :lol: :lol:

Абсолютни малоумници.Аз Марков го имах за най-интелигентния сред ръководството,но днес виждам,че много е свалил нивото.УЕФА ни връща емблемата и рейтинга на ЦСКА,нашите малоумници решили да ги лъжат,че сме Литекс.Олигофрени.Чистка трябва в ръководството иначе простотиите ще продължат.ГГ да връща 100-йчо и да си реши проблема веднъж завинаги.Аз така виждам нещата!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 юли 2017 22:20

1982 написа:
Mitata написа:Толкова години ЦСКА имаше огромни финансови проблеми. Но никой от вас, сега плачещите, не излезе да помогне с някое милионче. За сметка на това сега плюете ли плюете. Плюйте, за това ви бива.

За кое ЦСКА ми пишеш, нали сами пишете на УЕФА, че вие не сте ЦСКА, а Литекс ?!?! ...... последно кои сте, разберете се там, шефове, фенове и всякакви такива далавераджии, че станахте за смях и на калинките ....

Не, ние сме ЦСКА, УЕФА ви го каза!

Защо криехте милионите, когато ПФК ЦСКА АД имаше нужда от тях? Защо? Крайно нечестна, аморална постъпка. Сега ги давате на един ЦСКА 1948, за да разединявате фенската маса, което е изключително грозна, долна и мръсна постъпка. Къде бяха тези спонсори, които днес са се строили на опашка пред стадиона в Горубляне, за да дадат парите си на въпросния клуб- разединител?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2017 22:27

Mitata написа:
1982 написа:

Не, ние сме ЦСКА, УЕФА ви го каза!

Защо криехте милионите, когато ПФК ЦСКА АД имаше нужда от тях? Защо? Крайно нечестна, аморална постъпка. Сега ги давате на един ЦСКА 1948, за да разединявате фенската маса, което е изключително грозна, долна и мръсна постъпка. Къде бяха тези спонсори, които днес са се строили на опашка пред стадиона в Горубляне, за да дадат парите си на въпросния клуб- разединител?

Не лъжи, УЕФА каза, че сте нов клуб за тях, вие не сте ЦСКА, вие сте Литекс, лично шефовете ви го твърдят пред УЕФА. :lol: :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 юли 2017 22:27

GOLEADOR написа:Абсолютни малоумници.Аз Марков го имах за най-интелигентния сред ръководството,но днес виждам,че много е свалил нивото.УЕФА ни връща емблемата и рейтинга на ЦСКА,нашите малоумници решили да ги лъжат,че сме Литекс.Олигофрени.Чистка трябва в ръководството иначе простотиите ще продължат.ГГ да връща 100-йчо и да си реши проблема веднъж завинаги.Аз така виждам нещата!

Виж сега...няма да има чистка, засега. ГГ си прави точно каквото е намислил. Нали не смяташ, че тая мижитурка Марков може да се изкиха, без да пита Падишаха?
Все пак не мога да не отдам нужния респект на ГГ-дотук почти нищо не му се получи, но ще изгърмят бушоните, а той ще е чист като сълза! Стойчо нищо не може да реши, че и той се е оплел там-не е за разправяне...
По-лошото е, че каквито и да сте-Литекс или червени, нито школа, нито нищо не се прави. Мижи да те лажем.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 26 юли 2017 22:28

GOLEADOR написа:Абсолютни малоумници.Аз Марков го имах за най-интелигентния сред ръководството,но днес виждам,че много е свалил нивото.УЕФА ни връща емблемата и рейтинга на ЦСКА,...!

Давай го по-спокойно . Тия малоумщини не ги е правил Марков а Първанов с хамериканските адвокати . В крайна сметка трудно можеше да каже нещо различно от това което каза . Това което е изведено като заглавие е манипулативно , това не са му думите .
От друга страна , УЕФА ни върна емблемата и коефицента и свърза новата фирма с ЦСКА като противовес на тезата на тези адвокати . Така че, без да искат , може да са постигнали нещо полезно . :roll:
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юли 2017 22:36

kolokolo написа:
GOLEADOR написа:Абсолютни малоумници.Аз Марков го имах за най-интелигентния сред ръководството,но днес виждам,че много е свалил нивото.УЕФА ни връща емблемата и рейтинга на ЦСКА,...!

Давай го по-спокойно . Тия малоумщини не ги е правил Марков а Първанов с хамериканските адвокати . В крайна сметка трудно можеше да каже нещо различно от това което каза . Това което е изведено като заглавие е манипулативно , това не са му думите .
От друга страна , УЕФА ни върна емблемата и коефицента и свърза новата фирма с ЦСКА като противовес на тезата на тези адвокати . Така че, без да искат , може да са постигнали нещо полезно . :roll:

Ако си прав , тоя Първанов да вземе да се гръмне.А хората които дават интервюта да мислят преди да говорят.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 26 юли 2017 22:41

GOLEADOR написа:Ако си прав , тоя Първанов да вземе да се гръмне.А хората които дават интервюта да мислят преди да говорят.

Кво друго да каже ? Писали ли са го в жалбата до КАС ? Писали са го . Тази жалба може да има и положителен ефект , макар да се съмнявам че са го имали предви като са я писали .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2017 22:46

1982 написа:
kolokolo написа:
Mitata написа:Страхувам се, че грешиш. Виж писмата от УЕФА.

Гледал съм ги писмата , не е зле и ти да ги видиш и да размислиш . Не да оставяш троловете да ти пудрят мозъка .

На, чети ....

http://www.tas-cas.org/fileadmin/user_upload/Media_Release_5177__rev_final_.pdf

by the newly created football club PFC CSKA Sofia EAD (CSKA-Sofia)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юли 2017 23:03

GOLEADOR написа:
1982 написа:Пиши си, пиши, няма лошо, факт е, че вашето ръководство е писало на УЕФА, че сте Литекс. :lol: :lol: :lol: И Пацо Марков го потвърди днес ...... няма такъв позор, няма такъв срам, на нас обяснявате, че сте ЦСКА и нямате нищо общо с Литекс, а на УЕФА викате "не, ние сме си Литекс, нямаме нищо общо с ЦСКА". :lol: :lol:

Абсолютни малоумници.Аз Марков го имах за най-интелигентния сред ръководството,но днес виждам,че много е свалил нивото.УЕФА ни връща емблемата и рейтинга на ЦСКА,нашите малоумници решили да ги лъжат,че сме Литекс.Олигофрени.Чистка трябва в ръководството иначе простотиите ще продължат.ГГ да връща 100-йчо и да си реши проблема веднъж завинаги.Аз така виждам нещата!

Аз мисля точно обратното.След това изказване на Марков(което чисто юридически е вярно и винаги е било вярно),то те със сигурност мислят да купят емблемата с цел да покрият част от задълженията и да легитимират клуба като ЦСКА официално.Не виждам причина УЕФА да не вземе тази процедура под въпрос,защото е в интерес на всички това да се случи.То в това и стои в основата на техния член 16 ли къв беше там с цел защита на кредиторите.Оня секретаря им ясно го беше писал в писмото - ''задълженията ВСЕ ОЩЕ не са платени'',което не е равно на ''задълженията НЕ БЯХА платени''.Ако беше второто щяхме да имаме известни притеснения.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”