ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Sole
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 20:00

Мнениеот Sole » 20 юли 2017 23:56

Добро утро, Левски!
19 юли 2017, 11:30
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ski-441395

..... и Лека нощ, Левски!
20 юли 2017 22:30
8-)

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 20 юли 2017 23:58

Corwin написа:Това сигурно е първия и последен път, в който фенщината и първосигналността спасяват който и да е отбор в света от нещо лошо за него :D

Преди него беше Чандъра, по-преди беше Селския....ние имаме опит в тея неща, наречи го инстинкт ако искаш...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 21 юли 2017 00:01

realno написа:Пред нас със сигурност ще са Л-ц, оранджевото тире и Ботев. Помнете ми думата.

Съмнявам се.
Нас по някое време ше ни примързи да играем, ше загубим интерес към футбола и ше седнем да си починем, винаги така става...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 юли 2017 00:03

Гонзо написа:С дедко тоя мач го вземахме без грам проблеми. Не знам дали някой си направи труда да изслуша интервюто на хърватския треньор. Адски интелигентен и начетен човек. Английският му вървеше адски гладко. Със сигурност не обяснява на играчите си тактиката с пръсти. ;)

Знаеш ли енгелезки значи си тренер та дрънкаш. :lol:

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 21 юли 2017 00:04

vaskonti написа:
popokutepetel написа:
vaskonti написа:
popokutepetel написа:
vaskonti написа: Къде тук е пряката вина на треньора? Той ли трябва да мотивира играчите в такъв важен мач? .

Е то това ако не е работа на треньора, както и да им даде тактически указания и да ги подреди по определен начин аз ли да го направя :) :) :)
Естествено, че това е вината и доказателството за некадърност на Жадното кое да е. Той така ги е подредил и им е казал да играят по този начин - на сигурно, без рискове, ако влезе нещо ;) . И то хубаво влезе ама ....

Тактическите указание нямат връзка с желанието за игра и хъса. На тия днес и Моуриньо да ги беше инструктирал, ако играчите нямат желание за игра, все тая.
Нормално е да каже да се играе без рискове - имате да наваксвате само един гол и за това няма къде да се бърза още от първата минута. Но играта на сигурно не значи апатична игра, нито страхлива. Нищо не им пречеше на играчите да гонят всяка топка, особено в центъра. Мислиш ли, че инструкциите са били да не се гони топката, да не се пресира, дори да не се тича? Че не е много умен Митов, не е, ама чак пък толкова....

Не съм съгласен, че играчите нямаха желание за игра. Лошата подредба и очевидно тъпите указания бяха причина за беззъбата игра - ни напред - ни назад. А се видя и после като Левски поведе при максимален риск колко е кадърен треньора :)

Не си съгласен, ама просто виж, че в центъра ония правеха каквото си искат защото никой не ги гонеше. От там дойдоха и хилядите им атаки, от там дойде и това, че за целия мач имахте половин положение, което вкарахте. А нападателя на хърватите е некво уникално дърво, аз не съм виждал толкова вдървен и непохватен играч. Как е станал голмайснор там, не знам. И въпреки това ви правеха луди. Спасихте поне 4 гола с плонжове на защитници след опасни удари.
Другата сновна вина е на ръководството ви, дето поиска отлагане на мача с Лудогорец. Пълна глупост - отборът ви се нуждае от игрова практика, не от почвка. Хайдук играха оня ден и имаха ли проблем?
Така че, тоя мач го загубихте и заради треньора, но преди всичко заради липсата на доснатъчно хъс в играчите - нещо, което не се учи, а или го имаш или не, както и заради шефовете ви. Отделен въпрос е кой в клуба е поискал това отлагане - Боримиров или Митов. Или играчите.

