Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 24 юли 2017 18:00

TodorT написа:Ясен е в Китай и се представя доста добре, забравяме за него. От българските треньори само Стоев, но и него го изритахме грозно. Вуцов, Велев и подобни просто не са сериозни. Щом взимаш Обертан, Гомес и класни играчи, то трябва да имаш и подходящ треньор. Друг е въпросът дали ще назначиш такъв. :oops:

Тая анкета докога ще стои отгоре??? :?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юли 2017 18:00

18.00ч. - Митов още е треньор на Левски!!! :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юли 2017 18:08

phd написа:
При трансферите подходихме много внимателно от финансова гледна точка", заяви Иванов.
Според него трансферната политика не включва хазартни ходове. "Това е инвестиция в бъдещето, а не риск. Идването на Гомес и Обертан е логично продължение на селекцията, след като си върнахме юноши на клуба. Първата цел е тези играчи да предадат опита си на младите, а втората - да се повиши качеството."
]

олемайко, взимаш 32-годишен и казваш, че е инвестиция за бъдещето. И оставяш човека, с който "Левски" няма бъдеще на поста треньор.

Хаха, Гонзо номер 2.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 24 юли 2017 18:18

zap_lv написа:[offtopic]
miro_rz написа:Как може да сложите в едно изречение Стоилов и Митов !
Единият се доказа в Бг и в Чужбина а другият загуби двата най-важни мача в кариерата си . Преди няколко дни бях написал да се даде време на Митов , но вчера гледах поредният мач на Левски и категорично си връщам думите назад . Този човек няма аргументите да бъде нещо повече от фен на този отбор !
[/offtopic]
И аз бях на твоята позиция (за оставане) ,обаче като видях как хаотично си подаваме топката срещу 10 от "гранда" Локо Пд ,и за малко щяхме да изядем хурката мисля ,че е вече наложително да си ходи . Колкото и да не са сработени с 1 тактика бихме могли да вземем макар и измъчена победа ,щеше да има наченки на стил и вдигане на нивото на отбора макар и с 10 % ,но нищо не видяхме .Все едно излезнахме със същите 11 от мача с другия гранд Верея . Ако имахме прогрес ,да остане ,но се вижда ,че тъпчим на 1 място .

Това с хаотичното подаване едва снощи ли го видя? Нима пълната безидейност, безпомощността и неумението да се управлява играта, да се променя тактиката в зависимост от ситуацията на терена, респ. резултата не ги наблюдаваш от 2103 година?
След меко казано глупавото, наивно и нямащо нищо общо с професионално отиграване предизвикване на дузпата срещу "Хайдук" бях упрекван в какво ли, бях убеждаван как е нормално всеки да греши и дори ми се предлага клипове с граби и наивни грешки на някои от най-добрите защитници в света. Да всеки греши, но нашите защитници допускат във всеки мач по няколко пъти грешки от неправилно позициониране и грешна ориентация спрямо движението на топката и нападателите. Груби, комични грешки. Снощи отново. Поне две. Тези неща би трябвало да се учат в детските отбори. В представителния отбор на "Левски" подобни грешки не правят впечатление на никого. Никой не е предприел мерки за специални допълнителни тренировки с цел недопускането им.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юли 2017 18:19

blue avalanche написа:18.00ч. - Митов още е треньор на Левски!!! :evil: :evil:
Изображение

Помощникът на Митов има ли ПРО лиценз, за да го замести докато дойде нов треньор, в случай Митов бъде изритан днес-утре?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юли 2017 18:25

Кашчей написа:
Изображение

Помощникът на Митов има ли ПРО лиценз, за да го замести докато дойде нов треньор, в случай Митов бъде изритан днес-утре?

Да! И Букарев, и Христов имат лиценз ПРО!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юли 2017 18:29

blue avalanche написа:
Кашчей написа:
Изображение

Да! И Букарев, и Христов имат лиценз ПРО!

Значи тогава този не маловажен проблем отпада.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 24 юли 2017 18:40

metodito написа:
phd написа:
При трансферите подходихме много внимателно от финансова гледна точка", заяви Иванов.
Според него трансферната политика не включва хазартни ходове. "Това е инвестиция в бъдещето, а не риск. Идването на Гомес и Обертан е логично продължение на селекцията, след като си върнахме юноши на клуба. Първата цел е тези играчи да предадат опита си на младите, а втората - да се повиши качеството."
]

олемайко, взимаш 32-годишен и казваш, че е инвестиция за бъдещето. И оставяш човека, с който "Левски" няма бъдеще на поста треньор.

Хаха, Гонзо номер 2.

Укрепването на отбора със способни футболисти с цел значително подобряване на играта и резултатите през настоящия и следващите 2-3 сезона също е инвестиция в бъдещето. Сериозна инвестиция, която при успешна политика може да доведе до финансово стабилизиране и много по-добри спортни резултати.
Съставът на отбора, включително треньорският щаб и др. служители на чисто спортни длъжности би трябвало да бъде утвърждаван от спортно-техническият директор. Господин Красимир Иванов би трябва да състави бизнес-план, съобразен с финансовите възможности. Респ. да поиска корекции. Но не би било признак на висок професионализъм още по-малко на коректност спрямо СТД, ако той започне да оценява персонално футболисти и треньори.
Подобни са основните организационни правила в акционерните дружества. Без значение дали основната им дейност е машиностроене, производство на сирене и кашкавал, участие в първенства и турнири по футбол и т.н.
P.S. Нееднократно си изразявал положително отношение и дори си възхвалявал Георги Иванов за работата му като директор в "Левски". Лично твое мнение. Приемам го, но не го споделям. Но наистина ли приравняваш Георги Иванов и Красимир Иванов според мениджърските им способности?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юли 2017 18:47

Защитавал съм Гозно, да, но до един момент. И Стоев и Ники Мозъкопръскача съм защитавал. Даже и за Митов неведнъж съм се изказвал положителното. Не мислиш ли, че е правилно да се дава шанс? Но, както съм им давал, така и съм си го вземал.

А на Краси Иванов приказките за "инвестиция в бъдещето" са пълни щуротии. Между другото, Живко, ти предостави доста голямо доверие на големия черен маймун на върха на атаката, поредният. Даже ме обвини как съм го обиждал или нещо такова... Все още ли държиш на доброто си мнение за Мапуку. А и аз бях скептичен, не убеден, в това, че:

- в някои мачове се скрива и си избира мачове, в които да си даде напън;
- че не е отборен играч

Хм?...

Някой ще каже ли на какво основание беше привлечен Обертан? С какво ще помогне. А да не би ще помогнем с кариерата му просто, а? Много ми е интересно, след като си взел крило, което е освободено от Анжи Махачкала, и в последните пет години (ПЕТ ГОДИНИ) има цифром и словом ТРИ ГОЛА, как ще аргументираш вземането му. На базата на какво може да е ?

И не беше ли идеята да помогне срещу Хайдук? WTF, дами и господа?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юли 2017 18:56

Живко6461 написа:Съставът на отбора, включително треньорският щаб и др. служители на чисто спортни длъжности би трябвало да бъде утвърждаван от спортно-техническият директор.

В Челси, Арсенал, МЮ, Ливърпул, Реал М, Ювентус и т.н. няма такова "животно" СТД. ;)
Интересно как ли се справят???

Върни се в “Левски”