Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

csimoen2
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот csimoen2 » 25 юли 2017 16:50

popokutepetel написа:
phd написа:Малко съм раздвоен за Митов. Навярно не става за треньор. Определено не е адекватен в изказванията. Обаче той единствен се престраши да поеме онзи отбор на Топузаков, докрета до финала и има идея какво иска да направи (дали може - друг въпрос).

Сега с един месец тренировки на 11-12 нови, част от които дойдоха преди седмица, ще го уволнят. А кой може да направи отбор от 12 нови на различно кондиционно ниво месец след старата на подготовката? Нормалните тимове тренират 2 месеца и излизат да играят официален мач, нали си спомняте кадрите от първия лагер в Австрия, втория не знам къде си от ерата на Стоилов? А там даже и нямаше 12 нови. А Тампере - имаше.

Така че не знам. Жал ми е за Митов. Че не осъзна с какво се захваща и че никой няма да го чака, въпреки уверенията на Борето. И че не може да си прецени възможностите. Сега с увото го чака една несправедливост. Но животът не е справедлив така или иначе.

С поемането на "оня отбор" на Тъпчо и последвалите събития доказа, че хептен не става за чеп за каца за зеле! Въпреки цялостното плачевно състояние на отбора, докаран от Тъпчо Левски имаше достатъчно комфортна преднина пред третия и достатъчно качествени футболисти да я задържи, че да не се стига до разни баражи и др. изцепки. Какво направи Жадното? Закотви на пейката основните футболисти с аргумент, че им изтичали договорите и щял да обиграва младите и тези, които ще останат в отбора. Това хубаво като идея, но напрактика какво се получи? Къде са в момента налаганите тогава с този аргумент Найденов, Краев, Кръстев, Боримиров, С. Иванов, С. Александров, Огнянов, Бурабия? Няма ги. Ми тогава кво е обигравал идиота? До идване на Жадното Левски имаше 3 загуби, той за 15 мача загуби 6. Отделно до идването на Митов защитата на Левски беше допуснала само 13 гола, а при него допусна за по-малко мачове 18. А на най-големия лаик му е ясно, че граденето на отбор почва със защитата. И за какво му беше да гони двамата Александрови? Айде Лукин ясно, искал много пари. Абе видими резултати. Със същия успех на обиграване можеше да си ползва и титулярите които изгонихме или си тръгнаха и поне загубите нямаше да са толкова. Ползата щеше да е, че поне до бараж нямаше да стигнем и да има една седмица повече за подготовка. Сега оправданието е нов, необигран отбор и закъсняла селекция и недостатъчно време за предподготовка. То хубаво, ама от това, което се вижда отбора играе все по-зле, а на основни постове нямаме футболисти. И колко време ще се обиграват и ще се навакса по очевидно сбъркана методика, защото те не могат да ходят второто полувреме? Този сезон е провален, а оставането на Жадното щото никой не искал да дойде ще провали и следващия сезон. Ако вече не го е провалило.

Изключително точно мнение, покриващо се с реалността...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 юли 2017 16:58

boabbb написа:
groti написа:
boabbb написа:Витоша имат все на все един черен, дето трябва да го пазите - това е :lol: :lol:

За оня от Драгалевци ли говориш? Боко Главата?

Типичен пример за тежък таран :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Черния е някой си Лъки Пол Отофе :shock:

Колкото е по кофти името толкова е по опасен! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 25 юли 2017 17:03

delqnski47 написа:
boabbb написа:
groti написа:
boabbb написа:Витоша имат все на все един черен, дето трябва да го пазите - това е :lol: :lol:

Типичен пример за тежък таран :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Черния е някой си Лъки Пол Отофе :shock:

Почти винаги, такива правят мача на живота си именно срещу Левски :)

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 25 юли 2017 17:31

csimoen2 написа:
delqnski47 написа:
boabbb написа:
groti написа:

Почти винаги, такива правят мача на живота си именно срещу Левски :)

Тия смотаняци от Витоша не могат да ме изненадат . Ще излезнат компактни в защита и ще дебнат на контра атаки през Отофе и Долапчиев ,а второто полувреме като се скапем физически ще играят малко по-отворено и ако се о*ерем хващам влака за София и лично гоня Митов да стане втория разсъблечен треньор .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юли 2017 17:54

И днес Митов остана треньор на Левски. :evil:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2017 17:57

[offtopic]
Живко6461 написа:...

Определението "щуротия" когато се обсъждат инвестиции би могло да бъде сериозна обида. Неподплатено с икономически аргументи и за изказалия го.

Ти осъзнаваш ли, че този клуб с единия крак беше в гроба и още не ни се е разминала съдбата на ЦСКА? Не вярваш ли? Питай някой червен фен, който не припознава оранжевото чудо, де играе на Армията.

Между другото сигурен ли си, че в "Левски" се дават "заплати от над 30 000 евро"?

А ти сигурен ли си, че не се дават?

Ако тази информация е достоверна самото ѝ споделяне във форума е предпоставка за сериозен скандал в ПФК "Левски" АД.

Изображение

Почти всичко по трансфера е готово, но двете страни все още не са изчистили всички детайли по споразумението. По предварителни данни заплата му ще бъде в размер на 30 хиляди евро. Част от парите ще идват от клубния бюджет, но другата част ще се плаща лично от собственика на клуба Спас Русев.

БЛИЦ припомня, че Обертан идва като свободен агент, след като 6-месечният му договор с английския Уигън приключи.

http://www.kotasport.com/%D0%BE%D0%B1%D ... %81%D0%BF/
И друг път в дискусии с теб съм се опитвал аргументирано да изложа позициите си относно бинес плановете за стабилизиране на дружества, изпаднали във финансова криза. Мненията ми не съдържат нищо изключително. Напротив, отразяват масовата практика. Прилага се, без значение дали ти я одобряваш или не.

С общи приказки няма как да не се съглася.
Самочувствието ми в областта не е високо. Скромно е. Съобразено с познанията ми и самооценката, която си правя. Коментирай качествата ми спокойно. Многократно съм заявявал, че съобразявайки се къде се намирам приемам дори обидни квалификации. Все пак би било добре, ако вместо квалификации излагаш аргументи. В случая икономически.

Казах ти, че няма да я играя тая игра, пич, ти продължаваш. Няма проблем.
Извинявай за пренебрежителното отношение, но преместването в другия крачол, за което ме информираш, не представлява интерес за мен. Без значение дали е еднократен или многократен акт. Дори да е непрекъснат процес.

Не е сигурно.
...

Виж колко играе за Берое в сезона, в който избяга, колко играе в Дегла и в Бандирмаспор.

7.05. 2015 играе срещу Брьондби. 15.12.2016 е следващият му официален мач - отново за Берое срещу Локо ГО. Това е посочено официално...

3. Коментарът ти относно привличането на Обертан беше в реплика на мой коментар. Съобразявайки се с често проявяваната способност да интерпретираш и да ми приписваш неизказани твърдения реших да демонстрирам индиферентността си към този трансфер. Извинявай, ако с това съм те засегнал!

Ми не. Сори, че не те чета толкова.

4. Отново благодаря за заинтересованността ти за здравословното ми състояние. Отново следва шеговития отговор - Не се радвай, добре съм. Уверявам те, добре съм. Справям се и с жегите. В различни ситуации с различни методи. Продължавам да спортувам, да работя сравнително интензивно и успешно.

Радвам се.[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 25 юли 2017 18:24, променено общо 3 пъти.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 юли 2017 18:08

"Спете спокойно, деца" пееше Васко Кръпката. Митов си отива. Нека да спрем да се чудим как и защо, ясно е. Дали след седмица или месец - няма значение. Ще кажете "има, ще загубим точки", но по-скоро си мисля, че Спас, както Жейнов загатна, е пуснал дума, че се търси треньор и ще изтърпим агонията с Митов. Иначе щеше да е лесно, по познатия начин - Букарев или Мариян. Или Велев.
Бих желал да насоча дискусиите около това какво вашето виждане за нов треньор. Нека по-дейните тук да се изкажат, един вид да си носят кръста после. :) :)
Усилено се говори за Грозни. Не съм сигурен, че е точния човек, но пък е стара школа... Не му следя статистиката, но има средна успеваемост от около 40% от мачовете, основно в Украйна и бивши страни от СССР.
По-правилно според мен е да се търси човек от централна или западна Европа. Там се модернизираха методите на работа, хората учат за дипломи, които после защитават и стажуват с години в клубве.
Съвсем отделен въпрос е приспособяването им. Голяма роля за това играят и журналистите. Мисля си обаче, че в момента Левски се любова на относително сериозен медиен комфорт, какъвто не е имал от години.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2017 18:14

Лично аз си казах мнението. От българите или Гочето или Мъри. Мъри не може, Гочето... май не иска, така че - чужденец.

Относно Грозни, не ми вдъхва доверие.

Португалец. Португалската школа е супер актуална в Европа и то не само заради Моуриньо. Тактически са много подковани. Португалци имаше в Гърция и Румъния, значи може да виреят. Или испанец.

Само че, ако Буки и Мариян останат "помощници", все тая.
Последна промяна от metodito на 25 юли 2017 18:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 юли 2017 18:18

blue avalanche написа:И днес Митов остана треньор на Левски. :evil:

Пазя си една бяла ризка от абитюрентския, ..... отдавна ми е малка, ... скъсявам ръкавите и я пращам на Тодорини кукли :)
..... само го оставете до 13 кръг :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 25 юли 2017 18:51

През годините Левски натрупа дълг от 14 000 000 лева.Това беше вече към края на ерата "Батков".Преди малко повече от година вече бяха малко над 20 500 000 лева.Винаги съм се чудел как при целият медиен и държавен комфорт стигнахме дотук...

Във футболното ни пространство отново се заговори, че има вероятност Левски да преотстъпи Франсис Нар или Бабатунде Адениджи на Черно море, където старши треньор е Георги Иванов. Именно Гонзо преди време ги привлече на "Герена".

"Истината е следната. Преди време аз наистина исках да ги взема под наем, за да развият качествата си, защото в Левски не успяват да го сторят. Всъщност, започнаха да разгръщат потенциала си при Люпко Петрович преди една година, но след това – пълен застой”, заяви Георги Иванов.

"Причината не е толкова в тях, колкото в треньорския щаб на Левски. Аз исках да им дам шанс в Черно море, където щяха да покажат на 100 процента футболните си умения. Ама като не ми ги дават, нека си ги държат в Левски", отсече Гонзо пред колегите от "Блиц".

Ами колеги ето защо.Това само разкрива,че инж.Иванов е схемаджия от сорта на Стойчо Младенов и източващ средства за сметка на Левски.Наистина е инжинер,комисионните на десетките негри-ментета докарани от него са безкрайни.Имаше сравнително добра кариера за ниският си потенциал и спечели добри пари.Но от ръководенето на Левски стана милионер.ДАНО НИКОГА ПОВЕЧЕ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ НЕ СЕ ЗАВРЪЩА ПРИ НАС! НИКОГА!

Ето и едно видео за селекционните планове на Никито, Пелето, Чака-рака-Ликов, инж.Иванов, Иво Тонев-Плевенската к*рва и всички останали.Излиза,че селекцията ни е струвала колкото Нар, хахааа. Просто без коментар, без коментар!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u9GYz5BHxuQ[/youtube]
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Левски”