Кво стана с тоя защитник бре, дойде ли не дойде ли? Гледам да прочета някъде, че ще има и оферта за Бербатов, ама нема. Пак ще ме мъчат с тоя Каранга Бабаранга.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ръководството на ЦСКА продължава да води преговори за привличането на нападател. Въпреки че тимът не беше допуснат до евротурнирите, босовете не са се отказали от първоначалното си намерение.
„Водим разговори с двама чужденци. Надяваме се привлечем един от тях и така да засилим конкуренцията в атака. Би трябвало да има развитие по въпроса до края на седмицата”, признаха пред Блиц от Борисовата градина.
trokadero_ написа:Не че нещо , но другите отбори все още търсят играчи , осъществяват трансфери и т.н. Ръководството толкова ли не може да намери 1 нападател... Не може само с Каранга и се вижда явно.
Пари няма как да няма. Защо не намерят нападател не знам.
HardWork написа:trokadero_ написа:Не че нещо , но другите отбори все още търсят играчи , осъществяват трансфери и т.н. Ръководството толкова ли не може да намери 1 нападател... Не може само с Каранга и се вижда явно.
Не ни трябва нов нападател! Ние ще се борим за титлата, дори и с тези можем да я спечелим! Енрике също може да играе като нападател! Изобщо не ни трябват нови играчи! Просто трябва да вдигнем ефективността в атака! Не може да изпускаме по 2,3 положения всеки мач на празна врата! Срещу Славия Десподов и Малинов изпускат на празна врата от няколко метра, това е проблема. И още 10 нападателя да вземем, докато не се повиши ефективността няма да стане работата! Положения се създават, но се вкарват твърде малко от тях! Според мен Милчо Ангелов трябва да е първа смяна на Каранга! Кубемба по - скоро може да го пускаме като крило, там скоростта му може да е от полза! В модерния футбол не е задължително да играеш с таран 2 метра! Енрике спокойно може да се пуска като нападател след като влезе във форма ...
pomiqr272 написа:
Ефективността на нападението се повишава с качествени нападатели. Или до 20-та си година си се научил от две т.нар. 100%-ви положения да вкараш едно или не си. После няма как.
pomiqr272 написа:HardWork написа:trokadero_ написа:Не че нещо , но другите отбори все още търсят играчи , осъществяват трансфери и т.н. Ръководството толкова ли не може да намери 1 нападател... Не може само с Каранга и се вижда явно.
Не ни трябва нов нападател! Ние ще се борим за титлата, дори и с тези можем да я спечелим! Енрике също може да играе като нападател! Изобщо не ни трябват нови играчи! Просто трябва да вдигнем ефективността в атака! Не може да изпускаме по 2,3 положения всеки мач на празна врата! Срещу Славия Десподов и Малинов изпускат на празна врата от няколко метра, това е проблема. И още 10 нападателя да вземем, докато не се повиши ефективността няма да стане работата! Положения се създават, но се вкарват твърде малко от тях! Според мен Милчо Ангелов трябва да е първа смяна на Каранга! Кубемба по - скоро може да го пускаме като крило, там скоростта му може да е от полза! В модерния футбол не е задължително да играеш с таран 2 метра! Енрике спокойно може да се пуска като нападател след като влезе във форма ...
Ефективността на нападението се повишава с качествени нападатели. Или до 20-та си година си се научил от две т.нар. 100%-ви положения да вкараш едно или не си. После няма как.
sin4ec написа:pomiqr272 написа:
Абсолютно! Даже и по-рано от 20, но нека приемем тази възраст за ориентир.
В тоз ред на мисли, едно време в Левски играеше едно крило-Пантелич. Страхотен играч, техника, финт...но не можеше да вкарва. Тооо...ако вкарваше, нямаше да играе при нас.
Да вкарваш е дарба. Това не се учи.
HardWork написа:trokadero_ написа:Не че нещо , но другите отбори все още търсят играчи , осъществяват трансфери и т.н. Ръководството толкова ли не може да намери 1 нападател... Не може само с Каранга и се вижда явно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост