ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

tmanolov
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 20:00

Мнениеот tmanolov » 21 юли 2017 10:45

metodito написа:
tmanolov написа:с теб обикновено споря, когато се реша да пиша (е, не съм Живко, но вие май си уплътнявате времето с него с онези чаршафи :lol: ), но тук те подкрепям на 100% (както и за Люпко, но там е друга тема). Треньорът е преди всичко - Жадното иска, но просто не може или пък шансът не го покрива? Вкарахме гол от нищото (незаслужено), а след това се върнахме да пазим - точно както се и очакваше. Те пък имахе поне 5 отлични шанса за гол, а вкараха с един случкарски рикошет на дебелия мангал, който едва ли има сили за повече от 10 минути игра. Но каквото е, такова е - или ще вземем и нов тренер, или цялата инвестиция на Спас (иска ми се да вярвам, че не е синият Лупи, а го прави наистина с надеждата за по-добър Левски и тези трансфери няма да ни закопаят) отива на кино!!!

Имаме доста стабилни единици, но нямаме отбор - за това трябва качествен тренер. Дали той е Жадното - давам някакъв шанс от 2-3% да е, но останалите 97% отчайващо крещят - ОСТАВКА!

Аз съм или за Гочето или треньор от чужбина. Португалец, примерно. Португалци и испанци са супер актуални като имена на Балканите. Предполагам, че имаме близък манталитет. В Гърция, в Турция, Румъния, Хърватия, навсякъде си вземат такива. Време е за чужденец. Както се вижда, българите в състава надали ще бъдат повече от трима, така че изискването да е българин, само щото ще го разбират по-добре, отпада.

За Гочето съм ЗА, не че някой ме питай. Даже повече съм ЗА един бай Гроздан, примерно, хем той и пари няма да иска кой знае колко. За чужденец - само немец. Кристоф Даум би бил перфектен, а и ще има бЕло на корем, ще се разбере и с онези от СЗ - просто песен, а е уникален специалист. Нагледахме се на Пепе Мурсии и Рибейро-та - не става тая работа у нас. Може и италианец - да ги научи на защита, защото всеки силен отбор се гради оттам.

Но е повече от ясно, че Митов трябва да се маха. Веднага. Най-малкото защото няма доверието на никого от привържениците, колкото и това да не значи нищо за собственика...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 юли 2017 10:54

Погледнете го и от добрата страна.
- Платихте си глобата към УЕФА в размер на 200 000 евро
- Изтърпяхте си наказанието за мач със затворен сектор
- Изтърпяхте си наказанието за мач пред празни трибуни

Дали ще отпаднеш във втория предварителен кръг или в третия, или четвъртия невлезеш ли в групова фаза е все тая.
Изображение

Потребителски аватар
levski4ever86

Мнениеот levski4ever86 » 21 юли 2017 11:04

tmanolov написа:Но е повече от ясно, че Митов трябва да се маха. Веднага. Най-малкото защото няма доверието на никого от привържениците, колкото и това да не значи нищо за собственика...

Вместо да философстваш и да даваш акъл е редно първо да се извиниш на всички онези, които обиди преди мача с Хайдук. На всичко отгоре сам си противоречиш! А уж останалите бяха псевдо левскари и мрънкачи:

tmanolov написа:Какво ще направя аз:
- ще дам кредит на доверие на Жадното до Коледа, преди да го заклеймя, априори, щото всички тук са велики корифеи в областта и са най-големите разбирачи, че е най-големият бездарник на този и онзи свят
[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2017 11:07

Това за Даум много находчиво. Има си отбор обаче, доколкото знам - национален селекционер на братята от север.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 юли 2017 11:12

Митов се провали, а имаше всички предпоставки да елиминира Хайдук. И то след като стратегията му( 0-0 първото и натиск след 60) проработи! Вярно, с доза късмет, но в играта го има. Факт, че в 75 минута Левски водеше с 1-0.
Отборът трябваше веднага да бъде прибран плътно и да чака края на мача, като играе на контри. А не да се оголва и да ни вкарат гол от контра. Фатална грешка...
В интерес на истината Митов нямаше много опции за този мач. Липсата на Вутов, контузеният Яблонски, не напълно готовите Гомеш и Мапуку. Но най-големият ни проблем се оказва липсата на крила. Нар явно не може, а на Прохазка и Тунде не им е там мястото. С оглед тези проблеми стратегията бе правилно избрана.
Тактически обаче противникът е с една година напред, което си пролича в дребните детайли. Митов не може за 20 дни да подготви играчите до такава степен. Друг въпрос е дали изобщо може.
Драмите са излишни, още повее като се отчете обективната истина: в Сплит ни бе вкаран гол след фаул срещу Прохазка. А вчера при 0-0 бе свирена срамна засада на откъсващият се напред Мапуку. Дребни детайли, но решаващи.
Дали Митов трябва да бъде сменен сега или на зима-въпрос на заместник. Ако ще идва Вуцов или подобен-не, благодаря.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 юли 2017 11:16

За мача от снощи като преспах - трагична игра. Безобразни сме в защита, като визирам и играта на халфовете в защита, която е крещящо зле още от мачовете срещу Сутиеска. Снощи направихме ужасно много грешни пасове. Играчите не можеха да ходят, пък камо ли да тичат. В не една ситуация след изгубена топка играчите дори не гонеха хърватите, което е безумно. Дори и с фаул не можеха да ги спрат. Интересно как Хайдук,които играха преди няколко дни бяха в пъти по-свежи от нас. Направихме един посредствен отбор като Хайдук с трима добри играчи да изглеждат като силен отбор. За Жадното мнението съм си казал отдавна. Якимов също много отдавна трябваше да е история. Имаме играчи, но ни трябва много работа. Най-положителното от цялата ситуация е,че поне феновете не сгафиха.
110 години любов!

ludnicaaa

Мнениеот ludnicaaa » 21 юли 2017 11:18

Синчеца е гледал хайдук срещу някой друг отбор, най вероятно сити.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 юли 2017 11:18

sin4ec написа:Митов се провали, а имаше всички предпоставки да елиминира Хайдук. И то след като стратегията му( 0-0 първото и натиск след 60) проработи! Вярно, с доза късмет, но в играта го има. Факт, че в 75 минута Левски водеше с 1-0.
Отборът трябваше веднага да бъде прибран плътно и да чака края на мача, като играе на контри. А не да се оголва и да ни вкарат гол от контра. Фатална грешка...
В интерес на истината Митов нямаше много опции за този мач. Липсата на Вутов, контузеният Яблонски, не напълно готовите Гомеш и Мапуку. Но най-големият ни проблем се оказва липсата на крила. Нар явно не може, а на Прохазка и Тунде не им е там мястото. С оглед тези проблеми стратегията бе правилно избрана.
Тактически обаче противникът е с една година напред, което си пролича в дребните детайли. Митов не може за 20 дни да подготви играчите до такава степен. Друг въпрос е дали изобщо може.
Драмите са излишни, още повее като се отчете обективната истина: в Сплит ни бе вкаран гол след фаул срещу Прохазка. А вчера при 0-0 бе свирена срамна засада на откъсващият се напред Мапуку. Дребни детайли, но решаващи.
Дали Митов трябва да бъде сменен сега или на зима-въпрос на заместник. Ако ще идва Вуцов или подобен-не, благодаря.

Ти се благодари, че тези са по-зле и от нас пред гола иначе отнасяхте поне 5-6.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 юли 2017 11:27

Когато на терена всички играчи изглеждат безкрайно слаби, а отборът нищо не играе и като цяло, може да има само една причина. А вчера бях слаби абсолютно всички. Всеки играч направи грешки и то големи. Това значи само едно - отбор подреден по начин и тактически задачи разпределени по начин неудобни за изпълнителите. Начинът по който играч на Хайдук преодоляваше с топка в крака по 40 метра вертикално през средата на терена е срамен за отбор от В група дори, да не говорим за професионален клуб.
Още по-срамно е, че точно по същото време можеше да се направи сравнение с играта на друг отбор от същото първенство съставен от нека кажем същите по класа футболисти (макар че за мен Ботев Пловдив има по-добрите играчи на половината постове поне, но едва ли са по-скъпи). И тук последното, което има значение е резултатът, защото с оглед на представянето на двата отбора на Герена снощи, той е отличен за ... нас.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 21 юли 2017 11:27

metodito написа:
tmanolov написа:с теб обикновено споря, когато се реша да пиша (е, не съм Живко, но вие май си уплътнявате времето с него с онези чаршафи :lol: ), но тук те подкрепям на 100% (както и за Люпко, но там е друга тема). Треньорът е преди всичко - Жадното иска, но просто не може или пък шансът не го покрива? Вкарахме гол от нищото (незаслужено), а след това се върнахме да пазим - точно както се и очакваше. Те пък имахе поне 5 отлични шанса за гол, а вкараха с един случкарски рикошет на дебелия мангал, който едва ли има сили за повече от 10 минути игра. Но каквото е, такова е - или ще вземем и нов тренер, или цялата инвестиция на Спас (иска ми се да вярвам, че не е синият Лупи, а го прави наистина с надеждата за по-добър Левски и тези трансфери няма да ни закопаят) отива на кино!!!

Имаме доста стабилни единици, но нямаме отбор - за това трябва качествен тренер. Дали той е Жадното - давам някакъв шанс от 2-3% да е, но останалите 97% отчайващо крещят - ОСТАВКА!

Аз съм или за Гочето или треньор от чужбина. Португалец, примерно. Португалци и испанци са супер актуални като имена на Балканите. Предполагам, че имаме близък манталитет. В Гърция, в Турция, Румъния, Хърватия, навсякъде си вземат такива. Време е за чужденец. Както се вижда, българите в състава надали ще бъдат повече от трима, така че изискването да е българин, само щото ще го разбират по-добре, отпада.

Кой да бъде? Пепе Мурсия или Бруно Рибейро? Не забравяй, че ние само сме ситуирани на Балканите. Манталитетът ни е много назад и настрани.

Върни се в “Левски”