Този треньор не е за Левски.
Стоев си е треньор, беше си добър и при нас. Защо го освободихме ли? Налагаше се.
Направи ненужни изказвания спрямо Лудогорец след освобождаването, но пак си казвам, че е добър треньор.
ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 20:00
[/quote]
Не, времето на Митов изтече. Беше му дадено достатъчно време, направи повече от достатъчно резили. Всяка една минута през която този индивид продължава да води Левски ще бъде с катастрофални последици. Аз лично не съм привърженик на бързата смяна на треньори, но е очевидно, че ни чакат страшни мъки, ако Митов не бъде освободен. Колко години, колко още години този отбор ще се управлява от малоумници и некадърници? Рибата се вмирисва откъм главата. Не Рошу, Гомез и Обертан ами ако ще Роналдо, Бонучи и Верати да привлечеш. Щом треньор ти е Гонзо, Топчо, Мопчо и Митов - това ще е положението. Един добър треньор-мениджър с играчи със скромни възможности може да постигне много повече от слаб "треньор" с много добри играчи в отбора. Знаем и какво означава качествен треньор + качествени футболисти. Левски в момента е без треньор - отбор без идея и тактическа дисциплина в нито едно ниво, от доста месеци насам. Левски е една муха без глава. Нека бъдем реалисти - не ни чака нищо добро.[/quote]
Е добре ама кой да дойде сега. Пак казвам, ако ще е Вуцов, не мерси. Трябва да разберете, Мъри няма да се върне, Херо и той не иска тук. Парите на на казахтанците са много. А тук не останаха вариянти. Гочето е пенсия. Кой да дойде?
И аз не го искам Митов. Но не може "да се маха" без да се предлага вариянт. Митов е изтървал съблекалнята, това съм убеден на 100%, играчите не са слепи, ясно им е, че той не става за голям отбор и ще почнат да правят каквото си искат, Мапуку вече го прави.
Не, времето на Митов изтече. Беше му дадено достатъчно време, направи повече от достатъчно резили. Всяка една минута през която този индивид продължава да води Левски ще бъде с катастрофални последици. Аз лично не съм привърженик на бързата смяна на треньори, но е очевидно, че ни чакат страшни мъки, ако Митов не бъде освободен. Колко години, колко още години този отбор ще се управлява от малоумници и некадърници? Рибата се вмирисва откъм главата. Не Рошу, Гомез и Обертан ами ако ще Роналдо, Бонучи и Верати да привлечеш. Щом треньор ти е Гонзо, Топчо, Мопчо и Митов - това ще е положението. Един добър треньор-мениджър с играчи със скромни възможности може да постигне много повече от слаб "треньор" с много добри играчи в отбора. Знаем и какво означава качествен треньор + качествени футболисти. Левски в момента е без треньор - отбор без идея и тактическа дисциплина в нито едно ниво, от доста месеци насам. Левски е една муха без глава. Нека бъдем реалисти - не ни чака нищо добро.[/quote]
Е добре ама кой да дойде сега. Пак казвам, ако ще е Вуцов, не мерси. Трябва да разберете, Мъри няма да се върне, Херо и той не иска тук. Парите на на казахтанците са много. А тук не останаха вариянти. Гочето е пенсия. Кой да дойде?
И аз не го искам Митов. Но не може "да се маха" без да се предлага вариянт. Митов е изтървал съблекалнята, това съм убеден на 100%, играчите не са слепи, ясно им е, че той не става за голям отбор и ще почнат да правят каквото си искат, Мапуку вече го прави.
Цецо Чука написа:Гонзо написа:Абе я кажи верно Вутов как беше при вас. Не съм ви гледал мачове зимата. Поздравления за това, че продължихте напред.
На приливи и отливи.
Но ние помним само хубавите неща и не сме прекалено критични ако некой вземе та случайо не вкара 5 гола днес..![]()
![]()
В началото го нямаше никакъв, после постепенно влезе в час и се превърна в много важен играч за нас, аз лично много съжалявам че реши да си тръгне.
Ако в момента имахме в отбора Вутов и Жоао Пауло съм сигурен че щехме бая да озорим Делиормана за титлата, ама ей на.....
Бързаш, Делиормана си е друга ракия, години престояла.
Честито класиране. Да минете и следващия кръг.

