Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1982 написа:Eminem написа:Ще дойдат, ама някой друг път. Много добре знаят, че ако дойдат, ще си тръгнат с линейки.
Колкото босненците си тръгнаха с линейки ..... стига сте се превъзбуждали, и да бяха дошли, нищо нямаше да стане. За съжаление и журналята много ви филмират с простотиите си, в жалкия стремеж за кликове.
miro_rz написа:Хайдук са постигнали хубава победа като гост и са събрали самочувствие за реванша .
Брьондби не ми се коментират едва ли ще намерят съпротива .
miro_rz написа:Ако Митов излезе с правилният състав мисля , че ще успее . Аз лично бих започнал с Буш , Мапуко го сменя в 60 минута и ги смазва . Новите момчета трябва да са титуляри , лъхат ми на някаква класа .
2-0 с голове след 70минута !
groti написа:Със сигурност трябва да играем предпазливо в началото. Никакво хвърляне в атака от 1вата минута. Трябва да чакаме шансовете защото Хайдук са опасни на контра. Имат бързи футболисти по фланговете. Игра за фаул около наказателното и там Прохазка да зашие някой от неговите мастърпийсове
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 15 госта