Ремонт на стадион Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Ремонт на стадион Тича

Мнениеот Готвача » 13 юли 2017 13:43

ti4a написа:аиде споко всичко около ремонта варви сложиха вратите юпс за осветлението доиде ремонтират тоалетните зад козирката трибуната е поправиха до кафето остава да залеьт с бетон до двата стълба откъм булеварда и после разчистване и поставане на шамот на пистата единствено не са дошли таблата за сталбовете и грт до краи на другата седмица приклъчват единствено може да се забави осветлението заради таблата имат 4-5 дни работа по таблата и осветлението е готово това е от мен което знам

Звучи много успокоително и,надъхващо и най вече кореспондиращо с времето.Какво е толкова малък обем от работа за толкова мощна фирма?Има няма казваш 4-5 дена и са готови?С техните темпове на работа,ще завършат обявеният от теб обем на работа 3-4 дена до началото на пролетната фаза на първенството.Много ми се иска да си прав,но и да искам не мога да повярвам че това ще се случи в обявеният от теб срок.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 13 юли 2017 19:56

Ето защо стадион “Тича” не получи разрешение от БФС да приеме мача на Черно море с Витоша
http://varnautre.bg/2017/07/13/61849/%D ... 1%80%D0%B5

Задължителните 72-часови комплексни изпитвания на новото осветление ще се проведат между 21 и 24 юли
Предвидените от енергоразпределителното дружество „Енерго Про“ дати за провеждане на задължителните 72-часови комплексни изпитвания на новото осветление на стадион “Тича” във Варна са между 21 и 24 юли.
Това е причината, поради която стадионът не е получил разрешение от БФС отборът на Черно море да приеме в първия кръг от новото първенство Витоша Бистрица във Варна.
Искането за определяне на дати за изпитванията е подадено в “Енерго Про” от ФК Черно море, като собственик на партидата, на 07.06.2017 г., но от енергоразпределителното дружество са определили като възможни за провеждане на изпитванията дати в края на юли.
При успешно протичане на пробите отборът на Черно море ще може да приеме на собствения си терен Дунав Русе в третия кръг от Първа лига, тъй като всички останали дейности по стадион “Тича” са приключили.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 13 юли 2017 20:05

Разбира се, че единствено енергото е виновно. Цяла година ни влачат и протакат, нещастници :mrgreen:

Onq

Мнениеот Onq » 13 юли 2017 20:28

Ей не се наревахте. Аз стадионa чакам да го ремонитират от средата на 80-те, когато беше обявен проектът. Една година си е направо секунда. Като стане, за какво ще сте недоволни, особено тия, които така или иначе не ходят, но най-много мрънкат?
Последна промяна от Onq на 13 юли 2017 21:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 юли 2017 20:58

Всички от Североизточна България знаем, че Енерго-про са престъпници.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 14 юли 2017 18:31

Onq написа:Ей не се наревахте. Аз стадионa чакам да го ремонитират от средата на 80-те, когато беше обявен проектът. Една година си е направо секунда. Като стане, за какво ще сте недоволни, особено тия, които така или иначе не ходят, но най-много мрънкат?

Не ти се получава - излиза, че съм се движил до Каварна и обратно 3-4 пъти по-бързо от скоростта на светлината, а това е доказано, че е е невъзможно :-)
По принцип не пропускам мач (дори и в Каварна), така че си записвай краткия списък - козирките, входовете, тоалетните, таблото, обратния наклон, образуващ локви в краката на някои места (появил се след последния "ремонт"), мърчандайзинга (няма "копринени" шалчета от години), "респонсив" версия на сайта
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Onq

Мнениеот Onq » 14 юли 2017 19:05

Забрави слънцето и вятъра, но важното е ,че си се разпознал като мрънкалник

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 юли 2017 08:22

Малко нови снимки от сайта: http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 79&page=23
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 17 юли 2017 11:49

Onq написа:Забрави слънцето и вятъра, но важното е ,че си се разпознал като мрънкалник

Ами ако ти все още си в средата на 80-те години на миналия век, аз си поглеждам календара и виждам - 2017. Според мене, всичко, което съм изброил, е неразделна част от съвременния европейски футбол, от който искам и аз, като заклет фен на Черно море (между другото почти от същия период - първите ми мачове бяха 90-91), да бъда част. Та, каквото се иска от мене, го давам - клубна карта/сезонен билет, такса за Диема Екстра, мърчандайзинг, ... - имам право и да искам нещо насреща, а? Щом за тебе този процес е "мрънкане" - ОК, така ще го наричаме. Отиваш сутрин до баничарницата, плащаш на продавачката и мрънкаш за баничка.
За слънцето и вятъра - разбрахме, че е по-добре да не коментираш неща от физиката - дай нещо от това, което съм описал, а не от това, което не съм.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 юли 2017 09:57

С Дунав има ли вероятност да сте във Варна ?
Изображение

Върни се в “Черно море”