ChuckNorris написа:Player написа:Заслужено отпадане. Необяснима физическа немощ показаха днес всички в синьо. Необяснима липса и на агресия и желание за нещичко. Поне се видя, че приказите как пълния стадион ни сковава са глупости. Ето го празен стадион и бяха кръгла нула.Типична апатия за Митов след като вкараме гол и би трябвало да имаме психологическо предимство да спрем да играем. Така беше със Берое за купата след като изравнихме за 3:3. Така беше и със Славия след като поведохме. С Иртиш също пълна нула след като изпуснахме дузпата, и още много мачове. С Верея същото беше след като поведохме и после едно нищо до дузпите. Дано Митов да седне и да поговори надълго и широко с Обертан и да научи нещо от работата на Съра от първа ръка. Че иначе ще замине цялата година рано рано. От отложения мач се видя че има смисъл, най-малко заради играта на Лудогорец. Но някои хора още не са готови за цял мач очевидно. А и щом Нар започна мача ми стана ясно, че отпадането е почти сигурно. После влезе и другия от тандема - Бабата и логичното се случи. С тези двамата отбора все едно играе с 9 човека...
Поне до зимата няма смисъл да е маха Митов. Освен ако не направи големи резили. Каквито и играчи да има един отбор, не става без треньор. Митов има още малко време, след което или трябва да докаже че става за Левски, като преобрази играта на отбора и постига резултати най вече или да се маха завинаги!
Не, времето на Митов изтече. Беше му дадено достатъчно време, направи повече от достатъчно резили. Всяка една минута през която този индивид продължава да води Левски ще бъде с катастрофални последици. Аз лично не съм привърженик на бързата смяна на треньори, но е очевидно, че ни чакат страшни мъки, ако Митов не бъде освободен. Колко години, колко още години този отбор ще се управлява от малоумници и некадърници? Рибата се вмирисва откъм главата. Не Рошу, Гомез и Обертан ами ако ще Роналдо, Бонучи и Верати да привлечеш. Щом треньор ти е Гонзо, Топчо, Мопчо и Митов - това ще е положението. Един добър треньор-мениджър с играчи със скромни възможности може да постигне много повече от слаб "треньор" с много добри играчи в отбора. Знаем и какво означава качествен треньор + качествени футболисти. Левски в момента е без треньор - отбор без идея и тактическа дисциплина в нито едно ниво, от доста месеци насам. Левски е една муха без глава. Нека бъдем реалисти - не ни чака нищо добро.
Аз съм си казал мнението за селекцията това лято. Като казаха че ще има към милион за играчи, казах че трябва да се инвестира този милион в треньор. Като имаме такъв първо, след това нека той започне да се прави селекцията през следващите прозорци. Както една къща се гради от основите, така и един отбор се гради първо от треньор. Но сега след това отпадане не е толкова наложително смяната на Митов. Нека да видим след като има сработка между новия отбор, какво ще стане. За никъде вече не бързаме. А пък и отстрани един отбор в ЛЕ и си е заслужил някакво право за започне първенството. Не че ако утре видя че е сменен няма да се зарадвам, но той гради сега нов отбор и ще ми е интересно какво ще стане. Поне на думи си дава сметка за нещата. На дела обаче го няма все още никакъв.
-
popokutepetel написа:demon777 написа:popokutepetel написа:demon777 написа:Дерменджиев знае ли ангилийски? съмнително мий малко
И за кво му е на Дерменджиев да знае английски? Там са основно бразилци, така че трябва да питаш знае ли португалски
и портоКалски незнае ама що бият тея незнам
Щот си нямат Жадното или Тъпчо. Тия и в Реал или Барселона да идат ще почнат да падат.
Всички са жадни, ама си иСкарват поне за пиенето.

-
- Контакти:
Шансове бяха давани на Митов много. При положение, че е изпуснал съблекалнята забавяне на неговото освобождаване ще е. вредно. Примери във всякакви видове отбори има колкото искате. До този момент не съм видял правилно тактически проведен нито един мач от този треньор. Очевидно е, че сме зле във всяка фаза и подобрение няма. Селекцията е направил Бормиров, като ме съмнява, че има пръст и в реденето на състава. Една практика, която си я има при нас още от гонзово време. След хилядите, факти, които всички вие знаете за лицето Николай Митов, кажете какво да очакваме. Може би утре ще се събуди и ще се е превърнал в Антонио Конте? Не, трябва да чакаме да обърка каквото още не е успял, за да се нахвърлите всички върху него. Обаче ще е твърде късно. Виждаш накъде духа вятъра и си длъжен да предприемаш превантивна мярка. Треньори добри има. Може да са скъпо платени и не чак толкова скъпо, но струват пари. Щом има за заплати на Обертан и Гомез, логично е да има и за качествен и доказан треньор, може и да не е българин. Просто е нужно да дойде човек, който да превърне хаоса в ред. В противен случай - пореден нулев сезон във всякакъв аспект.
