Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
Re: Game of Thrones / Игра на тронове
The North remembers
На мен ми хареса епизодът, определено един от най-добрите начални за сезоните, нямаше някакви излишни неща, както принципно се увличат в началото режисьорите.
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 17 юли 2017 18:47, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Време е Санса да изяде дървото.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
- modor
- Контакти:
Всички ше омрат

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
Санса ще изпързаля Кутрето, гаранция. Не го виждам как ще доживее края на сезона. Ако не Аря ще го довърши все някога, ама мисля, че Санса ще го направи. Твърде много му прозират намеренията да овладее Севера чрез нея и няма да се получи. Остава загадката Тормунд дали ще свали Бриенчето до края 
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
- paceto
- Контакти:
Страхотно начало, а още по яко беше само начало на епизода с пиршеството в дом Фрей.
Аря кърти мивки и вани, а сега остава да видим дали ще успее да убие Церсей, въпреки че ми се иска да се събере в Зимен Хребет с Джон и Санса, а и Бран ще тръгна натам и после да се запъти вече към Церсей. Тя и без това ще си стои там и няма къде да ходи, така че е редно да се съберат всички Старк най накрая заедно, че вече 7 години се разминават и за сега само Джон и Санса се събраха.
2/4 от дом Старк, време е за 4/4
Аря кърти мивки и вани, а сега остава да видим дали ще успее да убие Церсей, въпреки че ми се иска да се събере в Зимен Хребет с Джон и Санса, а и Бран ще тръгна натам и после да се запъти вече към Церсей. Тя и без това ще си стои там и няма къде да ходи, така че е редно да се съберат всички Старк най накрая заедно, че вече 7 години се разминават и за сега само Джон и Санса се събраха.
2/4 от дом Старк, време е за 4/4
- Furious_Monk
Много скучновато започва сезонът. Политиката има смисъл когато те интересува някой отбраз, и пак е хубаво да не се прекалява с нея.
С този бюджет какъв Мортал Комбат сериал можеха да създадат...
А в "Мечът на истината " какъв потенциал имаше.... Там може да видиш творчество от висока класа. Тери Гудкайнд >Джордж Мартин.
С този бюджет какъв Мортал Комбат сериал можеха да създадат...
А в "Мечът на истината " какъв потенциал имаше.... Там може да видиш творчество от висока класа. Тери Гудкайнд >Джордж Мартин.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
Тепърва ще се развива сезона, а и HBO са отпуснали рекорди суми пари за направата на този сезон, което е предпоставка за големи битки и мащабни сцени. До сега не са си позволявали да пръскат толкова пари, но понеже му се вижда края на сериала т.е. още един сезон и са решили да отпуснат края и да го завършат подобаващо с всичко по много.
Отделно този сезон ще е с един от най-дългите епизоди като времетраене, а последният 7-ми епизод ще е 81 минути т.е. почти като един филм.
Episode 1: 59 minutes
Episode 2: 59 minutes
Episode 3: 63 minutes
Episode 4: 50 minutes
Episode 5: 59 minutes
Episode 6: 71 minutes
Episode 7: 81 minutes
Отделно този сезон ще е с един от най-дългите епизоди като времетраене, а последният 7-ми епизод ще е 81 минути т.е. почти като един филм.
Episode 1: 59 minutes
Episode 2: 59 minutes
Episode 3: 63 minutes
Episode 4: 50 minutes
Episode 5: 59 minutes
Episode 6: 71 minutes
Episode 7: 81 minutes
- modor
- Контакти:
Димитър Пенев пусна спойлер за Game of thrones:
"Хубав епизод се получи. Видяхте, убиха двамата там и онази третата"

"Хубав епизод се получи. Видяхте, убиха двамата там и онази третата"
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
С тоя огромен бюджет и толкова малко епизоди, предполагам скоро ще стане голямо мазало. Последните 2-3 епизода сигурно ще са с ефектите и мащабите на блокбъстър + добрия сюжет на сериала = най-великия сезон в историята на телевизията 
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!