vg_vasilev написа:Един въпрос - защо при положение, че половината отбор е нов и не е стикован Левски не играха в неделя с Лудогорец, а отложиха мача? Или са много добри
Ако имаше продължения, нямаше да задаваш този не много умен въпрос.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vg_vasilev написа:Един въпрос - защо при положение, че половината отбор е нов и не е стикован Левски не играха в неделя с Лудогорец, а отложиха мача? Или са много добри
PorcoRosso написа:popokutepetel написа:Абе на фона на Жадното и Вуцан и Гонзо изглеждат като професионалисти
Точно.Аз да ви бях тренер, тва кюмюрче Нар щях на полуверемето да го линчувам - то бива сакато ама ча па толкоз!
Тя просто на Жадния тактиката му е все една и съща.Вкарахте един гол и веднага спряхте, щот трябва да се варди резултата.То нормално да ви скъсат в тоя момент.Накрая като пусна и на шефа синчето.
Да не казвам силна дума, ама усташите си бяха отбор баш за наща си българска черга и си бяха напълно предолими.Аз не видях нещо в тях по-различно като игра от Локо-то да речем.
Гонзо написа:Да си вземеш Харли, а да нямаш книжка...
шивача написа:Злобен, нещо да каЙш?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
ImmortaL_1000 написа:Защо все треньора трябва да е виновен .Работата. Е че футболистите на Левски са некадърни и не могат да играят футбол.Трябват нови играчи.
ImmortaL_1000 написа:Защо все треньора трябва да е виновен .Работата. Е че футболистите на Левски са некадърни и не могат да играят футбол.Трябват нови играчи.
dindan написа:popokutepetel написа:Жадното още щял да работи!
Абе ти му говориш да си ходи, то рупа ли рупа!
Кой му говори,ти от форума ли,нали някой трябва да излезе пред него и да го съблече!
popokutepetel написа:Skywalker написа:Няма да се косите ! Поне играхте в Европа. Отстранихте Сутиеска, което с оглед на класата на Левски е голям успех. Все пак не сте на нивото на Хайдук, за съжаление. Митов не е лош треньор, трябва да му се даде време да си реализира идеите. С тези футболисти, толкова. Трябват ви нови попълнения.
А по-добре Жадното да си реализира идеите някъде из зоните. Не знам след толкова непрекъснати издънки тоя още е в Левски, особено като си спомня преди години, когато се гонеха треньори за един равен. При отрицателната статистика на този май щеше да е изгонен преди да е назначен.
Цецо Чука написа:шивача написа:Злобен, нещо да каЙш?
За кое?
Потребители, разглеждащи този форум: LoveAndPeace и 20 госта