2 кръг: ЦСКА-София - Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 2 кръг: ЦСКА - Лудогорец
шивача написа:IvailoRz написа:Ще гонят ли Белчев ?
Нищо чудно, макар че Белчев изглежда ок на фона на останалите в а група. Балъков май беше на мача, скрит с една шапка?
Нещо ми е безличен..въпреки че и нашия е доста скромен и не е силен оратор,но пък явно я разбира играта. И малките деца в Разград знаят ,че Дерменджиев редеше състава на Петев и Стоев.
-
гражданин от село
Каранга не става, трябва си ЦН.С такива центрирания и удари от средна дистанция не стават и за В група.От Манолев вече ми се повръща, а Бодура е по-бавен от трамвая на Съдебното палата.Излизането на Меркадо дори не се забеляза.
Мача го реши китанчето. Може да се мазни на Домусчиев и да иска в Лудогорец 
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- venko 1984
- Контакти:
Равностоен мач, беше ясно , че който вкара ще спечели, а смяна на Белчев ще е най-голямата грешка.
Бях написал суперлативи за Тиаго Родригес и поста ми беше изтрит. Този човек, трябва да влиза титуляр. Много добра техника, поглед върху играта и печели в единоборствата. За мен е много по-добър от Симао.
Не мога да се сетя, как някои "умни" тикви отписаха ЦСКА от борбата за титлата след първите два мача в първенството. Някой може ли са обясни със свои думи !?
Skywalker написа:Не мога да се сетя, как някои "умни" тикви отписаха ЦСКА от борбата за титлата след първите два мача в първенството. Някой може ли са обясни със свои думи !?
Точно така, както една умна тиква написа, че днес мачкате и унижавате Лудогорец и сте шампиони, едва след втория кръг! Дотук първите две не се сбъднаха, за третото ще чакаме още 10 месеца.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Мачът беше гола вода откъм качество на игра. В ЦСКА аз не видях едно центриране като хората, пробивите по крилата не носеха опасност с изключение на едно на Недялков. С тази игра няма да стане работата. Няма бързина, няма точност, няма креативност.
Тоя нещастен отбор на Лудогорец трябваше да отнесе поне два гола, а не да им се подарява победата с вратарска грешка.
Тоя нещастен отбор на Лудогорец трябваше да отнесе поне два гола, а не да им се подарява победата с вратарска грешка.
- openminded
- Контакти:
Язък за барута
Можеше да се мине и без този ЧК, единственото оправдание за съдията е ако е имало някакво натрупване на симулации от страна на Меркадо.Аз лично дадох 1-1 и мисля, че Разград нямаше да са разочаровани и от точката.За мен играта на домакините бележи отстъпление сравнено с миналия шампионат и по-добре да спрат с тия приказки за титла
Можеше да се мине и без този ЧК, единственото оправдание за съдията е ако е имало някакво натрупване на симулации от страна на Меркадо.Аз лично дадох 1-1 и мисля, че Разград нямаше да са разочаровани и от точката.За мен играта на домакините бележи отстъпление сравнено с миналия шампионат и по-добре да спрат с тия приказки за титла