2 кръг: ЦСКА-София - Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: 2 кръг: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2017 23:50

openminded написа:Язък за барута :mrgreen:
Можеше да се мине и без този ЧК, единственото оправдание за съдията е ако е имало някакво натрупване на симулации от страна на Меркадо.Аз лично дадох 1-1 и мисля, че Разград нямаше да са разочаровани и от точката.За мен играта на домакините бележи отстъпление сравнено с миналия шампионат и по-добре да спрат с тия приказки за титла

Симулацията се наказва задължително с жълт картон. Меркадо явно е имал и преди това жълт и..два жълти=червен.
ПП- Странно ми е как всички пропускате факта, че не е директен червен?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
machopikcho
Контакти:

Мнениеот machopikcho » 22 юли 2017 23:51

Резевата брадатия португалец ми се видя доста в час.Маленов трябва да се успокои и да поработи в/у влизанията и точноста в пасове и удари.Да видим новия вратар що за стока е.И И задължително разиграващ халф и централен нападател.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 22 юли 2017 23:51

Skywalker написа:Не мога да се сетя, как някои "умни" тикви отписаха ЦСКА от борбата за титлата след първите два мача в първенството. Някой може ли са обясни със свои думи !?

Няма обяснение..Няма да сте шампиони.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 22 юли 2017 23:52

Кашчей написа:
Skywalker написа:Не мога да се сетя, как някои "умни" тикви отписаха ЦСКА от борбата за титлата след първите два мача в първенството. Някой може ли са обясни със свои думи !?

Точно така, както една умна тиква написа, че днес мачкате и унижавате Лудогорец и сте шампиони, едва след втория кръг! Дотук първите две не се сбъднаха, за третото ще чакаме още 10 месеца.

Точно така ! Ще чакаш. По-добре да чакаш, отколкото да си изливаш глупостите предварително. Колкото до нашите прогнози, да не би да си очаквал да предвидим разгромна загуба на отбора си, или изречения от рода на: "Нашата цел е да не изпаднем от групата" ? Ако си очаквал това, по-добре коментирай подводно ориентиране !

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 22 юли 2017 23:54

Кашчей написа:
Можеше да се мине и без този ЧК, единственото оправдание за съдията е ако е имало някакво натрупване на симулации от страна на Меркадо.Аз лично дадох 1-1 и мисля, че Разград нямаше да са разочаровани и от точката.За мен играта на домакините бележи отстъпление сравнено с миналия шампионат и по-добре да спрат с тия приказки за титла

Симулацията се наказва задължително с жълт картон. Меркадо явно е имал и преди това жълт и..два жълти=червен.

А ти как пропускаш факта, че симулация няма. Ако играч загуби равновесие в единоборство в наказателното, това е картон така ли е според теб ? Какъв газ ви пускат румънците бе :mrgreen:

kimmy_rz
Контакти:

Мнениеот kimmy_rz » 22 юли 2017 23:56

Погледнете реално мача. Цска имаха по-малко положения от ЛЦ преди гола. Ситуацията при меркадо е очеизвадна симулация с това провлачване на десния му крак - класика /едно време Велизар при симулация си смъкваше чак обувките и ни една от камерите на стадиона не улавяха момента кога точно се е случило това/. Същевременно Анисе беше странично на меркадо а в ситуацията на Лукоки, цесекаря беше точно зад него и ясно се видя че го избута. Съдията направи компромис че не отсъди дузпа и затова не даде картон на лукоки. Каранга удари пластун с лакет в гръкляна а Недялков си беше откровено за жълт картон за лакета. Това са реалностите.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 22 юли 2017 23:58

machopikcho написа:Резевата брадатия португалец ми се видя доста в час.Маленов трябва да се успокои и да поработи в/у влизанията и точноста в пасове и удари.Да видим новия вратар що за стока е.И И задължително разиграващ халф и централен нападател.

Да, Тиаго Родригес ! Много стабилна игра. Точно той е човека, тип разиграващ халф.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 22 юли 2017 23:59

Skywalker написа:
Кашчей написа:

А ти как пропускаш факта, че симулация няма. Ако играч загуби равновесие в единоборство в наказателното, това е картон така ли е според теб ? Какъв газ ви пускат румънците бе :mrgreen:

Там не знам дали има газ ама Гришон така ви е обгЪзил че не виждате..Сериозно ли нямаше симулация?Тоя подскочи в стил Йовов за дузпа.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 22 юли 2017 23:59

kimmy_rz написа:Погледнете реално мача. Цска имаха по-малко положения от ЛЦ преди гола. Ситуацията при меркадо е очеизвадна симулация с това провлачване на десния му крак - класика /едно време Велизар при симулация си смъкваше чак обувките и ни една от камерите на стадиона не улавяха момента кога точно се е случило това/. Същевременно Анисе беше странично на меркадо а в ситуацията на Лукоки, цесекаря беше точно зад него и ясно се видя че го избута. Съдията направи компромис че не отсъди дузпа и затова не даде картон на лукоки. Каранга удари пластун с лакет в гръкляна а Недялков си беше откровено за жълт картон за лакета. Това са реалностите.

Реалностите са това, което отсъди съдията. Другото е само странично виждане.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2017 23:59

Skywalker написа:
Кашчей написа:

Не ме разсмивай..явно ни пускат хелий, щом се хиля на подобни постове! Загубил бил равновесие :mrgreen: и що се обърна по дупе и вдигна ръце тогава? Така се губи равновесие на 5 метра. Ако спринтираше от 30-40 метра бих го приел, ама...
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”