Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 21 юли 2017 20:05

onegavon написа:Митов просто е удобен на някои хора за да източват клуба.Послушен тъпанар идеален параван за далавери.Жейнов ,Боримимиров и сие си живеят живота покрай него.Спортните резултати са на заден план.
Убеден съм ,че зимата пак ще има селекция и съответно комисионни по веригата.

Приказките на Синчеца за лимитирания ФРЗ и строгата финансова дисциплина да ги разправя на децата от школата. ;)

Ще му предам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 юли 2017 20:24

Връщайте Гонзо(летящ старт за него), а Митов да се учи в Б група и след няколко месеца като е готов отново да поема щафетата... :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 юли 2017 20:26

шивача написа:Връщайте Гонзо(летящ старт за него), а Митов да се учи в Б група и след няколко месеца като е готов отново да поема щафетата... :mrgreen:

Абе то има кой да поеме отбора, ако се наложи, но да видим...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 юли 2017 20:37

sin4ec написа:
шивача написа:Връщайте Гонзо(летящ старт за него), а Митов да се учи в Б група и след няколко месеца като е готов отново да поема щафетата... :mrgreen:

Абе то има кой да поеме отбора, ако се наложи, но да видим...

То винаги има кой. СС чака на полусъединител, Кокала, Гонзо, Люпко и вие си ги знаете по-добре...
В такива моменти спортните хора в клуба, зад гърба на треньора привикват тарторите и ги питат как е настроението, има ли интриги и, ако не застанат зад Митов скоро ще се чуе. Иначе една загуба от локото ще го уволни със сигурност. Победа ще го задържи още известно време, но едно е сигурно-няма да завърши шампионата начело на Левски.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 юли 2017 20:44

И аз мисля, че няма да го завърши, но да видим. Може би е време справедливостта да бъде възстановена, макар че пропуснатото вече ойде у ряката.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 юли 2017 22:30

sin4ec написа:И аз мисля, че няма да го завърши, но да видим. Може би е време справедливостта да бъде възстановена, макар че пропуснатото вече ойде у ряката.

Логиката сочи още в мача с ювето да се издъните. Но там нещата май няма да опрат само до възможностите на терена?!
Иначе ще ми много любопитно, ако завършите хикс как ще процедират шефове и фенове :?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 юли 2017 22:37

шивача написа:
sin4ec написа:И аз мисля, че няма да го завърши, но да видим. Може би е време справедливостта да бъде възстановена, макар че пропуснатото вече ойде у ряката.

Логиката сочи още в мача с ювето да се издъните. Но там нещата май няма да опрат само до възможностите на терена?!
Иначе ще ми много любопитно, ако завършите хикс как ще процедират шефове и фенове :?

Логиката сочи в този мач да бием. Но не е важно толкова как ще свършим, а как ще стоим на терена.
Ако не бием, не знам кой как ще реагира. Моето мнение е известно-една груба грешка и несправедливост отпреди година и три месеца костваше на отбора много във всяко едно отношение.
Реално погледнато това е и единствената смислена опция. По-добре късно, отколкото никога.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 юли 2017 23:05

sin4ec написа:
шивача написа:

Логиката сочи в този мач да бием. Но не е важно толкова как ще свършим, а как ще стоим на терена.
Ако не бием, не знам кой как ще реагира. Моето мнение е известно-една груба грешка и несправедливост отпреди година и три месеца костваше на отбора много във всяко едно отношение.
Реално погледнато това е и единствената смислена опция. По-добре късно, отколкото никога.

И ще биете, щото Локото си взе точките в Търново...Поне така се шушука. Имах предвид, ако мача се играе няма логика да биете, всъщност като изключа някой от новаците, надали има друг отбор в момента, който можете да биете като гости!

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 21 юли 2017 23:17

шивача написа:
sin4ec написа:
шивача написа:

И ще биете, щото Локото си взе точките в Търново...Поне така се шушука. Имах предвид, ако мача се играе няма логика да биете, всъщност като изключа някой от новаците, надали има друг отбор в момента, който можете да биете като гости!

Класика! Ние винаги бием само ако ни пуснат. Чорбата може и да умре, но чорбаризма е по-жив от всякога.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 21 юли 2017 23:23

mikata написа:Борбата за третото място с Ботев и Морето ще е жестока, Лудогорец и тирето няма как да ги стигнем!

Ти пък Тирето де го сложи :lol: :lol: :lol: . Тия до 5 кръг ръка няма да хванат :lol:

Върни се в “Левски”