Заслужено отпаднахме. Селекцията ужасно закъсня. Всичко бих простил на ръководството, но не и това всеки мач да се подиграват с нас - привържениците на Левски. Какво търси в състава и на терена тази футболна карикатура Алекс Боримиров. Това момче е като муха без глава на терена. Дори като го гледам той няма и правилен стил на бягане, а какво остава да играе футбол. Иначе момчето може да е добро и интелигентно, но час по-скоро трябва да поеме друг курс в живота си, различен от футбола.
Другата ми забележка. Какво трябва да стане за да бъде изгонен друг изключително голям некадърник - кондиционалния треньор, бездарния помак, който повече от 10 години доказва, че футбол не се играе 60 минути - Ясен Екимов. Физическото състояние на отбора е повече от трагично и главната вина носи именно това лице. Няма отбор в групата, който да е по-зле физически от Левски.Незабавно този некадърник трябва да изчезне от Левски и на негово място да се назначи наистина можещ специалист.
Другата ми забележка. Какво трябва да стане за да бъде изгонен друг изключително голям некадърник - кондиционалния треньор, бездарния помак, който повече от 10 години доказва, че футбол не се играе 60 минути - Ясен Екимов. Физическото състояние на отбора е повече от трагично и главната вина носи именно това лице. Няма отбор в групата, който да е по-зле физически от Левски.Незабавно този некадърник трябва да изчезне от Левски и на негово място да се назначи наистина можещ специалист.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Абе интересно ми с какво око ще гледат на Митов играчи като Обертан и Гомес и компания. Какъв авторитет има Митов след като най-големият му успех е второто място и единствения елитен тим, който е водил в Левски. По какви пътища се появи отново при нас? С какво е по-добър от Кокала, Сухия и компания? Не ме разбирайте, че искам Здравков отново при нас.
Русев хубав, лош си свърши работата. Такава класна селекция в Левски не е имало от доста дълго време. С по едно класно попълнение във всяка линия. Въпросът е кой ще наследи Митов, защото тази селекция не се прави за него. Няма да се изнедам Левски да нареди 3 поредни загуби и Митов да си тръгне още в неделя.
Иначе най-накрая Левски отново има нападател, който да бележи от половин положение.
Русев хубав, лош си свърши работата. Такава класна селекция в Левски не е имало от доста дълго време. С по едно класно попълнение във всяка линия. Въпросът е кой ще наследи Митов, защото тази селекция не се прави за него. Няма да се изнедам Левски да нареди 3 поредни загуби и Митов да си тръгне още в неделя.
Иначе най-накрая Левски отново има нападател, който да бележи от половин положение.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
- Контакти:
Хора,хайде спокойно вече!Отпаднахме и то заслужено.Аз се радвам за няколко неща:да не казвам голяма дума,но Митрев влезе във форма,дали заради некадърността на техните играчи или заради Митрев,но последните мачове той ни спаси от резили.2-ро Яблонеца и Горанов за мен са стабилни,жалко,че най-добрият защитник на България(Пиргов) получи такъв спад,а Цветкович ми е мъгла.Рошу ми напълно сърцето снощи,такова разпределение на токпката отдавна не сме имали,Жорди му трябва подготовка,а Прохазка и Панайотов са сърцатите.Отпред имаме само Буш(добре е че се отпуши) и Мапуку.В неделя с Локо Пл трябва да играят и двамата,ако излезем пак с крила Прохазка и Нар,ако ще и шампиони да станем за мен Митов е некадърник.Така,че има и положителни неща в отбора ни!
Абе ревете срещу Митов, но той си е много добър треньор за вас. Футболистите са ви слаби. Трябват ви нови. Това, че били класни попълнения, са пълни измишльотини. Ако са толкова класни, нямаше да дойдат при вас.