Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

namo
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот namo » 25 юли 2017 17:21

blue avalanche написа:Всички тук във форума нямат АБСОЛЮТНО НИЩО против да сменят една фирма с друга за повече "лапачка"!!!
Обаче, според тях, футболистите са някакви крепостни селяни и трябва да останат в клуба до края на живота си. Правилно ли съм разбрал??
При положение, че Макманамън и Оуен се продадоха за парите на Реал, какво сте "скочили" на Коутиньо?? :?

Абсолютизирането от типа "всички това, всички онова" подсказва единствено липса на читава обосновка и отсъствие на аргументи.
За повече "лапачка" се местят лапачите, нормалните наемни работници се ръководят от доста повече фактори при промяна на местоработата.
По принцип, това че играчите могат сменят клуба не ги прави некрепостни, все пак всеки уважаващ себе си футболен агент/мениджър с нищо не отстъпва на управител на замък от онези времена, да речем. Самият факт на незачитане от страна на Барселона на подписан наскоро дългосрочен договор намеква директно за правото на по-силния, което е добре застъпено във времена на крепостничество.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 25 юли 2017 17:50

Темата е крайно неприятна, но се включвам. Какво означава "желание на играча" и "насила хубост не става"? Клоп ли го насили да подписва дългосрочно януари? Заковаване на пейката само до нова година(и реална възможност да не играе в Русия), и втория полусезон ще ни носи на гръб! Ако го зачитаха това прословуто "желание на играча" Наби и Ван Дайк от месец да са при нас! Ами за Де Хеа нещо да ми кажете- Шл след Шл изпуска, с МЮ само пълнежи, но като отбора не го продава седи си на задника и е от топ3 вратари в света! Искаме ли надграждане- никаква продажба! Другото би било любимото на Клоп "изграждане" съчетано с треперене следващото лято.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юли 2017 17:52

namo написа:Самият факт на незачитане от страна на Барселона на подписан наскоро дългосрочен договор намеква директно за правото на по-силния, което е добре застъпено във времена на крепостничество.

Дефинирай "незачитане на подписан наскоро дългосрочен договор"...

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 25 юли 2017 18:00

Самият факт на незачитане от страна на Барселона на подписан наскоро дългосрочен договор намеква директно за правото на по-силния, което е добре застъпено във времена на крепостничество.[/quote]
Дефинирай "незачитане на подписан наскоро дългосрочен договор"...[/quote]

Безскруполни, богати- в дадения случаи- Каталунци!
Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 25 юли 2017 18:11

Не знам защо сте толкова наивни. То ако беше толкова лесно, повечето футболисти щяха да си стоят в клубовете до края на договорите.

1 Атмосферата в клуба тотално се скапва.
2 Действията се следят от страна и на другите агенти. Като видят такова отношение към даден клиент, със сигурност ще се подсигуряват с далеч по-тежки за клуба условия.
3 Агентите използват доста умело пресата като средство за постигане на определени цели.
4 Футболистът е един продукт, който колкото повече застоява, толкова повече му пада цената.

Другите неща вече са казани под една или друга форма. Сигурно има и такива, които се пропускат.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 25 юли 2017 18:58

blue avalanche написа:
namo написа:Самият факт на незачитане от страна на Барселона на подписан наскоро дългосрочен договор намеква директно за правото на по-силния, което е добре застъпено във времена на крепостничество.

Дефинирай "незачитане на подписан наскоро дългосрочен договор"...

Иван Асен Втори при Клокотница :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юли 2017 20:42

plmar написа:Самият факт на незачитане от страна на Барселона на подписан наскоро дългосрочен договор намеква директно за правото на по-силния, което е добре застъпено във времена на крепостничество.

Дефинирай "незачитане на подписан наскоро дългосрочен договор"...[/quote]

Безскруполни, богати- в дадения случаи- Каталунци![/quote]
Фенове на клуб, който влезе в нерегламентиран контакт с футболист да говорят за скрупули...
Изображение
Я, по-скромно...

Tart
Контакти:

Мнениеот Tart » 25 юли 2017 22:42

Е не..какава е тази група от писали на темата Коу.."о боже ще го продадем">. Къде сте прочели дори една достоверна индикация???
Каво знаете за клуба или поне като за нормално разсъждение???
Искаме да вземем дефанзивен халф и централен защитник за по 60-75м паунда, защото явно са по -добри от нашите в групата.ОК
Коу няма откупна клауза...ако го продадем кой бихме купили на негово място?..."няма да продаваме никого от първия отбор или близко до него"..Клоп...
Мога само малко да гадая..за каква сума бихме го продали....еми...Барса ще духат Неймар за 222м паунда?..ако това се случи...само Коу е адекватен заместник..+100-120м евро по пазарни цени, в момента,...еми почвайте да се стряскате ако видите оферта околко 320м евро за Малкия, аз лично някъде тогава ще почна да се притеснявам!!!
Нормано би било ако Барса изпърдят Неймар за 222, да положат максимални услия да замажат положението.....Но ако си мислите,че Коу ще търчи да играе за дядо Меси и Зъбчо, за следващите 4-5 години..сте просто деца.
С подобни спекулации,на които да обръщате внимание, просто си губите енергията, според мен.
А защо около 320 е границата???..Барса след миналия сезон трябва да надградят..ако загубят Неймар?????...само Коу може да замаже положението за феновете им...аз го знам..еми и Хенри и сие няма как да не би...биха поискали някаква такава сума..няма да оставят Барса,според мен, спокойно да си замажат положението,особено след като ни грабнаха Суарез и толкова много се хвалеха, с този факт и на каква цена ни го взеха......Коу няма откупна клауза.......
"Коу в Барса, ХА -ХА -Ха, не мисля ,че ще предложат 400м паунда"....Клоп...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юли 2017 23:07

Tart написа:Е не..какава е тази група от писали на темата Коу.."о боже ще го продадем">. Къде сте прочели дори една достоверна индикация???
Каво знаете за клуба или поне като за нормално разсъждение???
Искаме да вземем дефанзивен халф и централен защитник за по 60-75м паунда, защото явно са по -добри от нашите в групата.ОК
Коу няма откупна клауза...ако го продадем кой бихме купили на негово място?..."няма да продаваме никого от първия отбор или близко до него"..Клоп...
Мога само малко да гадая..за каква сума бихме го продали....еми...Барса ще духат Неймар за 222м паунда?..ако това се случи...само Коу е адекватен заместник..+100-120м евро по пазарни цени, в момента,...еми почвайте да се стряскате ако видите оферта околко 320м евро за Малкия, аз лично някъде тогава ще почна да се притеснявам!!!
Нормано би било ако Барса изпърдят Неймар за 222, да положат максимални услия да замажат положението.....Но ако си мислите,че Коу ще търчи да играе за дядо Меси и Зъбчо, за следващите 4-5 години..сте просто деца.
С подобни спекулации,на които да обръщате внимание, просто си губите енергията, според мен.
А защо около 320 е границата???..Барса след миналия сезон трябва да надградят..ако загубят Неймар?????...само Коу може да замаже положението за феновете им...аз го знам..еми и Хенри и сие няма как да не би...биха поискали някаква такава сума..няма да оставят Барса,според мен, спокойно да си замажат положението,особено след като ни грабнаха Суарез и толкова много се хвалеха, с този факт и на каква цена ни го взеха......Коу няма откупна клауза.......
"Коу в Барса, ХА -ХА -Ха, не мисля ,че ще предложат 400м паунда"....Клоп...

Ти тоя Коутиньо го изкара втори Неймар, бре... Малиииййй... Що не вземете да дадете Коутиньо на Барса, пък да вземете Неймар???
Само Коутиньо можел да замести Неймар... Боже, боже...
Че и в "кристалната топка" надникна. Коутиньо нямало да иска да играе за Меси и Суарес. Понеже му е голям кеф в момента да играе за супермегазвезди като Фирмино и Стъридж.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 юли 2017 23:17

Лавина ,освен че си нагъл ,си и упорит :lol: Бегай да си играеш другаде,тук вече не си забавен :arrow:
[offtopic]Изображение[/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”