Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

pomiqr272
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот pomiqr272 » 19 юли 2017 20:27

Corwin написа:И аз като много други съм тотално сащисан и изненадан от трансферите в Левски. От оставяне на акциите в касата на клуба, през юноши за без пари (на което аз се радвах) до взимане на сякаш стабилни попълнения. Ама ме е страх да се зарадвам, че да не се окаже, че догодина по тва време пак събираме юноши, ама за В група.

Боримиров е извадил спестяванията и инвестира. За толкова години в Германия все е скатал някоя марка.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юли 2017 20:29

анто маина написа:
sin4ec написа:
Гонзо написа:Стискаме палци да нямаме и ние Лупи за собственик. Дано сме наред с финансите. Жалко, че Тръста ги няма да кажат какво се случва и от къде дойдоха всичките тия пари.

Къде видя пък пари?
След като продаваме за 2 милиона двама играчи, нормално е с част от тези средства да се подсилим на оголените постове( Гомес и румънеца).

Какво става с юношите дет завършиха сезона и дет дойдоха?

Ами играят, какво да става. Митрев, Горанов, Панайотов, Вутов, Ангелов кви са? Колкото до малките-в почивка са, че бяха на ЕП.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 19 юли 2017 20:32

sin4ec написа:
анто маина написа:
sin4ec написа:
Гонзо написа:Стискаме палци да нямаме и ние Лупи за собственик. Дано сме наред с финансите. Жалко, че Тръста ги няма да кажат какво се случва и от къде дойдоха всичките тия пари.

Къде видя пък пари?
След като продаваме за 2 милиона двама играчи, нормално е с част от тези средства да се подсилим на оголените постове( Гомес и румънеца).

Какво става с юношите дет завършиха сезона и дет дойдоха?

Ами играят, какво да става. Митрев, Горанов, Панайотов, Вутов, Ангелов кви са? Колкото до малките-в почивка са, че бяха на ЕП.

Кръстев,Найденов,Боримиров,сега и новите кат дойдат и кат влезнат ,все по-малко и по -малко ,а им се радвахте и с право,колкото повече (българи)толкова повече.

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 19 юли 2017 23:49

Супер раздвоен съм за Обертан. От една страна предизвикваме интерес ,показваме ,че сме сериозен отбор и това си е реклама за нас както и да го погледнеш. Освен в Турция такива играчи рядко подписват на Балканите. От друга страна като слушам Обертан ,нито знае къде е ,нито му дреме и едвали ще се вложи кой знае колко. Силно се надявам да успееме да го продадем другото лято за доволни пари.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юли 2017 00:17

sin4ec написа:

Къде видя пък пари?

А не е ли нормално да си платите дълговете с тях, поне някаква част, ясно е, че не стигат за всичките ??! Само за сектора дължите над 10 милиона, отделно милиони на НАП и т.н.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Jeremy

Мнениеот Jeremy » 20 юли 2017 00:38

За какво се дават парите от Краев и Бурабия е работа на чорбаджията.
Колко са заминали за трансфери, комисионни и кеш при подписване с новите си е също работа на чорбаджията.
Времето ще покаже дали инвестицията е правилна.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юли 2017 01:14

1982 написа:
sin4ec написа:

Къде видя пък пари?

А не е ли нормално да си платите дълговете с тях, поне някаква част, ясно е, че не стигат за всичките ??! Само за сектора дължите над 10 милиона, отделно милиони на НАП и т.н.

Не ти ли заприличва на "вместо да платим данъците, решихме да направим селекция"? Дано не гледаме пак тоя филм накрая.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2017 07:47

rhaegar написа:Не ти ли заприличва на "вместо да платим данъците, решихме да направим селекция"? Дано не гледаме пак тоя филм накрая.

Абе и на мен нещо ми замирисва. Дано наистина не е така.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2017 07:57

rhaegar написа:
Не ти ли заприличва на "вместо да платим данъците, решихме да направим селекция"? Дано не гледаме пак тоя филм накрая.

Само, че ние данъците сме си ги платили. Още през 2016-та. Сега просто си плащаме годишните...
Дългове имаме, но не за данъци.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2017 07:58

mikata написа:Зимата ще се чудим как да го разкараме!
Сега ще го чакаме два месе да влезе във форма,ако не се е контузил до тогава.

С нашите прословути "лекари". Пък и ако се сдушат със Симо Сандберг, смятай. Пожелавам му успех. Ще му коментирам качествата, като го видя да играе. Предварителните ми очаквания към него не са... високи.

Засега като абсолютни попадения намирам Панайота, Рошу, Горанов и Гомес. Макар и за кратко да съм го гледал в игра, испанецът ме спечели с поглед над играта. Страшно качествен футболист. Когато гледаш такъв като него и Бедоя, разбираш колко сме далеч от "тях". Това, дето го наричаме футбол, и това, което "те" са различни спортове. Тактически са просто на светлинни години от нас. Виждаме го със Стаси, да речем. Ми то дететото не са го учили все едно нищо в тактическо отношение. Или Тони Огнянов. Седи на тъча цял мач и чака топката сама да се дотъркаля до него... Точно, както разправят тук съфорумците, явно в школите, дават им топка и "айде, ритайте". :| Заради това ще вземаме основно легионери и ще цъкаме с език...

Върни се в “Левски”