Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Странно ще ми е да гледам подобни играчи по родните ниви
Жорди Гомес и Обертан ще бъдат втрещени при евентуално гостуване в Перник (без да знам в какво състояние е теренът в момента) 
110 години любов!
groti написа:Странно ще ми е да гледам подобни играчи по родните нивиЖорди Гомес и Обертан ще бъдат втрещени при евентуално гостуване в Перник (без да знам в какво състояние е теренът в момента)
И аз не знам за терена, ама отборът е в друга лига, нема страшно. Иначе, те ако още не са свършили с футбола, ще се трещат няколко месеца и после ще свикнат и ще станат като другите, дето играят в България, най-вероятно. Лудогорец в това отношение има конкурентно предимство, че е в малък град, където няма какво да те разсейва от футбола и какъвто и да е той у нас, за разлика от по света, хората не си губят съвсем навиците.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
Serafim
- Контакти:
Терените не са толкова зле. В крайна сметка терена е най-лесната за поддържане част от един стадион. По-скоро като видят трибуните, паркингите, съблекалните, пистите... То така или иначе като гледам ще се играе на националния, Герена, Лудогорец Арена, стадиона в Ловеч, Русе и Стара Загора (двата) и Пловдив двата. Дори на Пирин терена не е лош.
Всъщност само на Морето е печално известен терена.
А траснферите на Нар и Адениджи са на Гонзо. Единственото оправдание е, че тогава избор нямаше и такива като тях бяха върха на сладоледа. Общо-взето друго не можеше да си позволим.
Всъщност само на Морето е печално известен терена.
А траснферите на Нар и Адениджи са на Гонзо. Единственото оправдание е, че тогава избор нямаше и такива като тях бяха върха на сладоледа. Общо-взето друго не можеше да си позволим.
защо написа:groti написа:Странно ще ми е да гледам подобни играчи по родните нивиЖорди Гомес и Обертан ще бъдат втрещени при евентуално гостуване в Перник (без да знам в какво състояние е теренът в момента)
И аз не знам за терена, ама отборът е в друга лига, нема страшно. Иначе, те ако още не са свършили с футбола, ще се трещат няколко месеца и после ще свикнат и ще станат като другите, дето играят в България, най-вероятно. Лудогорец в това отношение има конкурентно предимство, че е в малък град, където няма какво да те разсейва от футбола и какъвто и да е той у нас, за разлика от по света, хората не си губят съвсем навиците.
Е, малки коври има навсякъде, не само в Студентски град
Иначе при някой интересен жребий за купата ще стане панаир.
110 години любов!
По -добре малките да се учат от Гомес и Обертан ,отколкото от Георги Ангелов и Панайотов например( не казвам ,че са слаби ,но нямат опита и визитката на първите двама) . Не сме се отказали да развиваме юноши .Ще си влизат постепенно ,ще тренират наравно с големи имена ,ще научат от тях някоя друга хитрост и като тренират наравно с големите имена ще ги гледаме все по-често отбора .
Абе, ясно е че само с юноши няма как. Най-добрата сплав е от няколко качествени чужденци (та дори и застаряващи) + няколко талантливи юноши и няколко работливи черноработници. Турците така си направиха футбола
110 години любов!
groti написа:Жалко че не можахме да ги вземем преди началото на кампанията на ЕКТ. С тези футболисти и обигран отбор Хайдук изобщо нямаше да ни плаши. Дотук селекцията е силно изненадваща и обнадеждаваща. Сега само остава футболистите да покажат защо са тук и очаквам интересен шампионат
Тук има едно голямо НО. Не отчиташ, че добрите футболисти, които взехме вероятно са имали и други предложения, или са изчаквали такива, тъкмо и затова дойдоха при нас на по-късен етап. Едва ли играч с визитката на Гомес има детска мечта да играе в Левски, съмнявам се и дали само ние сме искали да го привлечем. Ти как мислиш? Така че, не - не можеше да ги вземем преди началото на еврокампанията.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:groti написа:Жалко че не можахме да ги вземем преди началото на кампанията на ЕКТ. С тези футболисти и обигран отбор Хайдук изобщо нямаше да ни плаши. Дотук селекцията е силно изненадваща и обнадеждаваща. Сега само остава футболистите да покажат защо са тук и очаквам интересен шампионат
Тук има едно голямо НО. Не отчиташ, че добрите футболисти, които взехме вероятно са имали и други предложения, или са изчаквали такива, тъкмо и затова дойдоха при нас на по-късен етап. Едва ли играч с визитката на Гомес има детска мечта да играе в Левски, съмнявам се и дали само ние сме искали да го привлечем. Ти как мислиш? Така че, не - не можеше да ги вземем преди началото на еврокампанията.
Аз не обвинявам никого за това, просто е жалко с оглед на това, че можехме спокойно да отстраним Хайдук с тези играчи. Иначе - да. Съгласен съм. Те са тук,защото не са получили по-добра опция и са чакали до последно.
110 години любов!
Най - важното за Левски в момента е да пълни касата на клуба. Надявам се новите играчи с визитки, които ще вземем и сме взели,
да възстановят карирерата си при нас, да направят хубав сезон и да ги продадем за хубави пари. Ако продължим в ЕКТ ще бъде бонус и само цената им ще се вдигне. Дано Митов успее да ги мотивира да дадат най - доброто от себе си, защото футболистите, особенно тези, които са играли на запад под ръководството на големи треньори усещата когато някой треньор не разбира от професията си.
да възстановят карирерата си при нас, да направят хубав сезон и да ги продадем за хубави пари. Ако продължим в ЕКТ ще бъде бонус и само цената им ще се вдигне. Дано Митов успее да ги мотивира да дадат най - доброто от себе си, защото футболистите, особенно тези, които са играли на запад под ръководството на големи треньори усещата когато някой треньор не разбира от професията си.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- Kris_men2000
Истината е друга.Бай Спас си пусна връзките и докара що годе качествени играчи.Другото е заплатите им.Не са малки и са от рода на тези от Лудогорец но..... Има едно голямо НО.Кой ще ги плаща.На 4-мата заплатите са колкото целият бюджет за заплати на клуба.Та въпроса е КОЙ? Ето е истината.Тези 4-мата са извън бюджета и са обвързани с фирми спонсори на отбора и те за да не товарят бюджета поемат целите разходи на играчите и така ЛЕВСКИ се запазва чист финансово.Така правят и на запад големите отбори.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.