Не може да надиграе човек 1 на 1, ако ще живота му да зависи от това
   В крайна сметка, за нашите стандарти може и да е добре ...
  В крайна сметка, за нашите стандарти може и да е добре ...Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

boabbb написа:Не искам да ви развалям кефа, но тоя е най-смотаното крило, което съм виждал във ВЛ изобщо

Истината е, че всеки футболист е Европа, научен на техника и тактическа дисциплина, се справя добре в България. Смотан за ВЛ, ама за стандартите у нас може да се окаже Меси. Ще го видим де, аз си имам едно наум.... все пак кариерата му прогресира до МЮ и стигна до Първа професионална лига
  Истината е, че всеки футболист е Европа, научен на техника и тактическа дисциплина, се справя добре в България. Смотан за ВЛ, ама за стандартите у нас може да се окаже Меси. Ще го видим де, аз си имам едно наум.... все пак кариерата му прогресира до МЮ и стигна до Първа професионална лига   

mikata написа:Зимата ще се чудим как да го разкараме!
Сега ще го чакаме два месе да влезе във форма,ако не се е контузил до тогава.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ЕМИЛ написа:delqnski47 написа:Вие па станахте ПСЖ-то на Балканите бе!
Достатъчно е да ни наричате просто ШАМПИОНИ

ЕМИЛ написа:Отборът на Левски ще привлече аржентинския централен бранител на Хетафе Николас Горосито, съобщава вестник „Стандарт“. 28-годишният защитник вече е дал съгласието си да акостира на Герена и да подпише със „сините“.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:ЕМИЛ написа:Отборът на Левски ще привлече аржентинския централен бранител на Хетафе Николас Горосито, съобщава вестник „Стандарт“. 28-годишният защитник вече е дал съгласието си да акостира на Герена и да подпише със „сините“.
Счупихте се да взимате скъпоплатени играчи, тоя и Обертан надали ще вземат под 20 хиляди в евра, Жорди също надали е дошъл в тая дупка А група за жълтици ..... въпросът е, как клуб с толкова много дългове и финансови проблеми, е толкова щедър и пилее купища пари ????
Потребители, разглеждащи този форум: Ioan912, jusi, metodito, tmanolov и 15 госта