Уолкър игра долу горе сносно днес - ясно е че не е на нивото на Карвахал, но си е подобрение с оглед на това което правеше Саня.
Харт е 4-тирикратен носител на "Златната ръкавица" - прекарал е цялата си кариера в Англия и все пак този гении решава пак да сипе милиони за съмнителни вратари.
Висша лига - сезон (2017-18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Висша лига - сезон (2017-18)
bilyaletdinov написа: ще им върши повече работа от Морено.
То и Веско Минев ще свърши повече работа от това недоразумение.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Furious_Monk
sunscres92 написа:Уолкър игра долу горе сносно днес - ясно е че не е на нивото на Карвахал, но си е подобрение с оглед на това което правеше Саня.
Харт е 4-тирикратен носител на "Златната ръкавица" - прекарал е цялата си кариера в Англия и все пак този гении решава пак да сипе милиони за съмнителни вратари.
Не си ме разбрал правилно. Не казвам, че Уокър е слаб футболист, а че цялата концепция на каталунеца обезсмисля играта в защита на целия отбор.
Не е нормално, да търси във всеки отбор вратар-либеро.
1 Защото много рядко се раждат такива вратари.
2 Защото с това поведение, вратарят дори и да има защитните качества на Малдини, пак все някъде ще допусне грешка.
Прави така, че добри играчи да изглеждат неадекватни, само за да може да пригоди целия състав към един стил. Когато някой не му харесва, не е показвал с нищо че се замисля дали проблемът не е в неговите виждания за нещата и не се стреми да го внедри в състава, а просто сменя играча с друг.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Thsmith написа:Аз по скоро се опитах да визуализирам до къде са клубовете в селекцията и къде има дупки. Към това и някой предвиждания за състав/схема, но не особено твърди. Иначе дори ми се струав, че Венгер няма да задържи тази смотана схема дълго и като почне зле ще я смени пак.
От Хъл бре, вчера минавал прегледи.
Дааа, този Робъртсън го знам. Мислех, че говориш за човек, който вече е в Ливърпул, а не бях разбрал, че ще го взимат.

Иначе Венгер го знаеш, че е твърдоглав и като си науми нещо, дори да изглежда неочаквано и нелепо, доста дълго време му трябва да се откаже от него. Та в този ред на мисли очаквам да си продължи със сегашната схема поне в първите няколко месеца. Вярно, че с нея направихме доста силна серия в края на миналия сезон. Аз обаче все пак не пропускам да отчета факта, че мачовете, в които играхме с нея, бяха или срещу по-скромни отбори (Боро, Лестър в далеч от шампионската си форма, Съндърланд), или срещу по-качествени, които обаче не играеха на макс за първенство в дадения момент (Сотън и Стоук, на които им гостуваме трудно + Евертън и дори Ман Юн, които се бяха насочили към ЛЕ), или ако бяха значими мачове, то ги спечелихме с явни съдийски грешки в наша полза (Челси и Сити за Купата). Тотнъм пък си ни набиха с лекота.
Разбира се, както подчерта, на този етап твърди прогнози за съставите не може да се правят, а по-скоро можем да видим кой от какво има нужда. Разбираемо, тъй като все още сме в трансферен прозорец.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...