popokutepetel написа:
Споко, като наритаме айдуците ще самоизчезне. Мисля, че още при 2:0 ще се е изпарил
Много сложни условия поставяш :D
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
popokutepetel написа:
Споко, като наритаме айдуците ще самоизчезне. Мисля, че още при 2:0 ще се е изпарил
popokutepetel написа:Popokatepetal написа:forever bluet написа:Единственото хубаво в тази мъка е , че дните на Жадното в Левски са преброени. Не Обертан, Обамеянг да му докарат на тоя , Левски ще си е същата мъка и гол няма как да вкара. А тоя Черната сила срещна ли се с топката изобщо? Поредния тъмнокож въздухар.
Черната Сила колко топки получи? Къде ни е средната линия? Къде са ни крилата? Като отговориш на тези въпроси, тогава питай за Черната Сила.
Надявам се да видя Буш до Мапуку и нещата тогава ще изглеждат доста по-различно. В момента трима защитници го пазят, но с още един нападател не знам кой кой ще пази.
HardWork написа:Хайдук са с класа над Левски и само Митрев ви спасява към момента! Аз лично не виждам с какво сте по - добри от миналата година!
[offtopic]Ботев мачка! 2:0[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, bubka, drvasko98, Halo, obi4am_pirin, tmanolov, ugly bug, vasilnv, Ventsi1999, W84me и 50 госта