Ами за проблемите в центъра това са указанията на треньора. Да не се пресира, да не се играе агресивно, а разстоянието между линиите беше огромно, и това доведе до огромното разкъсване на средната линия (абе брой го, че такава почти нямаше).
А за отлагането на мача с Лудогорец съм съгласен на 50%. В случая вероятно не беше от полза, но ако бяха удържали 1:0 и отидоха на продължения щеше да е много различно.
А това, че сме загубили мача лично мен не ме притеснява. Футболът е в повечето случаи логична игра и ако не го бяхме загубили щеше да е изненада. Притесняващото е точно липсата на елементарна подредба и елементарна тактика и спазване на тактическа дисциплина. Това води изключително яловата игра която видяхме в цели четири мача. Защото ако си говорим честно единствената причина да отстраним черногорците е големия късмет и трите случайни гола в едното полувреме. Оттам насетне тотал щета. Нищо.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 21 юли 2017 00:05

Цецо Чука написа:
Corwin написа:Това сигурно е първия и последен път, в който фенщината и първосигналността спасяват който и да е отбор в света от нещо лошо за него :D

Преди него беше Чандъра, по-преди беше Селския....ние имаме опит в тея неща, наречи го инстинкт ако искаш...

Първите двама нито беше първосигналност, нито беше особено успешно (не ме разбирай погрешно, аз съм викал за вас на стадиона още в разни директни мачове за оставане с Македонска Слава и се радвах искрено, когато се разкара Христола). Ама тва с Митов беше като хрътки на лов :D

Гонзо
Контакти:

Мнениеот Гонзо » 21 юли 2017 00:05

гражданин от село написа:
Гонзо написа:С дедко тоя мач го вземахме без грам проблеми. Не знам дали някой си направи труда да изслуша интервюто на хърватския треньор. Адски интелигентен и начетен човек. Английският му вървеше адски гладко. Със сигурност не обяснява на играчите си тактиката с пръсти. ;)

Знаеш ли енгелезки значи си тренер та дрънкаш. :lol:

Точно така, това казах. Браво, хитрец. Разкри ме. Това ми беше тезата и ти тотално я разби :lol: :lol: :lol: Най-добре на Бабатунде на български да му обяснява и с пръстчета. Ех, че си умен, на мама сладура. Точно, за това което казах се заяде.

Потребителски аватар
Jeremy

Мнениеот Jeremy » 21 юли 2017 00:07

Какво сте настръхнали всички срещу Никиту?
Той може и да е калпав, но тези на терена (с малки изключения) по нищо не му отстъпваха.
Треньора ли трябва да те подканя да си следваш човека, да не губиш единоборства и да я подадеш точно на 5 метра?
Треньорът ли трябва да те учи да я спираш с по-малко от 3 докосвания?
Дори в махалата не се вижда отбор разделен на 2 и огромна дупка в средата.
Хайдук минаваха през центъра като на парад.

Палете свещи, че отървахте страхотен резил.
[offtopic]... и лека европейска нощ! ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2017 00:09

Лошото при Мики Маус е, че на него и на български говорът му не върви никак гладко. Тоест, освен че на чужденците нищо не може да обясни като хората, явно и на българите не може. Изображение Изображение .... говори някакви тъпи клишета, които си ги превърта след всеки провал, все някакви оправдания намира, ето, сега селекцията той си я прави, както и подготовката, какво циври, какво пак се оправдава ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 21 юли 2017 00:12

1982 написа:

Лошото при Мики Маус е, че на него и на български говорът му не върви никак гладко. Тоест, освен че на чужденците нищо не може да обясни като хората, явно и на българите не може. Изображение Изображение .... говори някакви тъпи клишета, които си ги превърта след всеки провал, все някакви оправдания намира, ето, сега селекцията той си я прави, както и подготовката, какво циври, какво пак се оправдава ??!

Мда и ми е смешно, че след толкова много и непрекъснати провали не е добавил нищо в репертоара. То мечката в цирка за това време я научиха хоро да играе, но Жадното не вдена нищо.

Върни се в “Левски”