2 кръг: ЦСКА-София - Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: 2 кръг: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2017 00:30

Stailio написа:
Кашчей написа:Я да видим чии крака къде са при "явната" дузпа за ЦСКА-София:
Изображение
Точно така се губи равновесие, при игра рамо в рамо!

Анисе прави подсечка на играча на ЦСКА-София

Аз ли нещо недовиждам на кого къде са му краката, за да има подсечка?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 23 юли 2017 00:31

Изображение

Виж на анисе накъде му сочат пръстите на предния крак и по това ще разбереш посоката на движение. На Меркадо левия крак е във въздуха. Подсечен е опорния му крак. Как няма да загуби равновесие бе "умен" ! Преориентирай се нанякъде !

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 23 юли 2017 00:32

Кашчей написа:
Stailio написа:
Изображение

Анисе прави подсечка на играча на ЦСКА-София

Аз ли нещо недовиждам на кого къде са му краката, за да има подсечка?!

Гледай по-внимателно. Подсича го с третия крак :lol: :lol: :lol:

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 23 юли 2017 00:32

Eleril написа:Тъкмо се връщам от Армията.....
Ще кажа,че от доста време чета писанията из този форум,но,поради огромното количество фенщина във всяка посока (като че ли всеки спортен форум е такъв :) ),рядко пиша.
Смятам се за непъвросигнален (голяма дума) човек,но след тази вечер се отвратих.Напълно разбирам факта,че съдията определя кое действие е или не е нарушение и как трябва да бъде наказано то.Това,което не ми е ясно,обаче,е защо решенията при еквивалентни ситуации са различни.
С всичките картони,които този хубав,хубав човек ни нашари през първото полувреме,ми беше ясно,че някой от нашите ще бъде изгонен за неправилно дишане и точно това стана.Всеки има правото да си тълкува ситуацията с Меркадо както си иска,но за мен тук нямаше абсолютно никаква симулация.Да не говорим,че първият му жълт картон беше за първият му фал в мача - абсолютно негрубо,дори протоколно,нарушение в атака.От тези,които гледаме по около 10тина на мач.
Както казах - отвратен съм.Не че имахме някакви положения,с които да спечелим мача и да,Китанов направи много груба грешка и им подари победата,но изгонването на човек половин час преди края на мача го предреши.
Честито,разградчани.Радвайте се,пийте и се кефете,взимайте си тенекийките и си боготворете неразличимите идно от друго бразилчета.Аз се радвах на гледката след края на мача :)

То и аз тъкмо се връщам ат Армията.
Май доста си стоял под големия транспарант и си пропуснал основни моменти от мача.
Кажи според теб кой картон за ЦСКА беше незаслужен?
Но те признавам за признанието, че наистина нямахте почти никакви положения пред вратата на Лудогорец.
Аз също се радвах на гледката след края на мача! И още как :)
Сега ще те послушам и ще си налея едно питие :)
Последна промяна от Луд Гидия 123 на 23 юли 2017 00:35, променено общо 1 път.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2017 00:37

Skywalker написа:
Изображение

Виж на анисе накъде му сочат пръстите на предния крак и по това ще разбереш посоката на движение. На Меркадо левия крак е във въздуха. Подсечен е опорния му крак. Как няма да загуби равновесие бе "умен" ! Преориентирай се нанякъде !

Баце, мен са ме спъвали докато тичам и много добре знам как стават нещата, дори ръката ми се счупи при падането. Айде на на мен тия, защото на Анисе кракът му е на равнището на коляното на Меркадо, а оня вече е паднал.
Сериозно пропускате и факта, че съдията е на десетина метра от ситуацията, с отличен поглед върху нея!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 23 юли 2017 00:42

Кашчей написа:
Skywalker написа:
Изображение

Баце, мен са ме спъвали докато тичам и много добре знам как стават нещата, дори ръката ми се счупи при падането. Айде на на мен тия, защото на Анисе кракът му е на равнището на коляното на Меркадо, а оня вече е паднал.
Сериозно пропускате и факта, че съдията е на десетина метра от ситуацията, с отличен поглед върху нея!

Ти ли си тичал бе :mrgreen: Ти ако си се занимавал някога със спорт нямаше да пишеш подобни глупости, освен, ако не ти е хоби.
Абсолютно е изваден от равновесие и никъде нямаше претенция за дузпа а съдията му дава втори жълт картон. За какво ? Че е паднал в единоборство ли ?
И "баце" можеш да казваш на съселяните си !

BFS
Контакти:

Re: 2 кръг: ЦСКА-София - Лудогорец

Мнениеот BFS » 23 юли 2017 00:45

незнам кво се чудят, че съдията ги нашарил с картони, ЦСКА-София играха толкова грубо от самото начало, че всяко съприкосновение срещу футболист в зелено беше за картон, а малките деца с които гледах мача, се чудиха дали още първото полувреме няма да изгонят някой в червен екип, ех, изгониха, но късно. Незнам с какви очи гледате мачовете на отборите си, но определно сте далеч от правилата на играта. Това е европейски футбол, не американски или ръгби!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 23 юли 2017 00:46

Няма да пиша много. Китанов и Чорбаджийски на пейката. Голямо ръчкане тази вечер. Съдийчето въобще не успя да удържи мача, много грешни отсъждания. Иначе ми се понрави Меркадо, но той взе, че си изкара червен картон.

Skywalker
Контакти:

Re: 2 кръг: ЦСКА-София - Лудогорец

Мнениеот Skywalker » 23 юли 2017 00:50

BFS написа:незнам кво се чудят, че съдията ги нашарил с картони, ЦСКА-София играха толкова грубо от самото начало, че всяко съприкосновение срещу футболист в зелено беше за картон, а малките деца с които гледах мача, се чудиха дали още първото полувреме няма да изгонят някой в червен екип, ех, изгониха, но късно. Незнам с какви очи гледате мачовете на отборите си, но определно сте далеч от правилата на играта. Това е европейски футбол, не американски или ръгби!

Европейски футбол със съдии по художествена гимнастика. То всяко отнемане на топката на разград е за картон, иначе не е честно и домуса ще се сърди и няма да плаща.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2017 00:55

Skywalker написа:
Кашчей написа:
Skywalker написа:
Изображение

Ти ли си тичал бе :mrgreen: Ти ако си се занимавал някога със спорт нямаше да пишеш подобни глупости, освен, ако не ти е хоби.
Абсолютно е изваден от равновесие и никъде нямаше претенция за дузпа а съдията му дава втори жълт картон. За какво ? Че е паднал в единоборство ли ?
И "баце" можеш да казваш на съселяните си !

Да де, то само феновете на преименуваният Литекс сте се занимавали със спорт, никой друг. С удоволствие бих те гледал какви движения ще правиш, ако те спънат сериозно отстрани докато тичаш. Със сигурност няма да се плъзнеш по корем напред! Както и няма кракът на спъващият те да е половин метър преди ти да паднеш!
Ако те спъне през колената ще се завъртиш, ама ти нали си се занимавал със спорт.... :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”