Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот SgtLiberty » 15 юли 2017 22:07

Tart написа:
Milkoy написа:http://anfieldindex.com/28619/why-liverpool-fans-need-reality-check.html

Много добра статия, за всички, които се оправят с английския. 95% се покрива с моето мнение. 5% са за Мане, аз знаех, че ще ок от самото начало :)

Това е само за теб realist.
Благодарности Milkoy. Извън контекста, приятно четиво.Мерси,че сподели!

Изслушах я от край до край,много ми хареса!

Мерси Milkoy.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 15 юли 2017 23:09

Чакалчее, не се опитвай да се измъкнеш така хлъзгаво. :mrgreen: Изложи си се и то яко, брат. По-добре за днес спри, че нещо ти дойде в повечко. :lol: Ето за това говоря, пич:

chakalat написа:А за Робъртсън ако наистина имаме интерес към него все си мисля че някак си първо той ще избере нас, второ изброените от теб отбори ме съмнява да са ни конкуренция.

Признай си, че изобщо не схвана защо Веномчо ти копира това :lol: Не ни били конкуренция :mrgreen: Да, не са ни. Печелим го Робъртсън, вади шампанското.
А що се отнася до тъпнята, че днес съм написал 10 коментара еди какви си..издишаш, Арнауде, много издишаш. Първо, днес съм написал само един коментар, свързан със селекцията, след което трябваше да отговарям на един ревльо (не го познаваш :mrgreen:). Второ, посочи точно в кой коментар казвам, че Клоп е боклук или нещастник. Много ти дойде, наистина, лягай!

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 15 юли 2017 23:15

Tart написа:Надявам се следващия сезон поне да надградим малко...класиране в 4-ката и достойно представяне в ШЛ..поне излизане от групите..бонус ще е ако Ман Сити,Арсенал или Манчо пропуснат класиране в Лигата на богатите..или всички те..ХА-ХА-ХА.. ;)
Постоянството също е надграждане....!!!!!Всичко в повече само ще подслади допълнително емоциите.

Тук съм 100% съгласен. И аз мисля, че класиране в топ 4 и минаване на групите в ШЛ са нашите реални цели. Всичко в повече ще е бонус.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 юли 2017 00:48

А аз мисля, че ако продължавате със спама и личните обиди и заяждания в тази тема моята реална цел е да ви сложа по един бан на всички до края на лятото и да не се занимавам с простотиите ви. Вземете отидете на плаж, изпийте по бира с приятели, разходете се в планината.....не знам дали щях да влизам по 2 пъти на ден във този форум през лятото, ако не трябваше да чета вашите глпости...

Нямам нерви сега да ги чета втори път и да си играя да преценявам кое е за триене и кое не. Но сериозно ви казвам, че ако не започнете да се ограничавате до възпитани и културни коментари относно СЕЛЕКЦИЯТА ще си вземете почивка от форума до края на август всичките.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 16 юли 2017 01:14

Гил, моля те не бан-вай реалиста. Дай му възможност да обясни за 356789-ти път, на 9864-ти потребител в този форум,че не е песимист, мрънкалник и черноглед и хората незаслужено го обвиняват :mrgreen:
Hala Madrid

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 юли 2017 01:37

gogovcite написа:Гил, моля те не бан-вай реалиста. Дай му възможност да обясни за 356789-ти път, на 9864-ти потребител в този форум,че не е песимист, мрънкалник и черноглед и хората незаслужено го обвиняват :mrgreen:

Аз съм абсолютно сериозен и с такива коментари единственото което постигаш, е да влезнеш и ти в списъка на потенциалните банове :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 16 юли 2017 08:17

Anfield HQ @AnfieldHQ

BREAKING: Emre Can has agreed a new contract at Liverpool

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 16 юли 2017 11:12

dNelbandian написа:
Anfield HQ @AnfieldHQ

Good news както му се вика.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 17 юли 2017 13:29

dNelbandian написа:
Anfield HQ @AnfieldHQ

Ако това е така, защо не е в групата за Хонконг? Гледам, че не е взел играчите, с които със сигурност ще се разделя: Сако, Дани Ингс. От друга страна, какво прави Морено в групата? Да не би да е решил Клоп да му даде шанс още един сезон?

Тарт, така добре ли е? :lol:

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 17 юли 2017 13:51

Liverpool had lined up a deal for Van Dijk, although Southampton want £75million for the former Celtic man. (Echo)

Liverpool's pursuit of Keita and Van Dijk remains ongoing. They are set to bid again for Keita after a£57m bid was rejected. (James Pearce)
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

Върни се в “Ливърпул”