ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 20:00
Вутов защо не игра?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:realno написа:Пред нас със сигурност ще са Л-ц, оранджевото тире и Ботев. Помнете ми думата.
Съмнявам се.
Нас по някое време ше ни примързи да играем, ше загубим интерес към футбола и ше седнем да си починем, винаги така става...
Нормално, все пак сопотското се обажда отвътре, което е родено да пълзи, няма да полети.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
Гонзо написа:гражданин от село написа:Гонзо написа:С дедко тоя мач го вземахме без грам проблеми. Не знам дали някой си направи труда да изслуша интервюто на хърватския треньор. Адски интелигентен и начетен човек. Английският му вървеше адски гладко. Със сигурност не обяснява на играчите си тактиката с пръсти.
Знаеш ли енгелезки значи си тренер та дрънкаш.
Точно така, това казах. Браво, хитрец. Разкри ме. Това ми беше тезата и ти тотално я разби![]()
![]()
Най-добре на Бабатунде на български да му обяснява и с пръстчета. Ех, че си умен, на мама сладура. Точно, за това което казах се заяде.
С полиглота Бабатунде, който знае и езика на глухонемите няма проблем да се разбереш, ама другите неграмотници.

-
Цецо Чука написа:Вутов защо не игра?
По правилник могат да играят само 11 играча.

1982 написа:Нормално, все пак сопотското се обажда отвътре, което е родено да пълзи, няма да полети.
Кое сопотско бе мамул?
Поне малко от малко се осъзнай че ви говоря съвсем културно и цела вечер нищо не съм казал за двата хайдушки шпека или за поредната дестинация на картата Euroidtiots on tour.
Добре че има много нормални хора тука, та такива папуци като тебе могат да се подминават с презрение...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
гражданин от село написа:Цецо Чука написа:Вутов защо не игра?
По правилник могат да играят само 11 играча.

Ама защо не игра на местото на некой от другите бе ахахахахаха....
С нетърпение очаквам неизбежния момент в който тук ще настъпи консенсус че Вутов за нищо не става и че трябва да се маха...

Цецо Чука написа:1982 написа:Нормално, все пак сопотското се обажда отвътре, което е родено да пълзи, няма да полети.
Кое сопотско бе мамул?
Поне малко от малко се осъзнай че ви говоря съвсем културно и цела вечер нищо не съм казал за двата хайдушки шпека или за поредната дестинация на картата Euroidtiots on tour.
Добре че има много нормални хора тука, та такива папуци като тебе могат да се подминават с презрение...
Хахаха ей така само на майтап маркирах надписът на латиница и пуснах потърси в гугъл..... хахах

Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
Вутов не играе заради контузия. Май още от стъклото, което се счупи, има проблеми.
Кой точно от другите неграмотници? Бабатунде говори английски, отвори му фейсбука. Същото важи и за Нар. Да, негърски английски е, пишат много грешно думите, но все пак структурата на изречения си им е правилна. Гомес е бил сигурно 10 години в Англия. Буш интервютата след мачовете му също на английски.Новия, който е играл в Юнайтед, и той е бил сума ти и години в Англия. Треньора ти да знаеш чужд език в отбор, пълен с чужденцим е далеч по-добре от това да обяснява с бутане на пръстчета. Все пак Митов го водят мотиватор. В това би трябвало да е най-добър ама като не може да се изкаже пред другите в съблекалнята
Не ми се обяснява, че за това изгонихме и Стоев. Не знаел чужди езици. Поне това беше официалната теза.
п.с не е въпроса дали е английски... ако точно за това ми скочи... какъвто език знаят чужденците в съблекалнята.
Кой точно от другите неграмотници? Бабатунде говори английски, отвори му фейсбука. Същото важи и за Нар. Да, негърски английски е, пишат много грешно думите, но все пак структурата на изречения си им е правилна. Гомес е бил сигурно 10 години в Англия. Буш интервютата след мачовете му също на английски.Новия, който е играл в Юнайтед, и той е бил сума ти и години в Англия. Треньора ти да знаеш чужд език в отбор, пълен с чужденцим е далеч по-добре от това да обяснява с бутане на пръстчета. Все пак Митов го водят мотиватор. В това би трябвало да е най-добър ама като не може да се изкаже пред другите в съблекалнята
Не ми се обяснява, че за това изгонихме и Стоев. Не знаел чужди езици. Поне това беше официалната теза.
п.с не е въпроса дали е английски... ако точно за това ми скочи... какъвто език знаят чужденците в съблекалнята.
Последна промяна от Гонзо на 21 юли 2017 00:24, променено общо 1 път.
- Балкански Орел
- Контакти:
Вижте кви педерасти са на позициите помощници на тренера и т.н.
МИШКИ, дето в реалния футбол няма да ги вземат и за подавачи на топките в групите на ШЛ.
МИШКИ, дето в реалния футбол няма да ги вземат и за подавачи на топките в групите на ШЛ.
[center]Levski & Lazio[/center]
Цецо Чука написа:1982 написа:Нормално, все пак сопотското се обажда отвътре, което е родено да пълзи, няма да полети.
Кое сопотско бе мамул?
Аз не съм левскар, сопотски, нещо си се объркал ...... и, ако наричаш Хайдук срамна дестинация и част от Euroidtiots on tour, не знам просто ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.