Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
РБ Лайпциг официално отказват 75 млн евро за Кейта. И после ФСГ нямало да дадат пари. Юрген ги е хванал здраво за топките 
Логично, без Клоп стойността на клуба пада наполовина.
- Logical person
- Контакти:
Майната им на Лайпциг и Кейта. Няма реалност в което този да струва 70млн паунда. Един Бонучи излезе 40 млн на Милан, само ние ли ще сме балъци ?
Защо майната им? Аз им правя евала, че не отварят сергията и не ламтят за пари (трудна работа е да се изкуши Матешиц с пачки), а си запазват отбора и надграждат. Повече такива отбори трябва да има.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
nghcvth написа:Защо майната им? Аз им правя евала, че не отварят сергията и не ламтят за пари (трудна работа е да се изкуши Матешиц с пачки), а си запазват отбора и надграждат. Повече такива отбори трябва да има.
Не вярвам на това....ако наистина предложим над 60 милиона Паунда ще ни го дадат...още оня ден като отказаха 57 милиона излезнаха новините, че ръководството не са съгласни в Рагник и настояват да се вземе доброто бизнес решение....още повече че другото лято му се активира клауза за 48 милиона паунда и всеки може да го вземе - дори и Байерн
Иначе трансферния пазар и цените за Англия са съвсем отделен пазар...а и не гледайте Бонучи. Милан го взеха за 40 милиона евро, но защото той искаше да остане в Италия заради сина си. Иначе преди да го вземат Милан го свързваха с Челси и Сити за суми от по 60-65 милиона Паунда. Мислите ли, че Конте нямаше да хвърли колкото му кажат от Юве, за да го вземе в Челси. В тоя случай желанието на играча беше най-важното.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:nghcvth написа:Защо майната им? Аз им правя евала, че не отварят сергията и не ламтят за пари (трудна работа е да се изкуши Матешиц с пачки), а си запазват отбора и надграждат. Повече такива отбори трябва да има.
Не вярвам на това....ако наистина предложим над 60 милиона Паунда ще ни го дадат...още оня ден като отказаха 57 милиона излезнаха новините, че ръководството не са съгласни в Рагник и настояват да се вземе доброто бизнес решение....още повече че другото лято му се активира клауза за 48 милиона паунда и всеки може да го вземе - дори и БайернОтделно и той иска трансфер макар и да не е подал официално молба....ако не искаше нямаше да е ходил да води разговори с началството 3 пъти последните 10 дена.
Иначе трансферния пазар и цените за Англия са съвсем отделен пазар...а и не гледайте Бонучи. Милан го взеха за 40 милиона евро, но защото той искаше да остане в Италия заради сина си. Иначе преди да го вземат Милан го свързваха с Челси и Сити за суми от по 60-65 милиона Паунда. Мислите ли, че Конте нямаше да хвърли колкото му кажат от Юве, за да го вземе в Челси. В тоя случай желанието на играча беше най-важното.
Ще си позволя да не се съглася с теб и по двата въпроса.
Аз напълно вярвам, че Лайпциг не желаят да продават основните си футболисти и очаквам да отхвърлят и следващата ни оферта. Друг е въпроса, струва ли наистина Кейта толкова пари? Надявам се да можем да си отговорим на този въпрос още този сезон. Надявам се не защото толкова си падам по този футболист (честно казано нямам преки впечатления от възможностите му), а заради Клоп, който някак толкова заби по тези два трансфера, че сякаш нищо друго няма значение. Явно вижда в Кейта и Ван Дайк ключа към успеха и се надявам да ги получи.
По въпроса за Бонучи, за мен този трансфер смърди, та се не трае. Не мисля, че за Юве желанието на играча е било водещото, при положение, че той си тръгва със скандал и е по-скоро натирен от отбора по дисциплинарни причини. Наистина ли вярваш, че Юве ще кажат "Майната му" на едни 30-40 млн. евро, само защото Бонучи искал да остане в Италия. Според мен Милан са платили много повече пари, но голяма част от тях на от черната каса. Не за първи път по оста Юве-Милан се случват меко казано странни трансфери на ключови футболисти за без пари. Очаквам в скоро време да чуем за трансфер по обратния път, отново за без пари.
realist написа:Gil-galad написа:nghcvth написа:Защо майната им? Аз им правя евала, че не отварят сергията и не ламтят за пари (трудна работа е да се изкуши Матешиц с пачки), а си запазват отбора и надграждат. Повече такива отбори трябва да има.
Не вярвам на това....ако наистина предложим над 60 милиона Паунда ще ни го дадат...още оня ден като отказаха 57 милиона излезнаха новините, че ръководството не са съгласни в Рагник и настояват да се вземе доброто бизнес решение....още повече че другото лято му се активира клауза за 48 милиона паунда и всеки може да го вземе - дори и БайернОтделно и той иска трансфер макар и да не е подал официално молба....ако не искаше нямаше да е ходил да води разговори с началството 3 пъти последните 10 дена.
Ще си позволя да не се съглася с теб и по двата въпроса.
Аз напълно вярвам, че Лайпциг не желаят да продават основните си футболисти и очаквам да отхвърлят и следващата ни оферта. Друг е въпроса, струва ли наистина Кейта толкова пари? Надявам се да можем да си отговорим на този въпрос още този сезон. Надявам се не защото толкова си падам по този футболист (честно казано нямам преки впечатления от възможностите му), а заради Клоп, който някак толкова заби по тези два трансфера, че сякаш нищо друго няма значение. Явно вижда в Кейта и Ван Дайк ключа към успеха и се надявам да ги получи.
По въпроса за Бонучи, за мен този трансфер смърди, та се не трае. Не мисля, че за Юве желанието на играча е било водещото, при положение, че той си тръгва със скандал и е по-скоро натирен от отбора по дисциплинарни причини. Наистина ли вярваш, че Юве ще кажат "Майната му" на едни 30-40 млн. евро, само защото Бонучи искал да остане в Италия. Според мен Милан са платили много повече пари, но голяма част от тях на от черната каса. Не за първи път по оста Юве-Милан се случват меко казано странни трансфери на ключови футболисти за без пари. Очаквам в скоро време да чуем за трансфер по обратния път, отново за без пари.
За Кейта чак сега видях, че всъщност е имало втора оферта - аз си мислех, че говориш за първата или образно, така че може и да си прав...но според мен е все по-вероятно да клекнат и да го продадат. Ако не ще видим какво ще стане.
Иначе за Бонуч, че е натирен и Юве искаха да го разкарат беше ясно (особено ако са верни слуховете, че е бил Дибала на полувремето в Кардиф
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
john barnes
Тия лайпциг казаха след първата оферта от 57млн,че искат 67млн. Сега им ги даваме,те пак се дърпат. Според мен,ще има още една оферта от 70млн и ако и тогава не го дадат,ще скачаме за окслейд. Клоп ще го сложи в центъра и ще е доста по-евтин от гвинееца. Днес много ми харесаха,особено първото полувреме,важното е че биха тия каръци от палас и малкия соланке вкара страшен гол! Казвах ви аз,че това момче може да е нашия мбапе,ма вие се смеехте. Клоп развива младите играчи и при правилно развитие на соланке-може и да излезе някой голям мушкач от него.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- slash1912
- Контакти:
This is a very, very smart piece of business from Liverpool, who are proving a very adept club when it comes to selling deadwood for decent money.
Kevin Stewart has left our pre-season tour to sign for Championship club Hull City for a fee of £8m, the exact same money we’re paying for their left-back Andrew Robertson, who’s left their own camp in Portugal to sign for us…
Effectively, we’re offloading an unwanted, unneeded midfielder and securing a talented young left-back – at no extra cost.
The news was provided by Times correspondent Paul Joyce – a trusted Liverpool reporter.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Logical person
- Контакти:
Челси взеха Канте за 32 млн паунда. Колко да е инфлацията за 1 година ? Да не говорим, че беше с по-голямо име от Кейта. Сега са купили и Мората за 80 млн евро, а ние трябва да платим повече за ван Дайк и Кейта ?
Ясно е че цените поскъпват, но на нас ни искат х4 само като поискаме някой....
Ясно е че цените поскъпват, но на нас ни искат х4 само като поискаме някой....