Цецо Чука написа:Тук е момента учтиво да помоля да ни върнете Жоао Пауло.
Така и така не го ползвате, за кво ви е?
Нали ви дадоха КБ за него. Пито, платено
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Цецо Чука написа:Тук е момента учтиво да помоля да ни върнете Жоао Пауло.
Цецо Чука написа:
Щяхте да сте категорично вън ако бяхте паднали 4-0, сега има надежда.
NOMER14 написа:Цецо Чука написа:NOMER14 написа:Що ми се чини, че има много изненадани от резултата. .
Кого визираш?
Досега Разград отстраняваше по някакъв начин отбори от Източна Европа(стари величия от соца).
Евреите са първият западен отбор (с всички условности), който им се падна.
actrus написа:Цецо Чука написа:Тук е момента учтиво да помоля да ни върнете Жоао Пауло.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
hydetoshi написа:Левски и Лудогорец за какво си отложиха мача? Сега на Коледа ли ще играят?
NOMER14 написа:NOMER14 написа:Цецо Чука написа:NOMER14 написа:Що ми се чини, че има много изненадани от резултата. .
Кого визираш?
Досега Разград отстраняваше по някакъв начин отбори от Източна Европа(стари величия от соца).
Евреите са първият западен отбор (с всички условности), който им се падна.
Забравих Базел....
Цецо Чука написа:actrus написа:Цецо Чука написа:Тук е момента учтиво да помоля да ни върнете Жоао Пауло.
Не бе, не си разбрал, те ни дадоха и много пари И КБ, обаче ние искаме учтиво да ни го върнат, без да им даваме нищо, ей така просто, щото не им трябва
Гласят го за титуляр на мястото на комшията( Кафуто).
Сега, ако кажеш че сме нагли, аз първи ше се съглася, но ако не си искаш няма да ти се даде, тъй че...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта