Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Селския:Цената на Ботев е 2 милона лева!

Мнениеот veseo » 18 яну 2010 21:00

botev_1912 написа:АЗ мисля, че той толкова се е главозамаял че може да започне първенстото, че чак си вярва!

Paco_1912 написа:Тоя път не е познал с него БОТЕВ няма да започва никакво първенство просто ние няма да му позволим!Каквото посееш такова ще жънеш :evil:

Вярвате ли си? Защото аз, колкото и да не ми се ще, бас ловя, че ще започнем първенството :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 яну 2010 21:02

veseo написа:
botev_1912 написа:АЗ мисля, че той толкова се е главозамаял че може да започне първенстото, че чак си вярва!

Paco_1912 написа:Тоя път не е познал с него БОТЕВ няма да започва никакво първенство просто ние няма да му позволим!Каквото посееш такова ще жънеш :evil:

Вярвате ли си? Защото аз, колкото и да не ми се ще, бас ловя, че ще започнем първенството :roll:

може и да го почнем но 100% няма да го завършим! ДА ВЯРВАМ СИ!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 яну 2010 21:07

И тва ме съмнява :( Силни сме на думи, слаби на действия, плюс да не говорим колко сме удобни на БФС като сме толкова жалки, та ще са по-меки към нас с наказанията...
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 яну 2010 21:12

veseo написа:И тва ме съмнява :( Силни сме на думи, слаби на действия, плюс да не говорим колко сме удобни на БФС като сме толкова жалки, та ще са по-меки към нас с наказанията...

Мен ме интересува ти сам за себе си какво си решил?
Ще се вайкаш колко сме жалки или ще направиш каквото можеш за да не завършим първенството?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 яну 2010 21:14

Няма какво да направя, няма сам да тръгна да прекъсвам мачове (надали и тва ще има ефект, дори да успеем), а не мисля че плюнчене и пънене по форумите ще помогне да не го завършим.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 18 яну 2010 21:14

И аз съм възмотен от чико, понеже не можах да се свържа по време на предаването му се обадих след това и го попитах от къде ще намери копувачи и христолов ли му е казак да говори тези глупости, а той ми каза, че от къде на къде на мен ще казва и да си е.. майката и ми затвори. чико е адвокат на дявола!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 яну 2010 21:16

Май май когато (ако изобщо) се освободим, ще е добре да "уважим" Чико с един транспарант. Може да е легенда, да е бил велик играч, но неговото минава всякакви граници на егоизма и наглостта.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 18 яну 2010 21:20

veseo написа:И тва ме съмнява :( Силни сме на думи, слаби на действия, плюс да не говорим колко сме удобни на БФС като сме толкова жалки, та ще са по-меки към нас с наказанията...

Кво слаби, направо сме нещастни на действия. Още немога да си обясня днес в офиса на митьо кафе ли са пили кво са правили. Уж сме баси бабаитите ще гхо трепем ще го бием а кво е стана....
ИзображениеИзображение

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 18 яну 2010 21:23

чико го виждам много често да седи на тересата на блока му и в кафенето до спирката на 29 и винаги е с чашката в ръка.може да е бил легенда,но яво тотално се е спиртосал и тотално се изложи.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 яну 2010 21:26

rump_shaker написа:

Кво слаби, направо сме нещастни на действия. Още немога да си обясня днес в офиса на митьо кафе ли са пили кво са правили. Уж сме баси бабаитите ще гхо трепем ще го бием а кво е стана....

Аз не мога да призовавам към нищо, при положение че аз не бих го направил, ама... поне да не се изсилваме на думи - много жалко и позьорско изглеждаме. Към това призовавам, това мога да направя и аз.

Върни се в “Архив”