Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 23 юли 2017 12:33

Аз все още не съм убеден, че довечера ще е последния мач на Митов. И няма да го повярвам на 100% докато не стане факт. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Гонзо
Контакти:

Мнениеот Гонзо » 23 юли 2017 12:36

Стига бе, пичове. Дайте да си вземем един нормален треньор, който няма да се учи на наш гръб. Аман от Топчо, Митов, Букарев, Гонзо и всички други дето се пробваха последните години.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 23 юли 2017 13:12

metodito написа:
Serafim написа:Може Букарев най-накрая да излезе от сянката. А и сме на Балканите.

Да ти кажа, моя спекулацийка си е, но подозирам, че има нещо такова.

Реагирал си почти веднага. Винаги ми е било интересно защо имаш толкова силно изразено отрицателно отношение към Букарев. Също и към Мариян Христов? За Станислав Ангелов се досещам.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 23 юли 2017 13:18

Аз за Букарев го казах иронично, защото според повечето хора, а и според мен, няма качества. За Мариян нищо не мога да кажа. Обърнах внимание на Ясен Екимов, който не се слави като голям специалист, но е в клуба от 2011. Традиция е да държим противоречиви личности при нас.
Така или иначе според мен няма никой от помощниците да бъде повишен. На 99% съм сигурен, че ще е чужденец и както някой писа ще има повод за позитивизъм.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 23 юли 2017 13:29

Serafim написа:Аз за Букарев го казах иронично, защото според повечето хора, а и според мен, няма качества. За Мариян нищо не мога да кажа. Обърнах внимание на Ясен Екимов, който не се слави като голям специалист, но е в клуба от 2011. Традиция е да държим противоречиви личности при нас.
Така или иначе според мен няма никой от помощниците да бъде повишен. На 99% съм сигурен, че ще е чужденец и както някой писа ще има повод за позитивизъм.

Въпросът ми беше към Методи. Извинявам се, че не поясних!
Позитивизъм никога не ни е липсвал. Дори и след назначаването и многократното неуволняване на Митов. За съжаление много често позитивизмът е за сметка на реализма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2017 14:52

Живко6461 написа:
metodito написа:
Serafim написа:Може Букарев най-накрая да излезе от сянката. А и сме на Балканите.

Да ти кажа, моя спекулацийка си е, но подозирам, че има нещо такова.

Реагирал си почти веднага. Винаги ми е било интересно защо имаш толкова силно изразено отрицателно отношение към Букарев.

Ми, по-скоро, Живко... наречи го интуиция, не знам. Нелицеприятен ми е този. И не разбирам на какво основание толкова дълго е помощник. Човек на някого ли е, що ли? Лично аз не съм чувал трима тренери да се сменят, помощник-треньорите да останат. Ти чувал ли си? Може и да има, не знам. Но ролята им - на помощниците е голяма, нали?

Мариян го мъчат завалията, ма... Не знам защо не си стоя в Ботевград. Иначе мнението ми за него не е като към Букарев. Просто Пелето и Букарев са ми в главата като типични образи на натегачи-некадърници. Както казах, нямам вътрешно инфор или нещо такова, просто размисли "на коляно".

Trimastiki
Контакти:

Мнениеот Trimastiki » 23 юли 2017 16:19

Треньор от Балканите?! Славиша Йоканович нещо се оплаква от шефовете във Фулъм - осигурили му само по 14-15 човека за спарингите в Австрия и Германия :lol:

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 23 юли 2017 16:32

Последен шанс

За Митов или Бабамунде :idea:
Ако не е за Митов жалко ;)

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 юли 2017 16:45

trokadero_ написа:
Последен шанс

За Стамен Белчев. Балъков чука на вратата... ;)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 23 юли 2017 16:47

koisa написа:
trokadero_ написа:
Последен шанс

За Стамен Белчев. Балъков чука на вратата... ;)

А мерси за инфото , ама да видим тази вечер ;) ;)

Върни се в “Левски”