ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Хайдук
91
39%
Равен
75
32%
Победа за Левски
69
29%

Общо гласове: 235

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Re: ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 0:1 FT

Мнениеот vg_vasilev » 14 юли 2017 11:34

За мача с Хайдук на Герена - целия стадион ли е затворен или само някои сектори ?

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 14 юли 2017 11:41

Жалко,много жалко... Преди седмица прогнозирах 2:0 за хърватите и очаквах точно такъв мач от нашите,дори казах че съм готов да се обзаложа че няма да измислим как да отправим повече от два удара във вратата.Признавам си, преди мача си мислех че Хайдук са по стойностен отбор от това което са всъщност. Жалкото е че ние не сме слаби,ние сме безидейни,хаотични.Бях сигурен че ще играем в аматьорски стил с безумно чистене на топката към нападателя.Мача снощи ми беше като де-жавю. Колкото по рано си тръгне Митов,толкова по добре. Яд ме е че тези хървати са меко казано преодолими. Сигурен съм че Черно Море,Ботев и Славия тази година ще са на подобно ако не и на по добро ниво от Хайдук. Накъде сме тръгнали ние щом не можем да подредим една смислена атака срещу такива некадърници? Колко още трябва да се мъчат тези играчи? Ако ние искаме да помогнем на Левски, трябва да поискаме незабавно Ники да бъде освободен. Вярвайте ми,дори Вили Вуцов има повече качества от Митов. Който и да е ще се справи по добре. Моля Ви,нека покажем че не искаме повече този треньор.След седмица и да го сменят ще е късно, ще изпуснем шанса за отстраняване на тези дърводелци. Ботев го изгониха с камъни и вчера се надиграваха като гости с един много по добър отбор. Не мисля че имат по добра селекция,просто имат треньор.Ние сме на ход,да помогнем на Левски като го спасим от Митов.САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 юли 2017 11:53

vg_vasilev написа:За мача с Хайдук на Герена - целия стадион ли е затворен или само някои сектори ?

Целия стадион е затворен :!:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 юли 2017 12:01

modor написа:
vg_vasilev написа:За мача с Хайдук на Герена - целия стадион ли е затворен или само някои сектори ?

Обаче хубав резултат си сложил на темата отгоре. Колко жалко, че не е верен... ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 1:0 FT

Мнениеот modor » 14 юли 2017 12:02

sin4ec написа:
modor написа:

Обаче хубав резултат си сложил на темата отгоре. Колко жалко, че не е верен... ;)

Опа :oops:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 юли 2017 12:05

Само приказките им големи на тия хървати, отбор на вашето ниво, още три мача да се бяха играли, лично аз не виждах как щяха да вкарат гол. Жалко, че стадиона ще е затворен за реванша, и няма да има публика да даде крила на играчите.
Но идеята за фенове пред сектор А е супер, по добре от гробната тишина на такива мачове.
Успех за реванша.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 юли 2017 12:08

прочетох всички мнения, изгледах и мача, почаках да ми премине всичко и реших да драсна 2 реда:
- за пореден път нищо не се е променило - редовните мрънкачи са си на линия, пречупените дребни душици са се наакали от страх, неувереността в собствените сили за пореден път е взела връх
- всичко това се оправдава с велики умозаключения тип "от тия нищо не става", "Митов е мърша", "толкова си могат" и т.н., като всичко под игра поне като на Барса в най-добрите години се приема за неземна трагедия и се слага клеймото "аз казах ли ви, а"
- и за финал, ние се надяваме подобните пречупени душици на трибуните да накарат с волята, желанието и позитивната си енергия "бездушните бездарници" на терена да надскочат себе си - парадокс от най-висша класа, където дори и прословутият барон Мюнхаузен не би могъл да помогне....

Какво стана реално:
- не лош турнирен резултат
- не лоша игра - в смисъл Хайдук с нищо не ни надиграха - дали защото са ботушари, или защото ние не сме им позволили да играят, или пък теренът им пречеше - отделем въпрос
- тези футболисти се познават от 1 месец, а някои и от седмица

Какво ще направя аз:
- ще дам кредит на доверие на Жадното до Коледа, преди да го заклеймя, априори, щото всички тук са велики корифеи в областта и са най-големите разбирачи, че е най-големият бездарник на този и онзи свят
- ще си подкрепям отбора доколкото и когато мога
- няма да обръщам внимание на разни оранжеви тирета
- ще се старая да гледам позитивно, защото негативното мислене води само и едиснтвено до болести.

П.С. Независимо дали ще отстраним хърватите (шансовете ни определено не са малки, но не сме и фаворит), пак ще си остана Левскар и ще подкрепям отбора. Само Левски!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 юли 2017 12:20

Именно, затова май е по-добре, че играем на празни трибуни.
Добре е ръководството да сложи видеостена на А сектор.
А за следващия мач може пък и мрънкялниците да подкрепят отбора, кой знае...макар че като отстраним Хайдук, песнята им ще е " Случайно стана..." и " О, ужас, Жадното се бетонира!".
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 юли 2017 12:38

Възможни съперници на жребия след малко:
1. Крайова (Румъния)
2. Ниеме Калю (Естония)/ Видеотон (Унгария) (0:3)
3. Интер Баку (Азербайджан)/ Флора Еш (Люксембург) (1:0)
4. Валета (Малта)/ Утрехт (Холандия) (0:0)
5. Паниониос (Гърция)/ Горица (Словения) (2:0)
6. Брьондби (Дания)/ Вааса (Финландия) (2:0)
Последна промяна от PFC Litex на 14 юли 2017 12:41, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 юли 2017 12:39

Хора, това че смятаме че Митов е бездарник не значи, че сме против Левски или сме мрънкачи. Аз и за отбора от миналия сезон пак бих казал същото - не бяха толкова слаби, имаха слаби треньори. Мисля че сега селекцията е по-добра, направо неочаквано добра. Играчите ги бива, имат сърца и според мен с един добър треньор без проблем щяха да отстранят Хайдук. Липсват 1-2 футболиста на основни постове (за мен дефанзивен халф ни е най-нужен) и работа с тези, които имаме. Млади играчи са. Нар и Тунде са експлозивни и бързи футболисти, които за повече от година на Герена не са мръднали грам във футболна грамотност. Ако се работи с тях ще има ефект. Видяхте ли Вутов вчера? На 2-3 пъти скри топката направо. Какво като е търкал пейката в Италия - личи си че е работено с него. За пръв път от години има някаква светлина в тунела и ще е срамота ако не използваме момента.
110 години любов!

Върни се в “Левски”