Ремонт на стадион Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ремонт на стадион Тича
за монтирането и подварзването на тези 4 табла и грт са необходими около 4 дни така че ако не пристигнат до краи на месеца е вазможно и третото домакинство да е в каварна а и са необходими и около 4–5дни за тестовете и лицензирането на тича лоша много лоша работа
Двуполюсни автоматични предпазители има навсякъде. По-евтинки и по-скапани в Турция. По-качествени в Словакия, идват за 2-3 дни. В Западна Европа са по-скъпи и още по-качествени, доставката е пак за няколко дни. И у нас има също.
yavorescu написа:Двуполюсни автоматични предпазители има навсякъде. По-евтинки и по-скапани в Турция. По-качествени в Словакия, идват за 2-3 дни. В Западна Европа са по-скъпи и още по-качествени, доставката е пак за няколко дни. И у нас има също.
Всичко има, само желание няма.
много добре казано ако има желание оше колко работи можеха да се направиат с този шамот зад вратата откам залата и откам резервните скамейки е пална простотиа да не говорим какав прах се вдига можеха спокойно да го асвалтират а от другите две страни остава в досегашниа си вид тоест мизериа и гнус
-
- Контакти:
Вече имам съмнения дали не го бавят умишлено, повече от несериозно е това с таблата, къде дремиха всичките тези месеци, поръчваш ги отрано и ги оставяш на склад, после като му дойде времето ги поставиш, тия си правят откровен та*ак, някой просто не иска Черно море да се връща на ''Тича'' и колкото е възможно по-късно да стане това, пълен цирк и пародия, тия табла сигурно цяла есен ще ги слагат, що в Русе или в Горна нямаха такива забавяния, е*ати клизмата, е*ати чудото, абе най-добре е първо да мине домакинството на Литекс София и тогава вече може да завършат ремонта.
-
- Контакти:
ti4a написа:много добре казано ако има желание оше колко работи можеха да се направиат с този шамот зад вратата откам залата и откам резервните скамейки е пална простотиа да не говорим какав прах се вдига можеха спокойно да го асвалтират а от другите две страни остава в досегашниа си вид тоест мизериа и гнус
Мисля, че в момента подготвят някакво асфалтиране пред централната трибуна и зад вратата откъм залата.
мен друго ме дразни палната незаинтерисованост от страна на нашето раководство не може в официалниа саит на морето да пишат че тестовете на осветлението ше се изваршва от 21до 24 а то сигурно ше се прави другиа месец така дразниат хората като те самите не знаиат
-
- Контакти:
ti4a написа:мен друго ме дразни палната незаинтерисованост от страна на нашето раководство не може в официалниа саит на морето да пишат че тестовете на осветлението ше се изваршва от 21до 24 а то сигурно ше се прави другиа месец така дразниат хората като те самите не знаиат
Ами по принцип нали имат сключен договор, който ги задължаваше да инвестират 3-4 млн в ''Тича'', от тяхна страна е по-добре да не наддават вой, защото парите са отпуснати от министерството, според мен това е основната причина да си траят с това забавяне и нехайство от страна на изпълнителите на ремонта.
Последна промяна от sicilianecat на 20 юли 2017 16:51, променено общо 1 път.
лошото е че нйма да го асвалтирват а ше остане така както си го видйал днес с този шамот по рано го писах
-
- Контакти:
ti4a написа:лошото е че нйма да го асвалтирват а ше остане така както си го видйал днес с този шамот по рано го писах
Това не е шамот обаче, а трошен камък, шамотът е от трошена тухла и е оранжево на цвят.
Eто това има поставено и валирането от тази страна както и пред централната трибуна: